Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka123

Fantazje seksualne mojego mężczyzny

Polecane posty

Gość Majka123

Witam. Mam dość duży problem i ciężko mi zrozumieć to wszystko... mój mężczyzna parę razy zdradził mi swój sekret dotyczący fantazji erotycznych, a ponieważ rozmawiamy szczerze i oczekujemy w zamian zrozumienia o swojej fantazji mówi otwarcie mimo że mnie bardzo to boli i chyba to wyczuwa. Jesteśmy ze sobą od dwóch lat, mamy 27 lat. Parę razy mówił mi że bardzo podoba mu się Emma Watson, że jest piękna kobieta, a ciężko się słucha że ktoś jest 10/10 Jak on to mówi, skoro ja sama chciałabym być 10/10 dla niego, choć słyszę wtedy, że przecież wiesz że Ty mi się mega podobasz to jednak słuchanie o innych kobietach doprowadza mnie do załamki  i niskiej samooceny. A kiedy wchodzi temat Emmy Watson to słyszę że, no przecież to nic złego, że myślę o niej w sposób seksualny. I nagle pojawia się u nas wymiana zdań. Ja twierdzę że to nie jest fajne i normalne że myśli o seksie z Emma,  a on że to tylko myśli, fantazje  i że nigdy i tak się to nie zdarzy. Zadalam mu pytanie A jeśli miałbyś taka okazję to co byś zrobił. Powiedział że zapytał by się mnie czy może i że to taka okazja i wtedy jedynie. Ale nie wiem czy akurat z tym sobie żartów nie robił. Seks z tą aktorka wiem że byłby dla niego największym spełnieniem seksualnym. I to mnie boli, bo nie fajnie się słucha o kimś w taki sposób, choćby to była aktorka albo i nie. Moje pytanie brzmi,  czy to jest normalne?

Gość Luiza

Tak to jest normalne dla facetów i nie jest normalne dla nas. Taki świat już jest niestety. Pol biedy że to aktorka a nie koleżanka z pracy:) 

Gość gość

Słusznie rozgraniczasz fantazje i marzenia, dla faceta takie fantazje są równie nierealne jak seks z kosmitką albo doubleorgazm a 10/10 może dotyczyć wielu sfer wyglądu czy psychiki, ocena zazwyczaj jest na tyle subiektywna i niezobowiązująca że nie powinnaś przywiązywać do tego większej wagi bo jeśli jest z tobą to dla niego jesteś 10/10

Więc zacznij nawijać jemu o jakiejś swojej fantazji z kimś kto ci się podoba. Wychwalaj ten swój obiekt westchnień.

Gość Onn
8 godzin temu, Gość Luiza napisał:

Tak to jest normalne dla facetów i nie jest normalne dla nas. Taki świat już jest niestety. Pol biedy że to aktorka a nie koleżanka z pracy:) 

Nie prawda! Noe ma wymowki dla takiego pie...rzenia. Faceci i kobiety maja mozgi i mysla! Nie ma nikt immunitetu na sex czy cos 'bo daceci tak maja' . Go..no maja, maja mozgi i wiedzac ze partnerkę to boli nie mowilby o tym to raz, a jak ma chcice niech zer.znie partnerke albo sobie zwali a nie celowo swiadomie idzie ogladac Emme. Tak jak sie jedzie sanochodem na zakrecie hamuje sie jak najwczesniej dla bezpieczeństwa a nie jak najpozniej bo sa wypadki. On jako Twoj maz powinien wyrzucic wszystkie gazety z Emma i wykasowac filmy, i zakac sie tylko Toba. Wybacz ale z tego co mowisz to nie darzę go szacunkiem. Ja nigdy w zyciu nie mowilbym tak seojej partnerce , z reszta ona mnie najbardziej kreci. Powiedz mu ze nie zyczysz sobie takich uwag wiecej o Emmie , noe obchodzi Cie to czy sktorka po prostu Cie to boli. Albo Ty zacznij mowic o fajnym aktorze albo ze bylas u lekarza i akurat byl taki przystojny ze masakra. Ciekawe jak wtedy bedzie pirrdo....lic. masakra co za typ.