Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy to możliwe że ona mnie zdradziła ?

Polecane posty

Gość Rodney
8 godzin temu, Gość gwoli wyjasnienia napisał:

Powiem, krotko - zachowanie twojej dziewczyny jest bardzo podejrzane. To nagle naleganie na seks i to koniecznie, moze byc zasadzka na ciebie. Badz wiec ostrozny. Na pewno jak jej powiesz, ze masz watpliwosci, to strzeli focha, ale...to ona ma glowny problem. Nie ty. Bo ty zawsze mozesz zazadac testu genetycznego i bedzie czarne na bialym. Nie daj sie wziac pod wlos.

No i jeszcze jedno, chyba najwazniejsze: ty sam masz duze watpliwosci a to znaczy najwiecej. Inaczej bys tu nie pisal.

Bardzo podejrzane? Dla mnie sprawa jest oczywista. Autor pisze że się kłócili ze swoją partnerką. Nie sprecyzował z czyjej winy kłótnie, ale z reguły gdy się pary ciągle kłócą, to w tle jest ktoś trzeci, a kłótnia ma zagłuszyć sumienie. Takie trochę na zasadzie "ale mi się kur*a związek trafił, ciągły jazgot i pretensje o byle gó*no, dlatego fajnie mieć chwilowe ukojenie w ramionach innego/innej".

Potem, mimo kłótni, nagle kolacja i wręcz nachalnie domaganie się wybzykania, a na koniec ciąża. 

Dla mnie prosta piłka. Laska zaciążyła z gościem z którym się pukała na boku, ale nie może z nim być, bo to pewnie jakiś dzieciaty żonkiś, co nie zostawi dla niej żony i rodziny, więc na szybko chce wrobić w ojcostwo chłopaka. 

Gość facet

Autorze sorry, nic personalnego, ale jestes tak niedoswiadczony i nieswiadomy ze az zal... wmanewrowala cie jak frajera..

Tak na powaznie ile Ty masz lat?

Jak babie za mocno zalezy to ZAWSZE jest podejrzane, najczesciej chodzi o wrobienie w dzieciaka. Mialem kilkanascie takich sytuacji w zyciu i z kazdej wyszedlem obronną ręką.

Nie będzie babski gad manipulował kawałkiem sromu, który kosztuje 300 zł a ty będziesz płacił latami.

Gość Teddy
Przed chwilą, Gość facet napisał:

Autorze sorry, nic personalnego, ale jestes tak niedoswiadczony i nieswiadomy ze az zal... wmanewrowala cie jak frajera..

Jak babie za mocno zalezy to ZAWSZE jest podejrzane, najczesciej chodzi o wrobienie w dzieciaka. Mialem kilkanascie takich sytuacji w zyciu i z kazdej wyszedlem obronną ręką.

Nie będzie babski gad manipulował kawałkiem sromu, który kosztuje 300 zł a ty będziesz płacił latami.

Powiedz co zrobiłeś i dorsz koledze co ma zrobić

Gość paris
10 minut temu, Gość facet napisał:

Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka 🙂

faktycznie wyglada dziwnie... to naleganie na seks

u mnie tak nigdy nei bylo raczej po jakims konflikcie zona nie dala sie tak szybko przekonac do intymnosci potrzeba bylo przez jakis czas wszystko odbudowac.

podejrzane

Gość facet
4 minuty temu, 84Michal84 napisał:

faktycznie wyglada dziwnie... to naleganie na seks

u mnie tak nigdy nei bylo raczej po jakims konflikcie zona nie dala sie tak szybko przekonac do intymnosci potrzeba bylo przez jakis czas wszystko odbudowac.

podejrzane

Ty serio jestes 1984 rofcznik?:D NA DZIECIAKA GO CHCIAŁA ZŁAPAĆ, dlatego tak nalegała !

Czemu wy jestescie ludzie tacy niedomyslni, trik babski stary jak świat.

5 minut temu, Gość facet napisał:

Ty serio jestes 1984 rofcznik?:D NA DZIECIAKA GO CHCIAŁA ZŁAPAĆ, dlatego tak nalegała !

Czemu wy jestescie ludzie tacy niedomyslni, trik babski stary jak świat.

tzn co masz na mysli ze ejst w ciazy z kims innym?

rozwin mysl

Gość Rodney
12 minut temu, 84Michal84 napisał:

tzn co masz na mysli ze ejst w ciazy z kims innym?

rozwin mysl

Może przeczytaj cały topik, a nie tylko 1 post i dopiero później zabieraj głos w dyskusji. 

Gość Wsz

Wszystko już chyba zostało napisane.

Dwie możliwości: laska chciała Cię złapać na dziecko, stąd skrupulatnie wyliczyła, wytestowała kiedy ma Cię zbałamucić- udało się, bach, ciąża.

No albo bałamuciła się z jakimś innym śmundkiem, zaskoczyła-tamten się na nią wypiął, więc stwierdziła, że w dziecko wrobi takiego poczciwego chlopinę jak Ty. Idź z nią do ginekologa. Jeśli seks był 2 tygodnie temu, to przypuszczalnie ona jest w 4-5 tyg. ciąży (przy założeniu, że regularne cykle itp,itd). Jeśli ciąża według usg będzie starsza, no to już wiadomo co w trawie piszczy 🙂 Powodzenia 🙂

Gość Gosc
Dnia 3.12.2019 o 18:46, Gość Ojjojoj napisał:

Więc jeśli jej zależało na tobie to zrobiła wszystko, żebyś został. 

Jak dla mnie to ty się przeraziłeś odpowiedzialności i szukasz odwrotu. Podejrzewasz ją o zdradę bo ona jest w ciąży? I dlatego że się kłóciliście? Serio?? 😂

Dorośnij dzieciaku. 

Jak dla mnie, to za bardzo zalezalo jej na seksie. Zresztą troche za szybko wiedziala o ciązy, za szybko to sprawdziła. Idealnie celowała w owulacje lub była w cią,y.  Zaplanowana akcja z seksem. Pytanie, czy juz byla w ciązy czy wtedy zaszła? 

Gość Gosc
Dnia 3.12.2019 o 19:05, Gość Kobieta napisał:

Jezeli ma 28dniowy cykl i dwa tygodnie temu odbyliscie stosunek... to po dwoch tygodniach od stosunku wlasnie zatrzymal sie jej okres. Moze byc tak ze faktycznie wpadla w panike i od razu zrobila test. Tym bardziej jesli ma bardzo regularne miesiaczki. Masz jedno wyjscie teraz. Razem idzcie do gi nekologa. On po wielkosci macicy jest w stanie stwierdzic ktory to tydzien ciazy. Badz czujny ale uwazny. Mnie ta sytuacja troche smierdzi ale wszyscy mozemy byc w bledzie.

Ile dokladnie dni minelo po ostatnim stosunku kiedy oznajmila Ci o ciazy? Wiesz jaki ma cykl?

"wpadla w panike" ? 😂 - wątpie. Dobrze wiedziała co robi. 

Gość Gość
36 minut temu, Gość Wsz napisał:

Wszystko już chyba zostało napisane.

Dwie możliwości: laska chciała Cię złapać na dziecko, stąd skrupulatnie wyliczyła, wytestowała kiedy ma Cię zbałamucić- udało się, bach, ciąża.

No albo bałamuciła się z jakimś innym śmundkiem, zaskoczyła-tamten się na nią wypiął, więc stwierdziła, że w dziecko wrobi takiego poczciwego chlopinę jak Ty. Idź z nią do ginekologa. Jeśli seks był 2 tygodnie temu, to przypuszczalnie ona jest w 4-5 tyg. ciąży (przy założeniu, że regularne cykle itp,itd). Jeśli ciąża według usg będzie starsza, no to już wiadomo co w trawie piszczy 🙂 Powodzenia 🙂

Jeśli seks był 2 tygodnie temu, to przypuszczalnie ona jest w 4-5 tyg. ciąży (przy założeniu, że regularne cykle itp,itd - to chyba jest w 2 tygodniu.

Gość Pati

Teraz przydałby się wykrywacz kłamstw 🙂

Gość Liza
Dnia 3.12.2019 o 14:25, Gość Gość napisał:

Chodzi o to, że trochę ze swoją kobieta się kłóciłem, no ale ze dwa tygodnie temu ona zaprosiła mnie do siebie do domu na kolację, że niby chce sie pogodzić, no ok też już nie chciałem się kłócić więc poszedłem. Zrobiła dobra kolację, trochę wypiliśmy, niby nic takiego, ale ona zachowywała się tak jakby na seksie jej bardzo mocno zależało, była ubrana bardzo ładnie, pytała się mnie podczas kolacji czy zostanę u niej na noc, powiedziałem, że za bardzo nie mogę, no nic, zjedliśmy, wypiliśmy, jeszcze raz mówiła żebym jednak został, jak powiedziałem że muszę iść do siebie to ona pierwsze co zrobiła to od razu poszła do łazienki, no i jak przyszła po dwóch minutach to była calutka rozebrana od stóp do głów, natychmiast na mnie usiadła, zaczęła całować, rozbierać, aż w końcu wylądowaliśmy w łóżku, no i się przespaliśmy, seks z jej strony był bardzo namiętny, angażowała się bardzo mocno i teraz po dwóch tygodniach mówi mi, że jest ze mną w ciąży, no kompletnie nie wiem co mam robić, wiem że nie miałem prezerwatywy, no ale seksu nie planowałem, a po za tym ona twierdziła że brała tabletki. Myślę że mogła mnie zdradzić. Czy to możliwe ?

Są odpwiednie testy jak jej nie ufasz..

Gość Ellat
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Jeśli seks był 2 tygodnie temu, to przypuszczalnie ona jest w 4-5 tyg. ciąży (przy założeniu, że regularne cykle itp,itd - to chyba jest w 2 tygodniu.

Nie ma czegoś takiego jak 2 tydzień ciąży w medycynie. Ciąże liczy się od pierwszego dnia cyklu (czyli pierwszego dnia okresu). Prościej:

1 dzień cyklu - 1 dzień okresu

14 dzień cyklu ok - owulacja (zajście) 

28 dzień cyklu - 4 tydzień ciąży. 

Gość Ellat

Jakby nie bylo wygląda na to, że paskudnie cię oszukała albo nie jesteś ojcem albo wrobila cię w dzieciaka. 

Nie daj się zwieść, idź z nią do lekarza i m.in zapytaj "Czy tabletki anty , które brała nie zaszkodzą dziecku" Zobaczysz jaki fin zdziwiony będzie 😜

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Ellat napisał:

Nie ma czegoś takiego jak 2 tydzień ciąży w medycynie. Ciąże liczy się od pierwszego dnia cyklu (czyli pierwszego dnia okresu). Prościej:

Tak, ale nie mieszaj autorowi, bo się w tym pogubi. 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Ellat napisał:

Tak, ale nie mieszaj autorowi, bo się w tym pogubi. Najlepiej i najpewniej oceniać wielkość pecherzyka ciąząwego przez usg. 

Gość Gość

No i wyszło na to, że dziewczyna jest naprawdę w ciąży. 

Gość nnnn

Zrób test na ojcostwo po urodzeniu się dziecka. Nie bądź fra'jerem. Wystarczy wymaz ze śliny dziecka i będziesz mieć pewność. Aha i po porodzie niczego nie podpisuj w szpitalu, nie masz obowiązku uznać dziecka, może to zrobić sąd, a ty masz prawo zrobić badania na ojcostwo przed uznaniem dziecka.

PS. Mądry facet  seks uprawia tylko w gumie. Nigdy nie wierz kobiecie, nie wiesz z kim spała przed tobą i czy nie roznosi jakiś chorób, nie wiesz czy nie będzie chciała cię wrobić na dziecko. Bez gumy tylko z taką której ufasz w 100% i  z którą planujesz rodzinę w przyszłości!

To złote zasady ogarniętego mężczyzny!

Gość Zdzichu
Dnia 3.12.2019 o 14:25, Gość Gość napisał:

Chodzi o to, że trochę ze swoją kobieta się kłóciłem, no ale ze dwa tygodnie temu ona zaprosiła mnie do siebie do domu na kolację, że niby chce sie pogodzić, no ok też już nie chciałem się kłócić więc poszedłem. Zrobiła dobra kolację, trochę wypiliśmy, niby nic takiego, ale ona zachowywała się tak jakby na seksie jej bardzo mocno zależało, była ubrana bardzo ładnie, pytała się mnie podczas kolacji czy zostanę u niej na noc, powiedziałem, że za bardzo nie mogę, no nic, zjedliśmy, wypiliśmy, jeszcze raz mówiła żebym jednak został, jak powiedziałem że muszę iść do siebie to ona pierwsze co zrobiła to od razu poszła do łazienki, no i jak przyszła po dwóch minutach to była calutka rozebrana od stóp do głów, natychmiast na mnie usiadła, zaczęła całować, rozbierać, aż w końcu wylądowaliśmy w łóżku, no i się przespaliśmy, seks z jej strony był bardzo namiętny, angażowała się bardzo mocno i teraz po dwóch tygodniach mówi mi, że jest ze mną w ciąży, no kompletnie nie wiem co mam robić, wiem że nie miałem prezerwatywy, no ale seksu nie planowałem, a po za tym ona twierdziła że brała tabletki. Myślę że mogła mnie zdradzić. Czy to możliwe ?

Oj możliwe, możliwe... podejrzanie to wygląda. 

Gość Aaa
2 godziny temu, Gość nnnn napisał:

PS. Mądry facet  seks uprawia tylko w gumie. Nigdy nie wierz kobiecie, nie wiesz z kim spała przed tobą i czy nie roznosi jakiś chorób, nie wiesz czy nie będzie chciała cię wrobić na dziecko. Bez gumy tylko z taką której ufasz w 100% i  z którą planujesz rodzinę w przyszłości!

To złote zasady ogarniętego mężczyzny!

Dokładnie tak. Dziwię się, że mężczyźni są tak naiwni i większa przyjemność bez gumki przesłania im logiczne myślenie. A potem są dramaty w stylu "wrobiła mnie w dziecko" albo "czy mogłem zarazić się hiv?". Nigdy nie można nikomu ufać w 100%, tym bardziej osobie, którą znasz od niedawna.