Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

pedofiIa zostala wymyslone przez stare oblesne baby bo gdyby facet mogl uprawiac seks z mlodymi ladnymi dziewczynami to te stare klempy poszlyby w pizzdu

Polecane posty

Gość gosc

taka prawda i nie piszcie mi ze stare baby po 20 roku zycia tez mogabyc ladne bo to nie prawda to sa stare prochna rozjechane i pomarszczone nadajace sie tylko do pracy fizycznej na kucni i przy miotle

Gość Gość

Jesteś za głupi dla dojrzałych kobiet? Stąd strach przed nimi?

Gość Haha

Stare po 20 roki życia? 😂😂😂

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Jesteś za głupi dla dojrzałych kobiet? Stąd strach przed nimi?

jaki strach głąbie? nie pisalem ze sie ich boje po prostu uważam że są obrzydliwe

52 minuty temu, Gość Haha napisał:

Stare po 20 roki życia? 😂😂😂

a nie?

Gość Gość

Obrzydliwe jak Twoja matka ??Wstydzilabym się gdybym urodziła takiego zboka jak Ty.leczyc się idź chłopcze albo dziadzie stary obleśny.

Gość gosc
38 minut temu, Gość Gość napisał:

Obrzydliwe jak Twoja matka ??Wstydzilabym się gdybym urodziła takiego zboka jak Ty.leczyc się idź chłopcze albo dziadzie stary obleśny.

widze ze w twojej rodzinie kazirodztwo jest norma skoro oceniasz rodzicow w seksualnych kategoriach, ja jestem normalny i tak nie robie

uwazam ze kobiety po 20 roku życia to wyrachowane stare klempy. tylko młode dziewczęta mi się podobają jak każdemu normalnemu facetowi, ale oni wam tego nie powiedzą, bo mają wyprane mózgi przez femistyczny system, który każe im uprawiać seks ze starymi babami ktore patrza tylko na portfel i oszpecaja sie jakimi makijarzami i operacjami plastycznymi

i kto teraz jest zbokiem? bo napewno nie ja

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

widze ze w twojej rodzinie kazirodztwo jest norma skoro oceniasz rodzicow w seksualnych kategoriach, ja jestem normalny i tak nie robie

uwazam ze kobiety po 20 roku życia to wyrachowane stare klempy. tylko młode dziewczęta mi się podobają jak każdemu normalnemu facetowi, ale oni wam tego nie powiedzą, bo mają wyprane mózgi przez femistyczny system, który każe im uprawiać seks ze starymi babami ktore patrza tylko na portfel i oszpecaja sie jakimi makijarzami i operacjami plastycznymi

i kto teraz jest zbokiem? bo napewno nie ja

Ty jesteś tylko ...em 

Gość Gość

To działa w obie strony,  skoro jesteś za, to znaczy, że miałes jako 15 latek fantazje służyć jako wycieraczka do obwsłych  warg srom.owy.ch 60 latki. 

Gość Anecia
Dnia ‎13‎.‎12‎.‎2019 o 11:03, Gość gosc napisał:

taka prawda i nie piszcie mi ze stare baby po 20 roku zycia tez mogabyc ladne bo to nie prawda to sa stare prochna rozjechane i pomarszczone nadajace sie tylko do pracy fizycznej na kucni i przy miotle

Skąd taka agresja wobec starszych kobiet? Jestem psychologiem, więc udzielę diagnozy za darmo: babcia lub mama zabawiały się twoim napletkiem i wkręcały ci, że to ze względów higienicznych. Wtedy ci stawał i nauczyłeś się osiągać satysfakcję w ten sposób. I teraz nie wiesz, jak zabrać się za jakąkolwiek kobietę - jesteś agresywny i masz ochotę gwałcić dzieci. Normalka, historyjka nudna aż do obrzygania:) 

Gość gosssc

Idź sie pedoflu lecz. 20-24 latki to dalej młode dziewczęta, dla ciebie nie bo ty jesteś spaczonym degeneratem.

Gość Profesor

W Polsce seks z 15-latką jest legalny

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Anecia napisał:

Skąd taka agresja wobec starszych kobiet? Jestem psychologiem, więc udzielę diagnozy za darmo: babcia lub mama zabawiały się twoim napletkiem i wkręcały ci, że to ze względów higienicznych. Wtedy ci stawał i nauczyłeś się osiągać satysfakcję w ten sposób. I teraz nie wiesz, jak zabrać się za jakąkolwiek kobietę - jesteś agresywny i masz ochotę gwałcić dzieci. Normalka, historyjka nudna aż do obrzygania:) 

Ale z Ciebie idio//tka nie jestem autorem ale to co piszesz jest poniżej jakiej kolwiek klasy