Pati1996 0 Napisano Grudzień 8, 2019 Witam. Mam 24lata. Wspolzylam z facetem w dzień niepłodny według kalendarzyka. Wytrysk był w pochwie. Czy jest możliwość że jestem w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rurka Napisano Grudzień 8, 2019 Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Grudzień 10, 2019 do zapłodnienia może dojść zawsze bo plemniki mogą poczekać na komórkę, sprawdzaj sobie cykle ja używam komputera myway i wiem kiedy mam owulację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pati9600 Napisano Grudzień 10, 2019 Mogę prosić dokładną nazwę aplikacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ula Napisano Grudzień 12, 2019 Oczywiście że tak. Ja tak właśnie zaszłam w ciążę, niby były nieplodne dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulka Napisano Grudzień 14, 2019 Jest możliwość jak najbardziej. Ja bym kalendarzykowi nie ufała. Zdecydowanie pewniej się czuję jeśli o zabezpieczenie chodzi stosując tabletki belara. Zawsze coś się może przesunąć, ja też super regularnych miesiączek też nie miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyttr Napisano Grudzień 16, 2019 połowa populacji pochodzi z metody kalendarzykowej takze tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarna Napisano Grudzień 19, 2019 Hej dziewczyny ja współżyłam z facetem w dzień owulacji ( chcemy miec dzidziusia ) Dziś jest 5 dzień po owulacji i mam plemienia lekko zabarwiony krwią oraz pobolewa mnie w dole brzucha. Jest to bardziej " ćmienie " niż ból. Jest możliwe żeby tak szybko była implantacja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zytka Napisano Grudzień 20, 2019 zawsze jest ryzyko ciąży, ale jak nie chcesz zostać mamą to się zabezpieczaj, nie mniej jednak pomocne jest kontrolowanie dni płodnych ja mam w domu komputer myway to ułatwia planowanie życia intymnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Romma Napisano Styczeń 7, 2020 dokładne tak! choć pierwsze o takim komputerze słysze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Napisano Styczeń 7, 2020 Dnia 8.12.2019 o 13:44, Pati1996 napisał: Witam. Mam 24lata. Wspolzylam z facetem w dzień niepłodny według kalendarzyka. Wytrysk był w pochwie. Czy jest możliwość że jestem w ciąży? kalendarzyk nie jest metodą antykoncepcji. to najlepsza medota jeśli chce się zajść w ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach