Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Źle mnie potraktowano na pokazie naczyń

Polecane posty

Gość gość

Co jakiś czas różne firmy wydzwaniają do mnie z prośbą o przyjście do hotelu na pokaz np. naczyń, pościeli, urządzeń leczniczych. Oferują gratisowe prezenty. Więc poszłam. Gdy przyszłam na początku mili państwo zaproponowali żebym zdjęła kurtę i powiesiła ją na dużym wieszaku w holu. Nie lubię wieszać swoich osobistych rzeczy na takich wspólnych wieszakach poza zasięgiem mojego wzroku bo często giną, mojemu kumplowi tak zginął plecak. Zapytałam czy mogę powiesić kurtkę na oparciu krzesła, powiedzieli że absolutnie nie i mam się określić co zrobię. Abo powieszę kurtkę albo rezygnuję ze spotkania. Ponieważ akurat w tym hotelu moja znajoma jest barmanką, poszłam i u niej zostawiłam kurtkę. Gdy wróciłam pan spytał gdzie jest moja kurtka. Byłam zaskoczona pytaniem więc powiedziałam prawdę, a ten pan zaczął zwracać mi uwagę że przecież za barem moja kurtka może zginąć. Koniec końców weszłam. W pierwszej części miała być prezentacja urządzeń leczniczych, w drugiej naczyń. Wiele osób się masowało ja odmówiłam bo już kiedyś tak mnie masowano i potem bolały mnie plecy i trochę zniszczył mi się od tej maszyny sweter. Usiadłam,zaczęłam krótką rozmowę z siedzącą obok osobą czy zamierza kupić te cuda i wtedy podeszła do mnie pani z tej firmy(bardzo znanej w Polsce, ale nie chcę podawać nazwy) i spytała czy przez telefon obiecano mi jakiś prezent. Powiedziałam że darmowy bon. I ta pani dała mi ten bon(który wcale nie był darmowy),zabrała kupon który wcześniej dała i którego nawet nie zdążyłam wypełnić po czym przy wszystkich powiedziała że mogę już iść do domu. Poszłam więc ale czułam się strasznie upokorzona że tak mnie wypędzono. W końcu skoro zapraszają to nie powinni tak się zachowywać. Byłam elegancko ubrana, nie sprawiałam wrażenie ubogiej która tylko przyszła po darmowy prezent a i tak nic nie kupi, więc tym bardziej nie rozumiem dlaczego tak mnie potraktowano. Moja koleżanka była zdziwiona że tak sie zachowali, mówi że złożyłaby na nich skargę. Ją zawsze dobrze traktowano, raz nawet miała romans z jednym z prezenterów, nigdy nikogo nie wyrzucono oprócz mnie. Przestrzegam przed takimi pokazami.

Gość Janek

A po co chodzisz na takie prezentacje? Nie wiesz, że je się robi tylko po to by naciągać fr'ajerów na tandetne produkty, nie warte nawet połowy ceny za jakie je sprzedają?

Domyślam się czemu cię wyprosili.

Gość gość

Ja się nie domyślam, więc proszę mi to wytłumaczyć. Ze względu na kurtkę? Przecież te firmy nie okradają ludzi.

Gość proste
19 godzin temu, Gość gość napisał:

Ja się nie domyślam, więc proszę mi to wytłumaczyć. Ze względu na kurtkę? Przecież te firmy nie okradają ludzi.

zobaczyli ze dziewczyna jest inteligentna i ma swoje zdanie i nikt nie bedzie Nią manipulował więc taka osoba jest nie na rękę w grupie de.bili.