Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika

Dziwne zachowanie kolegi z klasy. Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość Angelika

Cześć. W tym roku przeniosłam się z koleżanką do innego liceum i tam poznaliśmy grupkę osób z którymi stworzyliśmy zespół muzyczny. Jest w niej taki chłopak, który bardzo dziwnie się zachowuje - głowię się i troję, aby ogarnąć jego zachowanie. Jak mamy próby to prawie w ogóle ze mną nie rozmawia, chyba ze ja coś zapytam - sam o nic mnie nie zapyta. Jak spotkamy się spojrzeniem  to ten od razu odwraca wzrok. Mamy czat grupowy w którym jest aktywny i często o mnie wspomina. Np. ostatnio wokalista wysłał zdjęcie ciasta do oceny i ja też akurat piekłam i powiedziałam że też piecze. To ten chłopak napisał ze czeka z niecierpliwością na zdjęcie. Na próbach jest jakiś taki nieobecny w stosunku do mnie i jakos tak nieswojo się czuje przy nim. Jestem gitarzystką i czasami się pomylę w graniu, ale nie tylko ja się mylę w tej kapeli. Pomyślałam sobie, może nie jest zadowolony z tego jak gram. Dzisiaj nawet na stronie naszej usunął  cały skład zespołu.... Po co? Może szuka innej osoby na moje miejsce ? Od razu tak pomyślałam i zrobilo mi sie przykro. Minęło już trochę czasu ja nadal jestem z nimi a na stronie nadal usunięte przez niego nasze nazwiska. Zapytałam w końcu moja koleżankę, która też jest w tej kapeli o jej obserwacje, co o tym myśli. Ona mi powiedziała że to może być na odwrót że mnie właśnie lubi i się wstydzi. Zaobserwowala, ze na konkursie jak się spoznilam i wszystkie miejsca były pozajmowane to usiadłam z takim facetem i zaczęliśmy smiac sie i rozmawiać. Później poszliśmy wszyscy do innej sali i jak wróciliśmy to on nie usiadł juz na swoim miejscu tylko dal mi usiąść a sam oparł się o ścianę (że niby zazdrosny). Oczywiście nic nie mówiąc i nie patrząc na mnie. Drugą rzeczą o której wspomniała to jak na koncercie podszedł do mnie jakiś facet i mówił że super gram i ciągle za mną chodził i się uśmiechał. Koleżanka wymyśliła że może był zazdrosny i żeby mnie nie znalazł na stronie naszego  zespołu usunął moje imię i nazwisko (usunął te nazwiska właśnie w  dniu po koncercie). Żeby nie było głupio że tylko mnie usunął to usunął od razu wszystkich. Nie wiem.. Czasami jest milszy i się uśmiechnie, a czasami taka chłodnia.

Gość sebuś

jesteś dziewicą?