Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małolat

Przez cały czas zbliżenia nie stoi na baczność

Polecane posty

Gość Małolat

Mam problem, że byłem p.r.a.w.i.c.z.k.i.e.m. i mój pierwszy kontakt z dziewczyna wyglądał tak, że wchodzę w nią i w prezerwatywie i od razu orgazm. Od tamtego czasu, już tak nie ma. Robimy to, a mi po czasie flaczeje i muszę zdjąć prezerwatywe i koniec zabawy... Od pierwszego razu, dochodziłem tylko przy użyciu mojej ręki. Jak mi robi loda, to też nie czuje takiej dużej satysfakcji (ona czasami używa zębów, bo też jest nowa w seksach)

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Małolat napisał:

Mam problem, że byłem p.r.a.w.i.c.z.k.i.e.m. i mój pierwszy kontakt z dziewczyna wyglądał tak, że wchodzę w nią i w prezerwatywie i od razu orgazm. Od tamtego czasu, już tak nie ma. Robimy to, a mi po czasie flaczeje i muszę zdjąć prezerwatywe i koniec zabawy... Od pierwszego razu, dochodziłem tylko przy użyciu mojej ręki. Jak mi robi loda, to też nie czuje takiej dużej satysfakcji (ona czasami używa zębów, bo też jest nowa w seksach)

Codziennie rano na czczo wypij szklankę mleka z dwoma łyżeczkami gipsu alabaster!

Gość Gość
Przed chwilą, jbsg napisał:

To chyba na żołądek... ja polecam korzeń żeń-szeń... tylko trzeba dobrze przywiązać... 😴

No coś ty? Po gipsie sztywnieje! Wypij to się sam przekonasz.

Gość Big1

Bardzo możliwe, że to skutek masturbacji. Kiedy masz dziewczynę, zapomnij o tym.

Gość Małolat

Ale co zrobić, żeby moc w niej dojść 

Gość gosc
4 godziny temu, Gość Małolat napisał:

Robimy to, a mi po czasie flaczeje i muszę zdjąć prezerwatywe i koniec zabawy...

To jest samonakręcająca sie sytuacja. Wiem, że to mega trudne ale musisz przestać o tym myśleć, że ci sflaczał. Jak ci sflaczeje w trakcie to nie zdejmuj gumki tylko zajmij się dziewczyną palcami, ustami, językiem i myśl o sprawieniu jej przyjemności a nie o tym, że ci sflaczał. Jak pozbędziesz się myśli, że nie dajesz rady to znów ci stanie i będziesz mógł dalej nim działać :)

Gość Gość

Następny casanowa 😀 takich mamy kochanków..

Gość Gość
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Następny casanowa 😀 takich mamy kochanków..

Nie ma się z czego śmiać 

Gość Facet

Autorze. Miałem to samo. Byłem prawiczkiem. Moja dziewczyna była dziewicą. Uczyliśmy się razem seksu. Początkowo nic mi nie wychodziło. Zakładanie prezerwatywy  nie miało sensu z powodu całkowitego lub częściowego braku wzwodu. Robiliśmy to więc bez gumy. Za pierwszym razem nie mogłem włożyć z powodu braku wzwodu spowodowanego tym, że nigdy wcześniej nie wkładałem. Za dużo emocji. Po kilku dniach kolejna próba. Tym razem ledwo wszedł.Wzwód był na 50%. Ruszyłem killa razy i od razu spust. Ryzykowaliśmy bo nie miałem gumy gdyż nie byłbym w stanie jej założyć ponieważ miałem zbyt miękkiego. Potem jeszcze kilka podobnych sytuacji w ciągu ok. 2 tygodni. W końcu sytuacja się unormowała. Miałem normalne wzwody. Zaczęliśmy się ostro bzykać. Najważniejszy jest w tym wszystkim spokój, cierpliwość i opanowanie. Bezcenna jest oczywiście tolerancja i wyrozumiałość partnerki. Możez mi wierzyć. Będzie dobrze. Cierpliwości. Za żadne skarby nie można się poddawać i załamywać. Ktoś tu wcześniej dobrze napisał-za dużo o tym nie myśl. 

Gość Bob
20 godzin temu, Gość Facet napisał:

Autorze. Miałem to samo. Byłem prawiczkiem. Moja dziewczyna była dziewicą. Uczyliśmy się razem seksu. Początkowo nic mi nie wychodziło. Zakładanie prezerwatywy  nie miało sensu z powodu całkowitego lub częściowego braku wzwodu. Robiliśmy to więc bez gumy. Za pierwszym razem nie mogłem włożyć z powodu braku wzwodu spowodowanego tym, że nigdy wcześniej nie wkładałem. Za dużo emocji. Po kilku dniach kolejna próba. Tym razem ledwo wszedł.Wzwód był na 50%. Ruszyłem killa razy i od razu spust. Ryzykowaliśmy bo nie miałem gumy gdyż nie byłbym w stanie jej założyć ponieważ miałem zbyt miękkiego. Potem jeszcze kilka podobnych sytuacji w ciągu ok. 2 tygodni. W końcu sytuacja się unormowała. Miałem normalne wzwody. Zaczęliśmy się ostro bzykać. Najważniejszy jest w tym wszystkim spokój, cierpliwość i opanowanie. Bezcenna jest oczywiście tolerancja i wyrozumiałość partnerki. Możez mi wierzyć. Będzie dobrze. Cierpliwości. Za żadne skarby nie można się poddawać i załamywać. Ktoś tu wcześniej dobrze napisał-za dużo o tym nie myśl. 

Bez gumy ukończyłeś w niej? To jak rosyjska ruletka