Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Chyba przestałam chudnąć

Polecane posty

Gość Gość

Odchudzam się 2 tygodnie. Na początku szło super ale od zeszłego tygodnia waga nie spada, centymetry nie lecą. Mimo diety i ćwiczeń nie widzę efektów a wrecz czuje ze moje wysiłki idą na marne. Nie chcę się poddać i znów przytyć ale też nie chce żeby zostało jak jest bo mam jeszcze sporo pracy nad ciałem! 

Gość Gość

2 miesiące się odchudzam miało być *

Nie martw sie jest taki etap w odchudzaniu, że waga raptownie stoi... może to trwać dwa tygodnie lub miesiąc, bądź dzielna i nie poddawaj się. Stosuj dietę tak jak dotychczas, po jakimś czasie waga zacznie znowu spadać, wolniej ale zacznie😄

Gość Gość
17 minut temu, IziSan napisał:

Nie martw sie jest taki etap w odchudzaniu, że waga raptownie stoi... może to trwać dwa tygodnie lub miesiąc, bądź dzielna i nie poddawaj się. Stosuj dietę tak jak dotychczas, po jakimś czasie waga zacznie znowu spadać, wolniej ale zacznie😄

Miesiąc to bardzo długo.....jeszcze święta idą i trzeba się trzymac żeby nie tracić motywacji.. A przy braku efektów ciężko 😃 już sobie tak okres świat z treningami i spacerami zaplanowałam oby się nie skończyło z sernikiem przed tv 😃

Hihi... święta są od świętowania i jedzenia sernika, makowca karpiem przegryzajac😉 a tak powaznie, sama się odchudzam i przechodzę przez etap spowolnienia... na szczęście waga się rusza, po woli ale myślę że się rozkreci i znowu będzie mi spadać 1 kg na tydzień😄 w święta będę trzymać fason i nie rzucę się na jedzenie jakbym nic nie jadł, nakładając sobie pierogów po sufit😉