Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Confidence

Dwudniowy okres? Pomocy

Polecane posty

Gość Confidence

Witam. Mam pytanie do was drodzy użytkownicy moze ktoś sie orientuje  co w tej kwestii bo lekarz dopiero za dwa tygodnie mnie przyjmie. Otoz mam 27 lat i mam naturalny cykl 25 dniowy wspolzyje bez zabezpieczenia . Dostalam okresu o czasie 26.11.19 ale trwal zbyt krótko czyli 26 mialam go dosc obfity 27 juz leciutki jak na koniec zawsze mam a 28 tylko brązowa plamka rano i po okresie. W 5 dniu cyklu pojawil sie u mnie sluz przypominający ten plotny ale bardziej galaretowaty z niteczkami krwi i zaczęło mnie kluc w podbrzuszu. Po ok 10 godzinach plamienie ustapilo ale to klucie i ucisk utrzymuje sie do teraz co mnie coraz bardziej niepokoi. Moze ktos wie co to moze byc ? Jestem tym bardzo zestresowana. Prosze o jakies wypowiedzi na ten temat. 

Gość Ewa

Ja też tak mam okres 2 dni pierwszy dzień obfity A drugi już słaby trzeciego dnia brązowe plemienia i ostre kłucie prawego jajnika z bulem do kolana przez ok 3,4 sekundy i potem jest ok po chwili to samo,  mam tak już 2 dzień , czy ktoś mi podpowie co to oznacza ten ból,  cykle mam 24dniowe ostatnio 29dni, lekarz dopiero 6 grudnia,  pomocy 

Gość Confidence

Masz tak zawsze czy tak jak ja jednorazowo, pierwszy raz?  Mnie kluje do tej pory  a to już 8 dzien cyklu. Nieraz w nocy nawet mnie obudzi silne uklucie. Na szczezcie udalo mi sie dostac do lekarza na jutro  chociaż to lekarz ktory jest okropnie bezczelny ale wariuje juz z tego powodu bo to nic przyjemnego miec ten bol. Nie wytrwala bym do czekania na moja lekarke . 

Gość Ewa

Ja mam tak tylko w tym cyklu takie kłucie,  a zawsze to pobolewał mnie jajnik w dzień owulacji, jak będziesz coś wiedzieć to daj znać z kąt ten ból 

Gość Confidence

Moze ktos jeszcze napisze tutaj cos ale jak wroce od lekarza to sie odezwe co mi powiedział. 

Gość Ewa

Ok, to czekam na info i może ktoś inny się wypowie coś na ten temat 

Gość Confidence

Ewa. Byłam u lekarza powiedzial mi ze tak czasem jest kiedy pojawia sie zachwiania hormonalne. U mnie akurat jest wszystko w porządku. Powiedzial mi ze w moim wieku moze sie tak zdazac bo organizm szaleje hormonalnie i dodal ze jeżeli uda mi sie zajsc w ciaze to rozwiaza sie te zachwiania. Przebadal zrobil usg czy nie ma ciazy teraz bo podobno tez moze sie zdazyc taka sytuacja kiedy rozwija sie wczesna ciaza. Wiec niewiele ci jestem w stanie powiedziec , sprawdz czy nie jestes w ciazy i idz do lekarza. U mnie akurat jest w porzadku przepisal tylko witaminki . :) 

Gość Ewa

Dzięki za info,  mam nadzieję że u mnie też w porządku, ja do lekarza idę w piątek,  a jak będę w ciąży to się bardzo ucieszę,  a w jakim wieku jesteś jak mogę wiedzieć bo ja mam 38

Gość Confidence

Ja mam 27 lat. Najlepszy czas na drugie dziecko ale niestety nie wychodzi nam nic dlatego tez nie dostalam niczego na wyrownanie cyklu zeby nie zaklocic mozliwosci zajscia w ciaze :)

Gość Ewa

Mnie lekarz też nie chciał nic zdać na uregulowanie hormonów powiedział że wszystko samo wróci ale już minął rok i nic A wcześniej nie miałam problemu z zajsciem w ciążę,  no chyba że już za późno jak na mój wiek

Gość Izulekxxxx

Ewa polecalabym zmienic lekarza. Jesli starasz sie juz ponad rok i nic z tego zbadalabym sie na twoim miejscu w kierunku nieplodnosci. Organizm sie zmienia i mozliwe ze cos jest nie tak 

Gość Ewa

No właśnie teraz idę do innego lekarza zobaczę co mi powie 

Gość Ewa

Ciąży jak nie było tak nie ma, byłam u lekarza i to były dni płodne z tym jajnikiem bolącym , a powiedzcie mi cykle mam teraz 28 dniowe okres miałam 24 grudnia i trwał 4 dni , dziś pobolewa mnie podbrzusze i krzyż i mam powiększone piersi takie nabrzmiałe,  mierzę temperaturę i dziś spadła do 36.3 , co to oznacza

Gość Ewa

Ponawiam pytanie 

Gość Ewa

??????????