Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrissy

jestem LENIEM, nie umiem się do niczego zmotywowac, wszystko robię na ostatnią chwilę :(

Polecane posty

Gość chrissy

ktoś ma taki problem? 

Długo nawet nie wiedzialam, ze coś jest ze mną nie tak. Nie jestem nauczona żadnej obowiązkowosci. W domu nie musiałam sprzatac, robic lekcji. Robiłam lekcje jak juz groziła mi pała tylko. Jakimś cudem zdalam szkołe i poszłam na studia. Na tych studiach oczywiście wszystko na ostatnią chwilę a jak się da to wcale. Przedmioty matematyczne i wymagajace myslenia jakoś zdaję, bo chodze na zajęcia i słucham. Ale wszystkie rzeczy wymagajace pamieciówki albo przygotowania w domu zawalam. Nie umiem się zmusic, żeby siedziec 2 godziny i się uczyc albo pisac jakąś pracę. Po prostu nie potrafię. Zmuszam sie z calych sił, ale nie umiem. Dzisiaj mam do napisania na jutro 15 stron pracy i ledwo zaczęłam a miałam na to 3 miesiące. Dopiero dziś do tego usiadłam i tez zamiast pisac caly czas to robie milion roznych rzeczy łącznie z siedzeniem na Kafaterii a wczoraj zamiast pisać grałam sobie w Simsy. Jestem kompletnym leniem. W pracy miałam duzo szczęścia, że to jeszcze nie wyszło. W pracy tez często przerzucam na ostatnią chwilę, ale zawsze jakoś spadam na cztery łapy i o dziwo nawet awansowałam. Chcę coś osiągnąć ale czasem mysle sobie, że w sumie jestem leniwą kobietą, która chcialaby miec zycie polegajace na wstawaniu o 10, zakupach, oglądaniu filmow, lezeniu, uprawianiu sportów, zwiedzaniu, robieniu co sie chcę... Odpedzam od siebie te mysl, nie chce byc jakimś pustakiem. Ale z drugiej strony byłabym chyba szczęsliwa nic nie robiąc. Dodam że do gotowania i sprzątania też mam dwie lewe rece 

Gość miki

nie jestes jedyna kochana 😞 u mnie dokladnie to samo... wszystko zamiatam w pracy pod dywan, odkladam na ostatnia chwile. cala edukacje tak funkcjonowalam ze nic nie robilam camymi dniami a potem STRES, NERWY GOTNITWA zeby na ostatnia chwile wsyzstko zrobic jakos zdac 

Gość gosc

mam to samo.