Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

głupi jestem napisałem do nauczycielki tańca..

Polecane posty

Gość eho

Że taniec solo  z panią to sama przyjemność ;/ Niby nie po zwyzywała mnie  odpowiedziała ale widać ze już nie taka radosna. Tak sobie myślę ze faktycznie to głupie było i bym ja przeprosił ale już nie chce za duzo pisać bo za duzo pisałem z 6 wiadomości .. Mam nadzieje ze mnie realnie jak zobaczy nie po zwyzywa od buraków itp ..

Gość K4k

Może do niej zadzwoń? 

Gość eho

Musze odpuścić znalazłem jej fejsa i  ma na palcu obrączkę  chyba podczas kursu nie miała ale tam ma 😄  ja to same mężatki poznaje nie wiem co się porobiło jak nie rozwódka to same z obrączkami ;/ tam na kursie tez tańczyłem z jedna fajna młoda i  pokazuje palec z obrączka teraz ta ..  chyba  znowu coś na mnie siadło . Jak nie mężatka to nie wyżyta ;/ Chyba będę kawalerem .

Gość eho

Jak  ma obrączkę to odpuszczam i nic nie pisze zrobiłem z siebie durnia i tyle jak zawsze ... juz lepiej się nie odzywać chyba co nie ? Czy przeprosić i powiedzieć ze nie wiedziałem ze zajęta itp.  może to taka ściema z ta obrączka ale wątpię;D

Gość eho

Napisać jej ze ja przepraszam i ze nie wiedziałem ze jest już po ślubie ? czy sobie odpuścić tylko co jak ja realnie zobaczę  weźmie  mnie pewnie za palanta  oby nie po zwyzywała;/ 

Gość eho

Szkoda bo chciałem się pouczyć tańca czegoś nauczyć przy okazji jakoś nabyć relacje z kobietami  niby 80 zł za 60 minut ale by mi to dużo pomogło w życiu prywatnym . Nie wiem czy ja przepraszać czy sobie odpuścić ...?  Czemu tak w życiu jest ze czasem się trafia cały zas w nieodpowiednie kobiety ... Jak sie przemożesz zagadasz zatańczysz to  obrączka na palcu a jak niesa mężatkami podchodzisz to uciekają przede mna ;/  tak jak na imprezie z 2 tygodnie temu sie patrzyła namnie jakby zaciekawiona ale coś jej kolezanka   poszeptała na ucho i sie oddaliła  albo jakaś zazdrosna  może  temu mnie unikają kobiety bo jakaś wścibska koleżaneczka widzi ze lecę na jedna  i nie na nia to musi to zepsuć ..dopiero teraz sobie to uświadomiłem a to cena świadomość czyli kobiety tylko podrywać jak niema wrednych koleżanek i najlepiej jak niewidza  kontakt wzrokowy otrzymywać tylko jak jej przyjaciółeczki niewidziały ..?

Gość gość

Rozwódka nie miała obrączki 😛

Gość gość

Ile masz lat ?

Gość eho

No nie miała tylko powiedziała ze ma 10 letnia córkę i była z jakimiś dziwnymi ludźmi jakimiś takimi sebiksami niby ten jeden skakał zania i sie macali a zal wspominać  taki typowy pajac co wykorzysta kobietę byleby po...    to juz czekaj 2 mężatki jedna rozwódka a jeszcze wcześniej trudny temat 😄  Musze zmienić chyba swój ubiór.... bo przyciągam nie odpowiednie osoby tylko czemu normalne mnie unikają i nie zatańczą zemną do inej tez zagadałem to ze ma chłopaka ;/ może temu ze sam siadam bez kolegów bo jestem z nimi pokłócony od roku i maja mnie za dziwaka aja jestem poniekąd szczęśliwy   bo mogę  być gdzie chce do której jedynie wypić nie mogę i szaleć na luzie ... Ciężka mnie przeprawa czeka by poznać jaka kolwiek dziewczynę  uważam siebie za nieprzystojnego faceta mam niska  ocenę osobie jedne uciekają innym odbija jak tańczy sie z nimi nie mówiąc o chamskich kobietach które ci odmawiaj nie  nie .... jak tu nie zdurnieć ??? O Co wam biega ??? Nie można po prostu iść i poznać normalnej dziewczyny czy co ... Nudzą mnie internetowe znajomości tak nigdy nic z tego nie wynika a chyba tam można kogoś poznać  bez obrączek na palcu i dzieci itp. bo się dowiesz od razu i spotkasz albo nie eh No cóż trzeba walczyć oswoje. ta kobietę przeproszę bo nie chce kolejnego bajzlu mieć  w kolejnym nowym miejscu ....

Gość eho

a już stary jestem 25 lat blisko 26  dopiero teraz wyprostowałem swe życie po studiach inżynierskich  nieudanym zauroczeniu kryzysie finansowym i potrójnej zemście biedaka 😄 czyli miłość fałszywa   finanse   wysysające kasę  i zakłamani ludzie noi strach depresje  i takie tam sprawy  które ciągły sie przez 3 ostatnie lata 2 lata po studiach w końcu prostuje życie i czekam aż się wpakuje na minę już najwyższy czas bo  prawie jestem na prostej. Życie się szykuje powoli na mnie z tego co widać  po ostatnich doświadczeniach  muszę dobrze myśleć by mnie  nie zmasakrowało na kolejne lata

Gość szaarŕriikkkkk

Nie paniemiaju,my nie tańcjory...my jebaki...🤣🤣🤣

Jak spotkasz ja na żywo to wtedy jakoś zagadaj... i może przeproś jeśli czujesz, że tak wypada 

Gość eho

jedno wiem ludzie są  różni to ze jedni sie  parzą  jak   zające na każdym kroku to nie znaczy ze każdy taki jest  można temu ulec i się poddać a można szukać dalej  i być ponad to . Sex to tak tylko problemy szczególnie jak kobiety sie szanowacc nie umia . Przykre to ale takie czasy nie chciało by się być samemu  na starość ale już za późno  najechało ukrainców  i ludzie się nie szanują  szkoda ze żyje w takich czasach ale  powoli zostają dwie opcje rewolucja albo wyjazd zagranicę . W sumie chyba lepiej wyjechać  nie chciał bym być przyczyna   za która umierali by ludzie ;/

Gość eho

mejlowo ja przeproszę bo realnie to trudno do niej się dostać   temu z nią coś gadałem bo przyszłem wcześniej . Po prostu juz nie chce mieć kolejnego miejsca i myśleć co kto o mnie myśli ;/ juz 50 km od domu jerzdże  na zabawy w sumie tak nic bliżej niema .  trzeba wyjechać zagranice chyba powoli czas na to . Jak się firma bratu rozsypie to języka muszę się zacząć uczyć i emigracja puki będę miał jakie kolwiek oszczędności . Polska to już nie to co kiedyś  powoli mieszają ludzi z innymi  szkoda gadać:(

Gość Gość

Myslales ze porvchasz nie twoja liga haha

Gość szaarŕriikkkkk
5 minut temu, Gość eho napisał:

jedno wiem ludzie są  różni to ze jedni sie  parzą  jak   zające na każdym kroku to nie znaczy ze każdy taki jest  można temu ulec i się poddać a można szukać dalej  i być ponad to . Sex to tak tylko problemy szczególnie jak kobiety sie szanowacc nie umia . Przykre to ale takie czasy nie chciało by się być samemu  na starość ale już za późno  najechało ukrainców  i ludzie się nie szanują  szkoda ze żyje w takich czasach ale  powoli zostają dwie opcje rewolucja albo wyjazd zagranicę . W sumie chyba lepiej wyjechać  nie chciał bym być przyczyna   za która umierali by ludzie ;/

Jak widzisz problemy w seksie to zamiast tańca odmów różańca...😊

Gość eho

Bałem sie ze mogilnym pokochac taka kobiete fizycznie  ;/  nie znając jejza dobrze... pewnie bym sie w patole wpakował niestety aj mam takiego pecha ze przyciągam złe osoby ... No  jest problem z sexem gdy do niego maja dostęp głąby  i ludzie chorzy psychicznie  to jest wielka tragedia ;/  zresztą co to za wyczyn robić to z kobieta która na ciebie leci ;/  zrobisz to dwa razy i się znudzisz  lepiej jak kobieta ma charakterek pasje  nie zadaje się z ...ami itp. Także używaj ile chcesz mozecie nawet w 10 miedzy soba ..