Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy tylko ja tak mam, że potrzebuje dominującego mezczyzny

Polecane posty

Gość Gość

Jestem po prostu uległa wobec mężczyzn. Potrzebuje czuć że mam kogoś nad sobą. Kogoś kto postawi mnie do pionu jak trzeba, kogoś kto poprowadzi mnie przez życie, kogoś komu będę mogła, ja piernicze musze użyć tego słowa, komu będę mogła służyć. Po prostu uwielbiam jak mój facet chwali mnie za coś, za jakieś zadanie które wykonałam itp. Moje związki zawsze się przez to rozpadaly, faceci twierdzili albo że jestem zboczona, rąbnieta itp. Jeden twierdzi że nie byłby w stanie mnie uderzyć czy ukarać za coś. Czy tylko ja tak mam. 

I od razu mówię, nie jestem jakaś niesamodzielna osobą. Świetnie sobie radzę zawodowo, jestem wykształcona. 

Gość Gość

Głupie provo 

Gość ccc

Nie, to jak najbardziej normalne.

Męska dominacja jest pociągająca dla kobiet, z tym, że nie każda kobieta ma odwagę to przyznać.

Jedne kobiety wolą subtelną męską dominację, a inne chcą mocno dominującego mężczyznę - kwestia preferencji. 🙂

Gość Gość

To nie żadne prowo, tak po prostu mam. Poznałam naprawdę fajnego chłopaka ale już widzę, że to nie będzie to. I tak się zastanawiam. Może wpływ miało na to że mój tata wcześnie zmarł, jak miałam 16 lat, ale chyba zaczynałam to już czuć wcześniej. O ile uległość w sexie jest dość znana to ja chce też być uległa poza sferą intymną. Jakoś tak uważam, że prawdziwy facet powinien być dominujący a prawdziwą kobieta uległa. 

Gość Guggenheima
20 minut temu, Gość Gość napisał:

To nie żadne prowo, tak po prostu mam. Poznałam naprawdę fajnego chłopaka ale już widzę, że to nie będzie to. I tak się zastanawiam. Może wpływ miało na to że mój tata wcześnie zmarł, jak miałam 16 lat, ale chyba zaczynałam to już czuć wcześniej. O ile uległość w sexie jest dość znana to ja chce też być uległa poza sferą intymną. Jakoś tak uważam, że prawdziwy facet powinien być dominujący a prawdziwą kobieta uległa. 

Też Lubię dominować nad kobietą ale raczej w sposób kulturalny a nie poprzez Użycie przemocy uderzenie w twarz tylko w trakcie seksu Nie uderzył bym kobiety w twarz gdybyśmy się różnili mogę być dominujący wydawać polecenia i rozkazy ale bez przemocy

Gość Ell.

Widocznie masz taki charakter. Musisz umiejetnie wybrac partnera, by nie byl tyranem a ty staniesz sie jego ofiara . Uleglosc to kiepska cecha. Kazdy psychopata, narcyz, ba piotrus pan wykorzysta to i podporzadkuje ciebie. Bardzo cienka lina do stapania dla ciebie. Powodzenia i ostroznosci zycze. 

Gość Monika
1 godzinę temu, Gość ccc napisał:

Męska dominacja jest pociągająca dla kobiet, z tym, że

...facet musi byc madry:)

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

🐰🐇 tak mają 👌😙

😒