Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Młody kochanek to żadne cuda

Polecane posty

Gość Gość

Widzę tematy jak to fajnie mieć młodego kochanka.Serio kobietki aż tak fajnie? Wiecie kim jesteście dla nich? Dziurą wyłącznie do ru//chania nie czarujmy się..bo sa niewyżyci.. mają swoje dziewczyny które zdradzaja z wami ...ja dziękuję.. najadłam się młodego.. 

Gość Karola
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Widzę tematy jak to fajnie mieć młodego kochanka.Serio kobietki aż tak fajnie? Wiecie kim jesteście dla nich? Dziurą wyłącznie do ru//chania nie czarujmy się..bo sa niewyżyci.. mają swoje dziewczyny które zdradzaja z wami ...ja dziękuję.. najadłam się młodego.. 

Znajdź sobie dużo starszego.Napewno nie pożałujesz.Starsi wiedzą jak kobietę zadowolić a młody  jest beznadziejny.

Gość Taka prawda
Przed chwilą, Gość Karola napisał:

Znajdź sobie dużo starszego.Napewno nie pożałujesz.Starsi wiedzą jak kobietę zadowolić a młody  jest beznadziejny.

Masz 100% racji, z doświadczenia wiem że Karolinki potrzebują ostrego rżnięcia 😉  Miałem cztery, zbieg okoliczności? 😉

Gość Karola
1 minutę temu, Gość Taka prawda napisał:

Masz 100% racji, z doświadczenia wiem że Karolinki potrzebują ostrego rżnięcia 😉  Miałem cztery, zbieg okoliczności? 😉

Ja nie jestem akurat Karolinka tak sobie napisałam😂

Gość Magdalena
28 minut temu, Gość Gość napisał:

No dobra, ale to przecież działa w dwie strony. Dla starszej kobiety też młody jest tylko narzędziem seksualnym, przecież nie będzie z nim rodziny zakładać, służy tylko do rozrywki, więc o co kaman? Przyznaj się, masz do kogoś wielki żal. To się nazywa zaleganie afektu. 

Gość Taka prawda
Przed chwilą, Gość Karola napisał:

Ja nie jestem akurat Karolinka tak sobie napisałam😂

Z tego co piszesz to, tak jak one lubisz ten sport 😉 Zresztą jak fajny kochanek, potrafi cały swój kunszt włożyć w to co robi 😛 to mało która nielubi .

Gość Karola
10 minut temu, Gość Taka prawda napisał:

Z tego co piszesz to, tak jak one lubisz ten sport 😉 Zresztą jak fajny kochanek, potrafi cały swój kunszt włożyć w to co robi 😛 to mało która nielubi .

Lubię fajnych kochanków, szczególnie starszych😊

Gość Gość

No tak lubi i to bardzo😂😂😂😂😂

Gość Gość

I ich kasę, młody oszczędny na dorobku toi skubac niema co

Gość Misia

Młodsi to jebaki.Starsi to sztuka kochania.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Misia napisał:

Młodsi to jebaki.Starsi to sztuka kochania.

Nie każdy starszy to mężczyzna, większość to samolubne dupki 

Gość Karola
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

I ich kasę, młody oszczędny na dorobku toi skubac niema co

Akurat kasy ich to mi nie trzeba.Trzeba co innego...😁

Gość Gość

To se znajdź starego jak młode osoby Wam nie pasują, co pewnie stary ma miekkiego?

Gość gosc
2 minuty temu, M o o n napisał:

Chętnie bym się dowiedział jaki wiek jest punktem kiedy przestaje się być młodym kochankiem?

60

Gość Gość

61 ...

Gość Karola
4 godziny temu, M o o n napisał:

Chętnie bym się dowiedział jaki wiek jest punktem kiedy przestaje się być młodym kochankiem?

Taki około 50 do 65.Oni to potrafią.Pewnie nie wszyscy ale ja akurat trafiłam na 59 latka,który wiedział co kobieta potrzebuje😉

Gość Gość
4 godziny temu, M o o n napisał:

Wydaje mi się,  że standard jest tak do 35 lat. Potem pomału wkraczamy w wiek dojrzały,  więc taki 38latek lub 45latek to już dojrzały kochanek. Po 50tym roku życia to już starszy facet, a gdzieś koło 75go roku życia staruszek, dziadek.

Ci w moim wieku a mam 24 lata lub troszke starsi nie podniecają mnie , nawet nie czuje zainteresowania nimi. 

Za to strasznie podniecają mnie dużk starsi :D 

Gość Ona

Nie ma znaczenia czy młody czy starszy.W tych grupach wiekowych są ci co potrafią dać kobiecie rozkosz jak zarówno ci co nie potrafią i  potrafić nie będą całe życie.Reszta to ci co dużo rycza a mało mleka dają.

Gość Gorący92
Przed chwilą, Gość Ona napisał:

Nie ma znaczenia czy młody czy starszy.W tych grupach wiekowych są ci co potrafią dać kobiecie rozkosz jak zarówno ci co nie potrafią i  potrafić nie będą całe życie.Reszta to ci co dużo rycza a mało mleka dają.

Pomyślałem dokładnie o tym samym, jakby to wiek był głównym wyznacznikiem seksualnych umiejętności

goracy92@outlook.com

Zazwyczaj to po tych starszych kochankach tu jadą ale miło widzieć że są miłosiniczki dojrzałych facetó

Pozdrawiam was wszystkich :)

Gość Karola
1 godzinę temu, gośćart napisał:

Zazwyczaj to po tych starszych kochankach tu jadą ale miło widzieć że są miłosiniczki dojrzałych facetó

Pozdrawiam was wszystkich 🙂

Po starszych jadą bo zazdroszczą.Ja mam porównanie.Dla mnie starszy zawsze lepszy😉