Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jon hukh fb

samo bójstwo to nie morderstwo spisku

Polecane posty

Gość jon hukh fb

prawie wszyscy sa ciastolina scier wa boga trójcy i łże ludzi w jezusie jesli czyt ato ktos kto traci trozum od scierwa spisku to mam dowody pisze w agoni nie mam sił na logiczne zdania "Wartość samo bójstwo jest niedozwolona" mi teraz blokowali ale zabic cżłowieka spiskiem i wyrzucic w nieskoncoznosc meki to juz jezusek zaakceptuje

Gość --------------------------
2 minuty temu, Gość jon hukh fb napisał:

prawie wszyscy sa ciastolina scier wa boga trójcy i łże ludzi w jezusie jesli czyt ato ktos kto traci trozum od scierwa spisku to mam dowody pisze w agoni nie mam sił na logiczne zdania "Wartość samo bójstwo jest niedozwolona" mi teraz blokowali ale

zabic cżłowieka spiskiem i wyrzucic w nieskoncoznosc meki to juz jezusek zaakceptuje

z realnego życia

Gość Zegnam81
11 minut temu, Gość jon hukh fb napisał:

prawie wszyscy sa ciastolina scier wa boga trójcy i łże ludzi w jezusie jesli czyt ato ktos kto traci trozum od scierwa spisku to mam dowody pisze w agoni nie mam sił na logiczne zdania "Wartość samo bójstwo jest niedozwolona" mi teraz blokowali ale zabic cżłowieka spiskiem i wyrzucic w nieskoncoznosc meki to juz jezusek zaakceptuje

Wiesz w zyciu trzeba miec jakas PODKLADKE LUB HAKA na czlowieka zeby go szantazowac gdyby cos poszlo nie tak tzn.gdyby nie zachcial spelniac naszych zachcianek...

Gość amen
56 minut temu, Gość Zegnam81 napisał:

Wiesz w zyciu trzeba miec jakas PODKLADKE LUB HAKA na czlowieka zeby go szantazowac gdyby cos poszlo nie tak tzn.gdyby nie zachcial spelniac naszych zachcianek...

nie będzie spełniał

Gość Zegnam81
1 minutę temu, Gość amen napisał:

nie będzie spełniał

W zyciu najwazniejsza jest WLASNA GODNOSC I PEWNE ZASADY.Sa cenniejsze nis sprzedawanie sei ludziom ktorzy cie niszczyli tyle lat.Rozumiesz co mam na mysli???

Gość pynto
37 minut temu, Gość Zegnam81 napisał:

W zyciu najwazniejsza jest WLASNA GODNOSC I PEWNE ZASADY.Sa cenniejsze nis sprzedawanie sei ludziom ktorzy cie niszczyli tyle lat.Rozumiesz co mam na mysli???

Nie niszczyli  , bo to są ludzkie gówna z zakazyanymi ryjami .. Smieszny czubku 

Gość pynto

Nie niszczyli  , bo to są ludzkie gówna z zakazanymi ryjami .. Smieszny czubku .

Z takim ryjem mogą straszyć dzieci hehe

Gość pynto

Po prostu nikt  starego paszteta powaznie nie bierze . Zaryzykował i przegrał.

htt  ps://www.youtube.com/watch?v=nbFondJvVOg&list=RDMMnbFondJvVOg&start_radio=1