Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uouou

Dlaczego moj facet chce upodobnic mnie do kochanki?

Polecane posty

Gość uouou

Hej kochani.Pisze bo juz coraz gorzej sie czuje z tym wszystkim.Mam meza z ktorym jestesmy dla siebie pierwszymi jesli chodzi o zwiazek, mamy 29lat.wszystko bylo ok,do czasu 1 ciazy. Bylam w jego typie -zawsze podobaly mu sie niskie czarnulki, z zadartym nosem, malymi oczami, malymi ustami, szczuple . Mowil jak to mu sie podobam, jaka jestem ladna az zaszlam  w ciaze..dbalam o siebie,o niego na miare mozliwosci...2-3 razy w tyg byl sex, obiad zawsze gotowy nawet jak wymiotowalam pod siebie...

w 7 miesiacu bach , dowiaduje sie  z smsow o romansie...myslalam ze zemdleje z szoku..rozpacz ale wybaczylam , powiedzial ze zaluje,ze zapomnial,zerwali kontakt...

teraz 2 ciaza i to samo .... wystarczyl jeden jej sms, tak,jeden zeby odnowili kontakt. znowu z ta sama kobieta...na domiar zlego ona wyglada zupelnie inaczej ode mnie i to mnie zalamuje-sylwetka wenus, geste blond wlosy, duze usta i oczy...wysoka...czuje sie jak szara mysz.I maz tez od tamtego czasu nagle  polubil taki styl, mowi do mnie moze zafunduje Ci wizyte u fryzjera, moze rozjasnisz wlosy, pomalujesz sie jakos, uwydatnisz swoje wdzieki? i robi to bardzo czesto, czuje sie upokorzona

nie moge powiedziec ze jest zlym ojcem i mezem - nie. Dba o dziecko ,o mnie..spedzamy razem duzo czasu ale internet to przeklenstwo dzisiejszych czasow bo tam sie poznali

Gość ąle śmierdzisz

srup głupia kochanko idź wyczyścić osrany kibel

Gość Gość

Przypuszczam ze ona/ jej wygląd  go pociąga i podnieca dlatego chce ciebie do niej upodobnić.

Gość gosc
6 minut temu, Gość ąle śmierdzisz napisał:

nawet tu sie przyplatala chora psychicznie zdradzana mezatka, watek robi furrore hahaha

Gość uouou

9 minut temu, Gość ąle śmierdzisz napisał:

Ze co? To do mnie?

6 minut temu, Gość Gość napisał:

Przypuszczam ze ona/ jej wygląd  go pociąga i podnieca dlatego chce ciebie do niej upodobnić.

Oby tylko, bo obawiam sie uczucia. Wczesniej olewal tego typu kobiety, szalal za mna a teraz co mu sie w glowie poprzestawialo ja nie wiem

Gość Gość
7 minut temu, Gość uouou napisał:

Ze co? To do mnie?

Oby tylko, bo obawiam sie uczucia. Wczesniej olewal tego typu kobiety, szalal za mna a teraz co mu sie w glowie poprzestawialo ja nie wiem

Ludzie czasami się zmieniają albo nie poznałaś go tak naprawdę jaki jest.

Gość jkhnmbvc
37 minut temu, Gość gosc napisał:

nawet tu sie przyplatala chora psychicznie zdradzana mezatka, watek robi furrore hahaha

Sama jesteś chora psychicznie i wiecznie zdradzana histeryczka

Gość Gość
1 minutę temu, Gość jkhnmbvc napisał:

Sama jesteś chora psychicznie i wiecznie zdradzana histeryczka

To pewnie sylwia 

Gość Gość

Niczego widać nie żałuje, pewnie szybko mu wybaczyłaś, teraz jest drugie dziecko, więc znów wybaczysz.  Powiedź co on straci jeśli znów wda się w romans? Nic nie straci, zyska ją, więc bilans na plus. Byłaby szansa gdyby wtedy poczuł, że Cię może stracić, widać nie poczuł. 

Gość uouou
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ludzie czasami się zmieniają albo nie poznałaś go tak naprawdę jaki jest.

Znamy sie 10 lat wiec... nie wiem jak mozna tak nagle zmienic gust, kiedys nawet nie spojrzal w strone tych sex bomb blond...nie chce sie zmieniać,nie lubie udawac kogos kim nie jestem

Gość uouou
38 minut temu, Gość Gość napisał:

Niczego widać nie żałuje, pewnie szybko mu wybaczyłaś, teraz jest drugie dziecko, więc znów wybaczysz.  Powiedź co on straci jeśli znów wda się w romans? Nic nie straci, zyska ją, więc bilans na plus. Byłaby szansa gdyby wtedy poczuł, że Cię może stracić, widać nie poczuł. 

A co mam zrobic jak mamy dziecko i nie jestesmy juz tacy mlodzi... 

nie uklada nam sie zle, ja wiem ze wiekszosc facetow zdradza. moj ojciec zdradzał matke, dziadek babcie, wujkowie ciotki.Kolezanki tez sa zdradzane.Mam go zostawić i znaleźć innego? bez sensu. Planuje sama sie wdac w romans i to taki  goracy a potem zeby wyszedl na jaw, ale jak odchowam dzieci

Gość Asks

Zgadzam sie z wypowiedzia wyzej niech ten ...a poczuje ze moze cie stracic a tak to teraz ma to w dupie bo wie ze mu wybaczysz i znow pojdzie do tej blondi, daj mu poczuc ze moze cie stracic zrob awanture, nie wiem co jeszcze poradzic bo w sumie masz dziecko, najlepiej byloby gdybys wyprowadzila sie np do siostry czy przyjaciółki, rodzicow. Niech stara sie, zabiega