Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kłobuck wojew opolsk

Dostałem dostałem na wodociągowej podwójną dawkę leków bo pan doktor powiedział ze mam taką schizofrenie ze pojedyncza juz nie działa. Oto leki jakie dostalem: FLUANXOL, PERAZIN 100MG, ARIPILEK

Polecane posty

Gość Kłobuck wojew opolsk

🙂

Gość Namysłów wojew opolsk
2 minuty temu, Gość Kłobuck wojew opolsk napisał:

🙂

Naucz się najpierw podszywie geografii, bo Kłobuck nie leży w województwie Opolskim, tylko w województwie Śląskim, to po drugie, a po trzecie nie jeżdżę do psychiatry na wodociągową, a po drugie moją psychichiatrą jest kobieta, a nie facet, a po drugie NIE mam schizofrenii ani zwidów i omamów i moja Psychiatra mi tego nie stwierdziła, więc mnie nie diagnozuj skurrwysynie i żadnego z tych leków nie biorę 

Gość gość
9 minut temu, Gość Kłobuck wojew opolsk napisał:

🙂

Naucz się najpierw podszywie geografii, bo Kłobuck nie leży w województwie Opolskim, tylko w województwie Śląskim, to po drugie, a po trzecie nie jeżdżę do psychiatry na wodociągową, a po drugie moją psychichiatrą jest kobieta, a nie facet, a po drugie NIE mam schizofrenii ani zwidów i omamów i moja Psychiatra mi tego nie stwierdziła, więc mnie nie diagnozuj skurrwysynie i żadnego z tych leków nie biorę 

Gość gosc

Miejmy nadzieje ze ci pomogą namysłów psycholu jeebany