Gość Barbara Napisano Grudzień 11, 2019 Fachowca ortopedy szukam od stawu skokowego martwica ktoś polecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olina1 1 Napisano Sierpień 19, 2020 Przy urazach czy kontuzjach bardzo pomaga normobaria. Stymuluje regenerację tkanek, przyspiesza gojenie się ran, urazów kostno-stawowych. Wpływa też na odbudowę kości. Tak jak ja w Józefowie chodzę do Cellife, to sporo jest osób po różnych kontuzjach właśnie. Sportowcy też z tego chętnie korzystają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vito Scaletta 0 Napisano Październik 20, 2020 Szkoda tylko, że nie ma jednak jako takich badań, które potwierdzałyby pozytywne działanie tej metody. Sportowcy, jak i wszyscy świadomi ludzie stawiają raczej na profesjonalne kliniki ortopedyczne. Jeśli miałbym taką polecić, to byłaby to placówka Orthosport zlokalizowana w Szczecinie. Polecam szczególnie wybrać się do dr Macieja Karaczuna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S0NIA 0 Napisano Październik 20, 2020 a skąd jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zosiulka23 0 Napisano Listopad 26, 2020 Ja jestem z Wrocławia i moim ortopedą jest doktor Patkowski z Orthos. Jestem ogromnie zadowolona z przbiegu zabiegu jak i z podejścia lekarza do pacjenta. Wszystko wytłumaczył, interesował się. Lekarz na medal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asialis 0 Napisano Maj 25, 2021 dla mnie świetna jest doktor Moczko z Orthos. znakomita lekarka z ogromną wiedzą, która w przystępny sposób potrafi przekazać swoją wiedzę ma indywidualne podejście, poświęca pacjentowi dużo uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zosiaaaa 0 Napisano Wrzesień 21, 2021 ja również jestem pacjentką Pani Moczko z Orthos i potwierdzam, że jest super. Kiedy zdarza mi się jakiś uraz (a czasem się zdarza eh) to zawsze Pani Moczko mnie ratuje i polecam ją wszystkim znajomym! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korek1987 0 Napisano Wrzesień 22, 2021 Ogólnie o Orthos można znaleźć dużo dobrych opinii w internecie i jeśli chodzi o problemy ortopedyczne to musze przyznać, że sa prawdziwe. Przede wszystkim lekarze mają tam super podejście do pacjenta i wszystko dobrze tłumaczą. No i są skuteczni! Więc jak jakiś problem to najlepiej tam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yuyuyuyuy 0 Napisano Wrzesień 22, 2021 U mnie było, najpierw ból w stawach, później doszło strzelanie, kilku roumatologów, wynik roumatoidalny OK, tabletki i zastrzyki przeciwzapalne, podejrzenie łuszczycowego zapalenia stawów wkroczył Metotab, Depomedrol i zastrzyki, coraz większe dawki leków reakcji zero, załamany szukałem pomocy w medycynie naturalnej leki diety (od diety optymalnej która w sumie mi jeszcze bardziej zaszkodziła), po przeczytaniu wielu artykułów to co mi pomogło (nie mówię że każdemu pomoże, jeżeli stawy są już zniszczone ze zmianami i zwyrodnieniami tego już nic nie cofnie) ale chorobę można opanować,a na każdego działa co innego) trafiłem na dobrego ortopedę z Poznania doktora Wojciecha Ratajczaka przyjmuje na ul.Grunwaldzkiej zalecił mi stosowanie olejków CBD a dokładnie olej CBD 5 % decarboxylated , MSM i maść konopna Themrolka extra kupiłem w aptece konopnej w Poznaniu Konopna Farmacja podejrzewam że można zamówić z ich strony także na chwilę obecną ten zestaw spisuje się rewelacyjnie. wcześniej byłem tylko na tabletkach przeciwbólowych a teraz wystarczy mi tylko jedna dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkalskaW 1 Napisano Lipiec 30, 2023 Kraków najlepszy ortopeda dr. Więcek Rafał! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arabika 1 Napisano 12 Styczeń Mój dziadek chodził regularnie do ortopedy, nawet prywatnie... Jednak kiedy miał już poważniejsze problemy, zamówiłam mu przez Internet laskę ortopedyczną... Podpowiem zainteresowanym, warto wpisać w wyszukiwarce "ArtDeco sklep laski" Solidnie wykonane i dziadek dziękował że teraz będzie miał podparcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nataliapin 0 Napisano 31 Marzec Dnia 30.07.2023 o 14:56, SkalskaW napisał: Kraków najlepszy ortopeda dr. Więcek Rafał! Też u niego była i zachwalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach