Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba Berta

Moj marz juz nie chce uprawiac ze mnom seksu bo sie roztylam i smierdze :(

Polecane posty

Gość gruba Berta

No ale co robic,jak nie moge sobie odmuwic czipsow i czekolady :( Rzycie jest przeciez za krutkie,zeby tak sie katowac jakimis dietami.Jestem taka nieszczensliwa och..chyba sie powiesze :(:(

Co mi poradzicie ?

Gość goscmgoscm

A nie możesz trochę schudnąć ?

Gość gruba Berta
2 minuty temu, Gość goscmgoscm napisał:

A nie możesz trochę schudnąć ?

Nom ale nie moge sobie odmowic tych wszyskich czekoladek i pierniczkuw mmmm...a teraz sie swieta zblirzaja i beda torty i bigos i kutja...no i jak tu schudnac ? :(

Gość hahaha

Haha ktos sobie niezle jaja robi z tych glupich kwok,ktore sie zapuscily,roztyly a potem sie dziwia,ze ich maz nie chce sie juz kochac albo ma inne na boku :D Tez mnie to juz zawsze bawilo.Same sobie winne.

Gość którą oczerniasz
12 minut temu, Gość gruba Berta napisał:

No ale co robic,jak nie moge sobie odmuwic czipsow i czekolady 😞 Rzycie jest przeciez za krutkie,zeby tak sie katowac jakimis dietami.Jestem taka nieszczensliwa och..chyba sie powiesze :(:(

Co mi poradzicie ?

że jesteś ścierwem stalkerskim a wiadomo,że ścierwo śmierdzi ale na pewno nie kobieta 

Gość gość
15 minut temu, Gość gruba Berta napisał:

No ale co robic,jak nie moge sobie odmuwic czipsow i czekolady 😞 Rzycie jest przeciez za krutkie,zeby tak sie katowac jakimis dietami.Jestem taka nieszczensliwa och..chyba sie powiesze :(:(

Co mi poradzicie ?

a ty jestes tym menrzem pewnie, ktoremu śmierdzi, to co wczesniej nie smierdziala, czy dopiero smierdzi kiedy sie spasla?

Gość gruba Berta

Ejj..ale moj problem jest bardzo powarzny...ja juz w depresje przez to wpadlam i w ogole pzestalam sie myc.Juz wszystkie kfiatki w pokoju zwiedly...myslicie,ze to przez ten smrud ? :(:(

Gość Gość
2 minuty temu, Gość hahaha napisał:

Haha ktos sobie niezle jaja robi z tych glupich kwok,ktore sie zapuscily,roztyly a potem sie dziwia,ze ich maz nie chce sie juz kochac albo ma inne na boku 😄 Tez mnie to juz zawsze bawilo.Same sobie winne.

No rzycie jest krutkie ona nieszczensliwa😂 kapujesz 😀 zryc się chce zamiast nad sobą pracować .. analfabetyzm 

Gość hahaha
11 minut temu, Gość którą oczerniasz napisał:

że jesteś ścierwem stalkerskim a wiadomo,że ścierwo śmierdzi ale na pewno nie kobieta 

Ja mysle,ze on/ona nie oczernia konkretnej osoby ale ogolnie te wszystkie desperatki,ktore po slubie siedza tylko na kanapie,zaczynaja  zrec i tyc a potem sie dziwia,ze nie sa juz pociagajace a ich misie maja ochote na inne.No sorry.

Gość gosc

Przekichane być otyłym 😕

Gość gosc

I tak ma niestety wiekszosc kobiet.Lepiej zrec i biadolic na forum zamiast sie za siebie wziac.

Gość gruba Berta

Ale mnie zdolowaliscie...ide sobie zjesc bigosu :(

Gość ben

hmm,powiedz mężowi żeby zaczął wierzyć w siebie i żeby uciekł póki jeszcze może 🙂 

Gość gruba Berta

Ejj....:(

Gość gość

Ten twój monrz cię najpierw tuczy a potem hejtuje w necie. Ale widziały gały co braly. 

Gość gość

Zdecydowanie za mało szwendolenia się po knajpach. 

Gość Soł bejbi tok tu mi

Obawiam się że lina pod wpływem sadla się urwie i pomyśli sobie znowu nie udało się kùrwie. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Soł bejbi tok tu mi napisał:

Obawiam się że lina pod wpływem sadla się urwie i pomyśli sobie znowu nie udało się kùrwie. 

Może to lina pod tobą tak sobie pomyślała, locho?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Może to lina pod tobą tak sobie pomyślała, locho?

Liny pode mną zwieraczy mi nie rozerwą. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Liny pode mną zwieraczy mi nie rozerwą. 

Kiepsko u ciebie z logiką i znowu się naćpałaś. Ech. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Kiepsko u ciebie z logiką i znowu się naćpałaś. Ech. 

Lubię robić kùrwe z logiki i naginać prawa fizyki. Lubię także cpać by rano wstać i koniom owsa dać. Albo się zesrać. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Lubię robić kùrwe z logiki i naginać prawa fizyki. Lubię także cpać by rano wstać i koniom owsa dać. Albo się zesrać. 

Dodaj do swojej charakterystyki jeszcze to, że jesteś  prostak i oblech jak mało kto 🙂

Gość Fall in line

Jestem kobieta chamska i obleśna. To mnie skreśla. Prosta jak chłopka przy pługu nie uznaję wdzięczności długu. Nie mam rowniez mózgu więc używam bluzgów. Kończę moje słynne rymy bo mam dość na dziś zadymy. Miłego zwisania na linie co w rodzinie to nie zginie.

Gość hehehehe

To się mundurówka popisała w tym i innych wątkach aż zsinieliście i zzielenieliście

Gość --------------------------
7 godzin temu, Gość Fall in line napisał:

Jestem kobieta chamska i obleśna. To mnie skreśla. Prosta jak chłopka przy pługu nie uznaję wdzięczności długu. Nie mam rowniez mózgu więc używam bluzgów. Kończę moje słynne rymy bo mam dość na dziś zadymy. Miłego zwisania na linie co w rodzinie to nie zginie.

Kim są ci, którzy zakładają tego typu wątki i posty? Nie są chamscy i obleśni? Gruba berta, pynto i wiele innych nie wyłączając twojego postu. Miałbyś mózg będąc bezbronnym w otoczeniu rozszalałego bydła? Obraża cię słowo bydło a nie obraża wypisywanie o kobiecie tego co piszesz i nadal jest pisane przez takich ,jak ty? Powtórka z rozrywki, zwisanie na linie ,...pisanie o kimś kto jest heteroseksualny ,że jest gejem i jest traktowany przez wszystkich jak shmata. Ludzie...nie, wy nie jesteście ludzie ale bydło, potwory machające szczytnymi ideami .Poczytaj wątki. Przecież szczycisz się tym,że jesteś inteligentny.

Może tobie mądralo w twoim otoczeniu rozpuścić kłamliwie ,że np. gwa/łci/łeś małe dziewczynki.Zapewniam cię ,że dopiero wtedy zobaczyłbyś , kto cię otacza.

Gość --------------------------
7 godzin temu, Gość Fall in line napisał:

Jestem kobieta chamska i obleśna.

To mnie skreśla.

Mało mnie to obchodzi bo nie zgadzam się z krzywdzącymi opiniami , które tu wypisujecie.

To mała strata by poznać kogoś takiego jak tobie podobni. Skoro w necie potraficie stosować taką przemoc, manipulacje, niszczenie to w życiu realnym jesteście tacy sami albo gorsi. Prosta chłopka? To goń za arystokratką od 10 tego pokolenia a chłopki zostaw w spokoju. Te arystokratki, wykształcone tu też wypisywały poczytaj, zabić można trucizną w pięknym i wyrafinowanym flakonie.

Prosta jak chłopka przy pługu nie uznaję wdzięczności długu. Nie mam rowniez mózgu więc używam bluzgów. Kończę moje słynne rymy bo mam dość na dziś zadymy. Miłego zwisania na linie co w rodzinie to nie zginie.

Gość Gość
10 godzin temu, Gość -------------------------- napisał:

Kim są ci, którzy zakładają tego typu wątki i posty? Nie są chamscy i obleśni? Gruba berta, pynto i wiele innych nie wyłączając twojego postu. Miałbyś mózg będąc bezbronnym w otoczeniu rozszalałego bydła? Obraża cię słowo bydło a nie obraża wypisywanie o kobiecie tego co piszesz i nadal jest pisane przez takich ,jak ty? Powtórka z rozrywki, zwisanie na linie ,...pisanie o kimś kto jest heteroseksualny ,że jest gejem i jest traktowany przez wszystkich jak shmata. Ludzie...nie, wy nie jesteście ludzie ale bydło, potwory machające szczytnymi ideami .Poczytaj wątki. Przecież szczycisz się tym,że jesteś inteligentny.

Może tobie mądralo w twoim otoczeniu rozpuścić kłamliwie ,że np. gwa/łci/łeś małe dziewczynki.Zapewniam cię ,że dopiero wtedy zobaczyłbyś , kto cię otacza.

Gość gosc

Haha usmialam sie

Gość nice

Jesteś intensywnie głupia, wcale się nie dziwię, że on cię nie chce. 

Marz? 😄