Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konfederacja. W.i N.

biskupie nycz.... ty kreaturo szatana..... ugiąłeś się pod pręgieżem żydowskiego słowa!

Polecane posty

zakazałeś promocji książki w świętym miejscu chrześcijańskim.  Książki, która jest jednym z możliwych kierunków ratowania polski...a to dlatego, że się sprzedałeś kacapie!  Po katolicku obdarzam cię wyebaniem z kościoła katolickiego, szujo pielolona. Nie dbasz o polskie dzieci, które będą musiały uczyć się lgbtq+a bo ty jesteś słabym szują.

Gość Gość

Patrioto Polska z dużej litery 

7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Patrioto Polska z dużej litery 

p[o dwóch lewackich wyrokach nie bardzo mam na to ochoty..  jestem kulawym impotentem i dostałem za to wyroki.... państwo i policja powinna zostać zabita za to. Jakby ktoś zabijał policjantów to bym się tylko cieszył.  Zgadnij dlaczego..  no właśnie dlatego, że skuorwysyny popełniali mnóstwo błędów, a że są synami z kuorwy, to się nie przyznają. śmierć policji.

Przed chwilą, FORMAGESTALTYCZNA napisał:

PRZYPOMINAM ŻE TO JA JESTEM CHORY PSYCHICZNIE.

No a chcesz być dalej chory ? Nie wiem, czego mam ci życzyć. Powrotu do zdrowia, czy tkwienia w chorobie.

1 minutę temu, FORMAGESTALTYCZNA napisał:

JA SAM SOBIE ŻYCZĘ UPADKU KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO.

To ja się pomodlę za ciebie, klęcząc z kulawą nogą i ledwo pamiętając modlitwy gdyż lata choroby mnie wykańczają.

3 minuty temu, FORMAGESTALTYCZNA napisał:

JA ZA CIEBIE SIĘ NIE BĘDĘ MODLIŁ.

Spoko, bo ten gooj arcybiskup nycz będzie się do mnie modlił, żeby Jezus dał mu szansę na czyściec, bo Mistrz sięgo spyta, czy był mnie bliżnim.  Jednak ja słucham próśb  \tych co nie łamali 10 przykazań Bożych tak jak Pan Jezus Chrystus przekazał.

2 godziny temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

p[o dwóch lewackich wyrokach nie bardzo mam na to ochoty..  jestem kulawym impotentem i dostałem za to wyroki.... państwo i policja powinna zostać zabita za to. Jakby ktoś zabijał policjantów to bym się tylko cieszył.  Zgadnij dlaczego..  no właśnie dlatego, że skuorwysyny popełniali mnóstwo błędów, a że są synami z kuorwy, to się nie przyznają. śmierć policji.

lewackie skuorwsyouny policyjne psy niegodni życia, tak samo prokuratorzy i sędziowie są godni śmierci. Lewackie ścierwa.