Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tru

Milenialsi to poyebane i stracone pokolenie

Polecane posty

Gość tru

w kleszczach systemu, z nałogiem technologii, gapią się w te je'bane srajfony i nic więcej, marny ich los

Gość Gość

wiesz ile lat maja milenialsi?

Gość franek

sam nie jestem milenialsem ale to pokolenie jak kazde inne. Po prostu wczesniejsze pokolenia nie mialy tyle gadzetow i tyle. Jak dla mnie to pokolenie ma troche wygodniej niz wczesniejsze wiec nie wiem o co to cale hallo. Takze uwazam ze ich podejscie jest naprawde zdrowe ze traktuja prace jak zlo konieczne. moje pokolenie wychowane bylo na tym ze praca to swietosc a pracodawca to prawie bog. I do dzsiaij mam znajomych co tyraja za grosze. Wiec uwazamze to pokolenie jest jak najbardziej normalne i niczym nie odbiega od poprzednich. A ci malkontenci i stare dziady z okresu komuny co wiecznie marudza to smieszni sa. Tak naprawde chyba lepsze warunki do rozwoju i normalniejszej pracy byly za komuny. Przypuszczam ze gdyby te stare komunistyczne dziady mialy dzisiaj startowac na rownych warunkach co te cale pokolenie mileniasow to by dostali w tylek od zycia strasznie.

Gość tru

milenialsi nawet nie potrafią się nawzajem poznawać tylko jakieś durne portale, dawniej były imprezy, dancingi a teraz jeden wielki hooj i syf, milenialsi grzebią w srajfonach, gadają na mesengerach siedząc ze sobą przy stole, są zyebani p0rno i reklamami w TV, ledwo który potrafi żarówke wymienić, panny nawet wody nie potrafią zagotować, makabra