Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola

Czy tak powinien wyglądać pierwszy dzień pracy?

Polecane posty

Gość Ola

Byłam dziś pierwszy dzień w nowej pracy. Nie wysyłałam tam CV, odezwał się do mnie klient z poprzedniej pracy. Przyjęłam ofertę bo wydawała się ciekawa, ale jestem rozczarowana pierwszym dniem. Przez 9 godzin nie robiłam kompletnie nic, może przez godzinę ktoś łączenie odpowiadał na moje pytania o produkt, dano mi do przeczytania vademecum produktu i na koniec dnia dwa katalogi produkotwe, na moje pytania odosnje katalogów uzyskiwałam krótkie odpowiedzi bo 3 osób która była ze mną w biurze była tak bardzo zajęta swoimi sprawami oraz plotkowaniem o innych. Niewiele dowiedziałam się o swoim zakresie obowiązków, wszelkie pytania uzyskiwały bardzo krótka odpowiedz, nie wiedziałam czy mam podchodzić z kimś do klienta i uczestniczyć w rozmowie. Być może to moja wina bo sama tez niewiele pytałam, ale poziom mojej irytacji z godziny na godzinę był ogromny, czy tak wyglądają teraz szkolenia pracowników? 

Gość Karola

Masakra, nie wiedzieli wcześniej ze przychodzi nowa osoba i trzeba ja przeszkolić? 

Gość Ola

Wiedzieli, mieli ponad 10 dni na przygotowanie czegoś dla mnie, nie rozumiem czemu to dziś tak wyglądało. Nie mam ochoty tam jutro iść.

Gość Gisc

To nie idź, ja bym nie poszedł