Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pech

Zmieniacie już opony?

Polecane posty

Gość Pech

Witam,  czy w związku z prognozą pogody na najbliższe dni,  zmienianie już opony na zimowe?

Gość Olga21
3 minuty temu, Gość Pech napisał:

Witam,  czy w związku z prognozą pogody na najbliższe dni,  zmienianie już opony na zimowe?

Już zmieniłam.

Gość Pech

Dzięki za odzew. Muszę poczytać o tych całorocznych skoro zachwalacie. 🖐

Gość gosc
30 minut temu, ᎮᏒፚᏋᎷᏋᏦ napisał:

JA W TYM ROKU KUPIŁEM CAŁOROCZNE I MAM SPOKÓJ

przemek w jakim samochodzie masz te całoroczne opony? scania w euro truck? :D

Gość gosc

moon przyjacielu ile tak naprawdę może mieć przebiegu seat ibiza III rocznik 2006-2007 z silnikiem 1,4 ? bo wszędzie podają 140-180tys ale to głupi by w to tylko uwierzył, ostatnio oglądam kolesia jednego na jutjub co sprawdza rzeczywiste przebiegi i jakieś audi co niby handlarz podawał że ma 300tys miało 580tys! ciekawe ile takie ibizy mają realnie

Gość gosc
Przed chwilą, ᎮᏒፚᏋᎷᏋᏦ napisał:

a co kupujesz 😄   może na wykopi zapytaj tak jak o oc? pamietam niezła beka była jak gość od ubezpieczeń kazał ci podać dane żeby wyliczyć najnizsza składke a ty że nie bo jak cukier kupujesz to nie podajesz ale gość musiałem mieć beke wtedy japierddole takiej spierrdoliny jeszcze nie widział

no bo ja już wiem jak działają te pieprzone porównywarki internetowe, że jak podasz dane to już ci będą wciskać oferty i wydzwaniać a niektórzy są nawet tacy cwani że w regulaminie mają zapisane ze juz tylko samo wyliczenie oferty powoduje zawarcie umowy i niby wydaje ci się że tylko chcesz sobie wyliczyć dla sprawdzenia ceny a tu zonk, już masz umowe i sie nie wywiniesz, gdyby tak nie robili naciągacze oszuści to by nie potrzebowali danych, numeru telefonu itp tylko by bez tego podawali uczciwie cene, a dopiero potem gdy sie zdecyduje mogą chcieć dane, ale nie bo lepiej od razu wziąć dane by oszukać i naciągnąć na ubezpieczenie, mimo że klient chciał TYLKO sobie wyliczyć cene, to są oszuści pieprzeni

Gość gosc

przemo mój sąsiad co ma fure z 3 litrowym silnikiem 320KM wiesz ile płaci OC? 460zł! tanio nie? jak na taki silnik

Dzień dobry,
na zbliżającą się zimę polecam oponę z oferty marki Uniroyal - MS plus 77 - idealnie sprawdzającą się na zimnych (mokrych i suchych) nawierzchniach. Dzięki niej odczuje Pani większy komfort jazdy, nawet w trudnych, zimowych warunkach. 
Gdyby pojawiły się jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.
Pozdrawiam, 
Konsultant marki Uniroyal