Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A świat milczy

Kolejne miliony złotych z warszawskiego ratusza idą na organizacje LGBT! Chemsex, narkotyki, homoseksualizm - to wszystko współfinansuje Trzaskowski.

Polecane posty

Gość A świat milczy

Trzaskowski w ostatnim czasie tak się żalił, że brakuje pieniędzy chociażby na remonty dróg, a nawet na wypłatę świadczenia 500 plus, szkoły i przedszkola. Zdegenerowana grupa wykolejeńców rządzi Warszawą. Jak długo jeszcze potrwa ten spektakl obsceny?

Gość Filip
21 minut temu, Gość A świat milczy napisał:

Zdegenerowana grupa wykolejeńców rządzi Warszawą. Jak długo jeszcze potrwa ten spektakl obsceny?

O !!! "Zdegenerowana grupa wykolejeńców " jak piszesz to wg ciebie kto? Warszawiacy ?!!! A może to z toba coś jest nie tak!!!? 😞😞😞

Gość gość
2 godziny temu, KATALEPSJA napisał:

MELANŻ TRWA WHOOP WHOOP

PS.

TRAKTUJĘ TO JAKO CZĘŚCIOWY ZWROT PODATKU DOCHODOWEGO

zmień dilera!

Gość Korwin zniszczy lewakow

Nawet mi o tym nie wspominaj. Lewackie k,,u,rw,y! Jak ja ich nienawidze! BOZE, STRZEL WE MNIE ... PIORUNEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GDZIE JA ZYJE?!

Gość Gość
4 godziny temu, Gość A świat milczy napisał:

Trzaskowski w ostatnim czasie tak się żalił, że brakuje pieniędzy chociażby na remonty dróg, a nawet na wypłatę świadczenia 500 plus, szkoły i przedszkola. Zdegenerowana grupa wykolejeńców rządzi Warszawą. Jak długo jeszcze potrwa ten spektakl obsceny?

Podaj żródło informacji

Gość gość
Dnia 7.12.2019 o 15:19, Gość A świat milczy napisał:

Jak widać wyżej głupich nie sieją, a ciągle są ... 😞  😞😞😞

Gość włodek

trzeba dawać pedrylom za darmo pieniądze żeby nie musieli pracować i mogli całymi dniami spokojnie zapinać się nawzajem w zadki

Gość gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

Jak widać wyżej głupich nie sieją, a ciągle są ... 😞  😞😞😞

no najgłupsza to jesteś ty xD

Gość Seba
40 minut temu, Gość włodek napisał:

trzeba dawać pedrylom za darmo pieniądze żeby nie musieli pracować i mogli całymi dniami spokojnie zapinać się nawzajem w zadki

A jak ja pójdę do ratusza i powiem że jestem gejem a nie jestem gejem to też dostanę kasiore.