Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss

Miła sytuacj

Polecane posty

Gość Miss

Słuchajcie, nie chcę się chwalić bo to nie w moim stylu.  

Ale mężczyzna pracujący obok może ma ok 70  powiedział mi kiedy szłam do pracy, ze nie miał odwagi nigdy ale dziś mi to powie.;''bardzo jest pani zgrabna''

usmiechnęłam się powiedziałam że mi miło i dziękuję

ale mam nadzieję ze nie pomyślał ze jak mi sypnie komplement to coś.między nami...hahahah. No w każdym razie jeśli to było szczere to naprawdę mi przyjemnie.

Gość wow
Przed chwilą, Gość Miss napisał:

Słuchajcie, nie chcę się chwalić bo to nie w moim stylu.  

Ale mężczyzna pracujący obok może ma ok 70  powiedział mi kiedy szłam do pracy, ze nie miał odwagi nigdy ale dziś mi to powie.;''bardzo jest pani zgrabna''

usmiechnęłam się powiedziałam że mi miło i dziękuję

ale mam nadzieję ze nie pomyślał ze jak mi sypnie komplement to coś.między nami...hahahah. No w każdym razie jeśli to było szczere to naprawdę mi przyjemnie.

Nogi jak patyki a tani komplement na nią działa.Na mnie to by nie zrobiło żadnego wrażenia, nie sikam z powodu takich słów

Gość Miss
Przed chwilą, Gość wow napisał:

Nogi jak patyki a tani komplement na nią działa.Na mnie to by nie zrobiło żadnego wrażenia, nie sikam z powodu takich słów

no ja tez nie sikam, ale miło jest kiedy mężczyzna który nie ma w tym żadnego interesu  mówi ci takie słowa:)

Gość gosc
7 minut temu, Gość wow napisał:

o grube uda już mają jakieś ale

Gość Miss
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

o grube uda już mają jakieś ale

one są proporcjonalne, hahahah a nie grube.