Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niski

Większość dziewczyn jest ode mnie wyższych

Polecane posty

Gość Niski

Mam już dość tego wszyscy mówią,że nie liczy się wzrost tylko charakter i dobre serce, a ja wam powiem,że to nie jest prawda. Mam 26 lat a dziewczyny z liceum są ode mnie o wiele wyższe i pewnie nawet silniejsze. Mam 162 cm wzrostu i czuję się z tym bardzi źle. Niby już dbam o siebie biegam i ćwiczę,ale co z tego jak większość dziewczyn jest wyższych o głowę ode mnie. 

Powiecie znajdź niską co ma 150 cm wzrostu. Otóż próbowałem i w ich oczach też jestem maksymalnie kolegą. I jak tu żyć?

Gość Mały

Ja już nawet nie szukam dziewczyny. 

Mam 169 cm wzrostu kiedyś (w wieku 24l lat) znalazłem sobie dziewczynę niższą ode mnie miała 165 cm wzrostu. Byłem z nią miesiąc bo zerwała z ze mną w dniu gdy miałem mieć swój pierwszy raz. Po raz pierwszy się rozebrałem przed dziewczyną i zostałem wyśmiany. Zobaczyła bowiem mojego 4cm członka (7cm we wzwodzie).

Minęło 10 lat teraz mam 34 lata i mam wywalone na miłość i związki i całe życie uczuciowe. Będę cierpiał do końca swoich dni z tego powodu bo wiem, że w dziedzinie najważniejszej dla człowieka mogę śmiało stwierdzić że przegrałem życie.

Powodek nawet nie była nieśmiałość bo ją przezwyciężyłem jeszcze w latach szkolnych, powodem jest to że urodziłem się taki jaki jestem.  

Gość Gość

Zdrowa i silna samica szuka zdrowego i silnego samca, który będzie w stanie zapewnić jej bezpieczeństwo i potomstwo.

Weźmy na przykład was czy opuścilibyście swoją ukochaną osobę gdyby została inwalidą? straciła pracę i miała do spłacenia bardzo duży dług np. kilkaset tysięcy? Załóżmy, że macie po 30 lat i umiera wasz partner czy będziecie szukać nowego czy może będziecie trwać dalej jako wdowiec/wdowa i wychowywać dzieci? Czy zostalibyście z osobą której amputowano członka i piersi? Czy zostalibyście z kimś komu pożar spalił twarz?

Jeśli zostaniecie przy takiej osobie bez względu na wszystko wtedy udowodnicie czym jest prawdziwa miłość i udownicie, że nie jesteście jak zwierzęta.

Gość taki obraz wasz
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Weźmy na przykład was czy opuścilibyście swoją ukochaną osobę gdyby została inwalidą?

Nie.

10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Załóżmy, że macie po 30 lat i umiera wasz partner czy będziecie szukać nowego

To chyba normalne. Sam nie miałbym nic przeciwko temu, by moja partnerka ułożyła sobie z kimś życie, gdyby przyszło mi wcześnie umrzeć.