Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaja 123

Pieszczenie odbytu

Polecane posty

Czy są tu osoby które lubią pięści językiem odbyt partnera/partnerki? Osobiście to uwielbiam ale się wstydzę przed mężem. 

Gość Dominik

Uwielbiam to robić mojej żonce, ona to uwielbia także i potrafi odwzajemnić. Z mojej perspektywy to chyba najlepsza pieszczota jaką mogę dostać.

Gość Normalny

Kaja dogadaj się z Dominikiem, na zmianę jak psy będziecie sobie d0pę lizać, Będzie 6x9 w nowym wydaniu 😄🤣

Gość Kakao

I głęboko!

Gość Big

Są i lubią. Ale podstawa to rozmowa. W związku trzeba umieć rozmawiać o tym co i jak bardzo nas kręci.

Gość Gość
6 godzin temu, Kaja 123 napisał:

Czy są tu osoby które lubią pięści językiem odbyt partnera/partnerki? Osobiście to uwielbiam ale się wstydzę przed mężem. 

Jakiś zboczeniec cię spsuł i ciągnie się to za tobą 😞

Gość Też Normalna

To nie jest normalne ! To jest obrzydliwe ! Nigdy bym nie pozwoliła ,aby mój mąż musiał to robić .Kultura w seksie też obowiązuje .                                       Pozdrawiam Normalnego  🙂

Gość Dajjal
13 godzin temu, Kaja 123 napisał:

Ale co *to* uwielbiasz? (bo to troche wyglada jak post osoby szukajacej kogos kto obslini jej oko saurona)

Gość gosc
19 godzin temu, Kaja 123 napisał:

Ja lubię tak sprawiać rozkosz mojej pani, jej reakcje za każdym razem gdy językiem ją tam pieszczę pokazują jak jej to sprawia przyjemność. Też się odwzajemnia.

Skoro to lubisz to nic prostszego dla kobiety podczas minetki gdy jest na górze (np. w poz. 69) tak się nakierować by facet zahaczył także o dupkę.

12 godzin temu, Gość Też Normalna napisał:

To nie jest normalne ! To jest obrzydliwe ! Nigdy bym nie pozwoliła ,aby mój mąż musiał to robić .Kultura w seksie też obowiązuje .                                       Pozdrawiam Normalnego  🙂

Nienormalne jest to jeśli druga osoba czegoś sobie nie życzy a mimo wszystko się to jej robi.

Współczuje jeśli twój mąż MUSI cokolwiek robić podczas seksu z tobą. Partnerzy w seksie powinni CHCIEĆ coś robić a nie MUSIEĆ.

Gość Gość.
7 minut temu, Gość gosc napisał:

Ja lubię tak sprawiać rozkosz mojej pani, jej reakcje za każdym razem gdy językiem ją tam pieszczę pokazują jak jej to sprawia przyjemność. Też się odwzajemnia.

Skoro to lubisz to nic prostszego dla kobiety podczas minetki gdy jest na górze (np. w poz. 69) tak się nakierować by facet zahaczył także o dupkę.

Nienormalne jest to jeśli druga osoba czegoś sobie nie życzy a mimo wszystko się to jej robi.

Współczuje jeśli twój mąż MUSI cokolwiek robić podczas seksu z tobą. Partnerzy w seksie powinni CHCIEĆ coś robić a nie MUSIEĆ.

Tobie współczuję jesli nawet bez przymusu mąż ci w d0pę go pcha, rzygam.

Gość Też Normalna
44 minuty temu, Gość gosc napisał:

Pozwolisz ,że się powtórzę ,bo chyba nie zrozumiałeś !

13 godzin temu, Gość Też Normalna napisał:

To nie jest normalne ! To jest obrzydliwe ! Nigdy bym nie pozwoliła ,aby mój mąż musiał to robić .Kultura w seksie też obowiązuje .                                       

18 godzin temu, Gość Normalny napisał:

Kaja dogadaj się z Dominikiem, na zmianę jak psy będziecie sobie d0pę lizać, Będzie 6x9 w nowym wydaniu 😄🤣

28 minut temu, Gość Gość. napisał:

To są adekwatne do sytuacji komentarze  .Zachowujecie się jak zwierzęta . Rzygam i brzydzę się Wami !  Zwierzęce zachowania zostawmy zwierzętom ! 

Gość gosc

Widzę, że "Gość Też Normalna" się oburzała.

2 godziny temu, Gość Gość. napisał:

Przecież to pisał facet, czytaj ze zrozumieniem.

2 godziny temu, Gość Też Normalna napisał:

Pozwolisz ,że się powtórzę ,bo chyba nie zrozumiałeś !

15 godzin temu, Gość Też Normalna napisał:

Nigdy bym nie pozwoliła ,aby mój mąż musiał to robić

Skoro byś nie pozwoliła by twój mąż musiał coś ci zrobić podczas seksu to istnieje uzasadnienie, że pewne rzeczy musi robić (a nie, że chce)

2 godziny temu, Gość Też Normalna napisał:

Rzygam i brzydzę się Wami !

Ktoś ci każe tutaj zaglądać? Tytuł tematu jest jednoznaczny a więc wiesz od samego początku czego dotyczy. A skoro cię to brzydzi to nie otwieraj tego wątku :)

15 godzin temu, Gość Też Normalna napisał:

Kultura w seksie też obowiązuje

Ona (podczas gdy On robi jej minetkę): "Kochanie, mam taką fantazję byś również popieścił mi drugi otworek..."

On: "Ależ kochanie, uważam to za zwierzęce zachowanie i wybacz ale ci tego nie zrobię"

Kultura obowiązuje. Właśnie Ona dowiedziała się w kulturalny sposób, że ma "zwierzęce" fantazje i potrzeby. Skutek: bardzo prawdopodobne, że już więcej ON nie dowie się o jej pragnieniach. 

Gość Badzia

Ja lubię jak mnie tak mój stary smyra. Czasem chce bym mu prutła, bo go wtedy śmiesznie w język gila, czy coś.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Badzia napisał:

Ja lubię jak mnie tak mój stary smyra. Czasem chce bym mu prutła, bo go wtedy śmiesznie w język gila, czy coś.

Normalka, to przykre ale wykolejeńców też nie brakuje na tym swiecie.

Gość Mhmam problem

Wprawdzie wymaga to jeszcze dokładniejszej higieny i warunków, ale osobiscie lubie partnerkom, zwlaszcza paniom z pokaźnym bagażnikiem, pieścić oba otwory jeśli to lubią. Dotyczy to też ich całowania, lizania czy zabawy palcami. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Mhmam problem napisał:

Wprawdzie wymaga to jeszcze dokładniejszej higieny i warunków, ale osobiscie lubie partnerkom, zwlaszcza paniom z pokaźnym bagażnikiem, pieścić oba otwory jeśli to lubią. Dotyczy to też ich całowania, lizania czy zabawy palcami. 

Widać że masz problem z .... głową.

Gość Doco

Piszczenie odbytu? Ale, że tak samego z siebie czy podczas?

Gość Anatol

Cipe moge całować lizać i ssać, nawet taką co się moczy kislem ale odbytnicy bym nie wylizał... To obrzydliwe

Gość Syratosfer

To ja wam powiem lepszy numer. Jestesmy 5 lat po ślubie. Do tej pory trudno mi było namówić żonę na zrobienie mi zwykłego loda, a o rimmingu to już nawet nie wspominam. Żona była zażenowana nawet jak ja ją tam liznąłem. Na początku małżeństwa nie dawała mi dupci do wylizania. A jak już dała to za "karę" nie mogłem ją całować w usta bo przecież moje wargi dotykały odbytu a tam na pewno są bakterie kałowe i żona nie chce się zarazić.

Mieszkamy w ciasnym mieszkaniu w bloku które niedawno spłaciłem. Jednak żona umyslila sobie teraz domek. Zamęcza mnie o kolejny kredyt. Ja nie bardzo chcę. No ale zobaczymy, bo ja też chciałbym.miec blisko chałupy warsztacie a nie biegać kilometr do garazu po najmniejszą śrubkę. Zażartowalem, że kupię.jej ten wymarzony domek ale w zamian niech mi wyliżę między pośladkami. Spodziewałem się że jak zwykle odmówi. A tu niespodzianka. Odpowiedziała, że OKEJ ALE WPIERW ZDEZYNFEKUJE MI ODBYT octem aby się czymś nie zarazić.

Nosz kuźwa, to ja 5 lat żyłem bez zrobionego mi rimmingu bo uważałem, że to ponad siły mojej żony więc nie nalegałem więcej. A tu się okazuje, że jednak kuźwa ona może!!!!!!!!! Ze jest w stanie się przełamać!!!

Kuźwa, 5 straconych lat...

Lubię lizać odbycik swojej panci 😄 Miałem okazję to robić 3 kobietom i były zadowolone.

Przed facetem jednak miałbym opory, męskie dupska mnie nie kręcą ani trochę.