Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Escapelady

Mam już dosyć. Czy to koniec związku?

Polecane posty

Gość Escapelady

Witam, 

Uwaga! Będzie przydługawo 😁

Postaram się streścić. 

Od 3 lat jestem w związku (konkubinacie) z facetem o rok starszym ode mnie. On jest lekarzem a ja skończyłam studia, ale nie pracuje w zawodzie. Pracowałam jako menager baru za granicą przez jakiś rok. Zarabialam bardzo dobrze, przez kilka miesięcy lepiej od niego. Żyjemy na dobrym poziomie. Nigdy nie oczekiwałem, że to facet ma mi na coś dać, wszystko co osiągnęłam, mam za pomocą swojej ciężkiej pracy i wysiłku. 

Mój chłop nic mi nigdy nie kupił, nie zabrał na wakacje itd. Do domowego budżetu dokładamy się po równo. 

Sytuacja uległa zmianie jakieś dwa miesiące temu a w zasadzie rok. 

Dlaczego? Rok temu stwierdzono u mnie depresję egzogenna a dwa miesiące temu, straciłam prace. 

Jest mi ciężko, bo nie wiem co dalej. 

Mieszkamy na zadupiu a ja chciałabym się rozwijać itd,gdzue nie ma tu takich możliwości. 

Chłopak miał wolne wczoraj i wypadała jego kolej sprzątania. Nie posprzątał, bo uważa, że jak teraz siedzę w domu to ja powinnam sprzątać i wgl że on mnie utrzymuje... Kompletna bzdura! Ale oczywiście się poryczałam. 

Nagle okazuje się, że on mi na wszystko daje itd a tak wgl to powinnam sobie znaleźć pracę z podobnymi zarobkami do niego. Tylko że ja z wykształcenia nie jestem lekarzem, więc według niego, jestem nikim. 

Nie mam pojęcia co robić.. Przyszłam tu, żeby się wyglądać, bo nie mam z kim o tym porozmawiać 

Gość gość

jprdl kolejna dla której czystośc wanny się liczy. jakie masz zainteresowania, czym mu imponujesz?

Gość Escapelady

Jeżdżę konno, robię maratony oraz maratony rowerowe. Mam sporo zainteresowań, ale facet nie jest jakimś pieprzonym księciem, któremu muszę nadskakiwać i sprzątać jego syf