Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pamnio

Strap on bez pasków ona posuwa jego

Polecane posty

Gość Pamnio

Podwójny strap on ona wkłada w cipke jeden koniec wibrujący a drugi do dupci facetowi też z wibracją dobry jest ten bez pasków czy lepszy z paskami macie panie na takie rzeczy ochotę fantazjujecie czasami o takim czymś 

Gość Magda

a miałbyś ochotę przetestować?

Gość Fendom

Moja o tym fantazjuje, też się zastanawialiśmy który lepszy strapon czy strapless. Ma ktoś jakieś doświadczenie w tej kwestii? Czytałem że na pierwszy raz lepszy jest strapon

Gość Pamnio

Musze kupić i przetestować z żoną a tak w ogóle to Lubie trzepanko lodzika  Libanie muszelki  ssanie łechtaczki penetrację głęboko lub płytko pisać przy placówce opalanie nago bo jesteśmy naturystami w 2020 jedziemy do Łeby plaża przeniesiona z zachodniej części  na wschodnią część  Łeby będzie dużo lepiej bez przechodniów na wydmy tylko sami naturyści pozdrawiam wszystkich Madzie  przede wszystkim. 

Gość ¿¿¿

Czytałem że ten bez pasków (taki double) wypada z ci****ki?

Gość Kalafior gość

Aą jeszcze takie które mają podwójne końcówki po stronie kobiety, czyli że wchodzą w obie dziurki na raz. Pewnie trzymają się lepiej niż te które wchodzą jedynie do pochwy i dają przyjemność partnerce z podwójnej penetracji, ale widziałem wiele opini że odstęp między końcówką analną i dopochwową bywa niedopasowany do rozmiarów kobiety i wtedy wcale nie trzyma się tak dobrze.