Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila321

Mam 26 lat i jestem samotna

Polecane posty

Gość Gość

Wybaczcie, ale swojego męża poznałam w necie, dawno temu i jesteśmy szczęśliwym małżeństwem. Wcześniej miałam chłopaka na studiach, co jest naturalne studiując razem, ale nie wypaliło. Świat jest teraz w dużej części wirtualny, czy tego chcecie czy nie, poznanie kogoś na tinderze jest normalną rzeczą. Rady typu „czekaj, miłość sama cię znajdzie” nawet nie skomentuję. Może czekać aż do śmierci, a jak chce mieć faceta, to musi działać. Nikt do niej nie zapuka z pytaniem, czy przypadkiem nie szuka męża. 

Gość eho

z ta psychika to racja raz się zrypie i koniec umnie tez bylem nazabój zakochany anstudiach chodziła zinymt ak zryło to banie po 2 latach samotności  i jak wacek nie staje człowiek stwierdził zę nie warto szukać kobiety poco jak szukałem 10 lat i zawsze wolały sie szlajać z  takim co zaliczał;/.  nawet mis ie podobała kiedyś jedna to świnia potem przyszła z nim na dożynki 😄 ami kazała bawić siostrzyczkę od tego czasu nie mam ani kumpli ani kobiet jestem samotny . i niby to jest złe ale  chyba wole samotność niż fałszywe kobiety które dawały cwaniakom . Niechce kobiety która leciała natakiego pajaca 

Gość gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Wybaczcie, ale swojego męża poznałam w necie, dawno temu i jesteśmy szczęśliwym małżeństwem. Wcześniej miałam chłopaka na studiach, co jest naturalne studiując razem, ale nie wypaliło. Świat jest teraz w dużej części wirtualny, czy tego chcecie czy nie, poznanie kogoś na tinderze jest normalną rzeczą. Rady typu „czekaj, miłość sama cię znajdzie” nawet nie skomentuję. Może czekać aż do śmierci, a jak chce mieć faceta, to musi działać. Nikt do niej nie zapuka z pytaniem, czy przypadkiem nie szuka męża. 

No i co z tego ze poznalas w necie? ale czasy i technika ida w gore i w necie nie pozna sie nikogo ,tylko na seks.Czasy i ludzie ,sa coraz gorsi...Jak sie jest domatorka i nie ma sie znajomych ,to jest duzo gorzej kogos poznac i po temacie.

Gość ruiz
21 minut temu, Gość gosc napisał:

Moze wiedza co chca ,czego chca od zycia ,ale niestety kobiet jest wiecej ,facetow mniej i we wiekszosci, ten ktory moglbyc byc moim facetem, nalezy juz do innej baby.To jest jak z warzywami na straganie, kazdy chce warzywa jakosciowo dobre ,niezwiedniete.kto sie spozni, to ma resztki, odpadki i czasem i resztki ktos wezmie.

Wszystkie, prawie jak klony, mają te same wymagania, przystojny książe, bogaty, popularny, niestety realia to nie film w TV, stąd masa rozczarowań..... kobiety muszą zejść na ziemie gdzie są normalni faceci.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

No i co z tego ze poznalas w necie? ale czasy i technika ida w gore i w necie nie pozna sie nikogo ,tylko na seks.Czasy i ludzie ,sa coraz gorsi...Jak sie jest domatorka i nie ma sie znajomych ,to jest duzo gorzej kogos poznac i po temacie.

Ale ona nie napisała, że jest domatorką, ani że nie ma znajomych. Wręcz przeciwnie. 

Gość nick nieaktywny
11 minut temu, Gość gosc napisał:

To niebylo tak, w wieku 20lat podobalam sie jednemu, niestety on mi sie nie podobal  i mial prawo, sie nie podobac.Przeciez ja tez kazdemu samcowi niemusze sie podobac.To rzecz gustu. W wieku 20lat niemialam duzego cisnienia ,na faceta, dzieci i zwiazki. Nie zalezalo mi.Drugi ktory sie trafil w wieku 20lat, nie zakochal sie.No trudno.Po 30 skoczylo mi cisnienie duze na faceta, slub i dziecko, ale przyciagalam facetow tylko na seks.Portfel facetow nigdy mnie szczegolnie nie interesowal, bo wiadomo niekazdy musi byc bogaczem, no i trafiali mi sie 22lata starszy dziad ,a przeciez z dziadkiem nie pojde do lozka.I tak przelecialo mi zycie, z przed nosa.Niestety ,czasem nic sie ze swoim zyciem nie zrobi...

Jakim cudem trafiałaś facetów tylko na seks? może masz wygląd pustej lalki.....i tu problem. Gdzie ich poznawałaś bo to też istotna informacja. Jak grzebiesz w szambie to wyłowisz gòwno, siłą rzeczy, kumasz?

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale ona nie napisała, że jest domatorką, ani że nie ma znajomych. Wręcz przeciwnie. 

Wiem ze tego nie pisala ,ale jak jest sie  domatorka to zadanie ma sie dwa razy utrudnione, niz autorka. Mysle ze autorka powinna moze chodzic na trening umiejetnosci spolecznych, moze jest malo mowna, moze zbyt spokojna. Musi sie sama zapytac siebie.

Gość nick nieaktywny
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Dawno temu w necie była sama elita, można było fajnie pogadać, byli ludzie na poziomie, inteligentni, teraz w necie jest każdy Czesiek z każdej wioski zabitej dechami, poyebańcy i inna patologia, zmieniła się demografia ludzi w necie, nie do porównania. Są i ci poprzedni z dawnych czasów, ale to 1% max, dużo trudniej ich trafić obecnie.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość nick nieaktywny napisał:

Jakim cudem trafiałaś facetów tylko na seks? może masz wygląd pustej lalki.....i tu problem. Gdzie ich poznawałaś bo to też istotna informacja. Jak grzebiesz w szambie to wyłowisz gòwno, siłą rzeczy, kumasz?

No gdzie  poznawalam przez gazete, internet ,radio elka , bo to byla moja ostatnia deska ratunku. no i czasem w pociagu, gdy jechalam do pracy, a i tak glowno wyszlo. To niewazne gdzie, po prostu nikt mnie nie chce, nie potrzebuje, ze depresje chwycilam i nic nie zrobie.

Gość nick nieaktywny
12 minut temu, Gość gosc napisał:

Można kogoś poznać ale to wymaga MASE cierpliwości, filtrowania odpadów itp., bardzo czasochłonne i tylko dla wytrwałych. Kobiety niestety bardzo szybko rezygnują.

Gość Kamila321

Ojej ile odpowiedzi 😄 nie jestem domatorka i nie nie mam zbyt wysokich wymagań. Po prostu musi być to cos. Ostatnio zwiazalam się z kimś i mimo, że z wyglądu niezbyt mi się podobal to zakochalam sie na zaboj. Nigdy do nikogo czegoś takiego nie czułam. Po 3 msc usłyszałam:"to nie to ". Zalamalam sie. Moj dlugoletn zwiazek skonczyl się bo to już było przyzwyczajenie. Po prostu nie wiem gdzie kogoś poznać. Na ulicy? Raczej nie. W klubie? Raczej nie. Była osobę spotkałam na tinderze i mam uraz od tamtej pory. I to nie prawda, że mam zbyt wysokie wymagania. Nie oczekuje niczego więcej niż sama mogę dac

musi być po prostu to coś..

Gość gosc
8 minut temu, Gość nick nieaktywny napisał:

To ze ktos jest ladny, to nie znaczy ze madry ,bo osobowosc mam do dupy.A facet zakocha sie predzej w osobowosci, rozmowach, niz wygladzie.

Gość nick nieaktywny
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

No gdzie  poznawalam przez gazete, internet ,radio elka , bo to byla moja ostatnia deska ratunku. no i czasem w pociagu, gdy jechalam do pracy, a i tak glowno wyszlo. To niewazne gdzie, po prostu nikt mnie nie chce, nie potrzebuje, ze depresje chwycilam i nic nie zrobie.

Ktoś cie chce tylko nie wie że istniejesz i też cie szuka, tylko jak i gdzie ma cie znaleźć?

Wszystkie znajomości to były niewypały? kurde nawet zepsuty zegar 2 razy dziennie pokazuje właściwy czas, coś robisz nie tak..... pomyśl co to może być

Gość nick nieaktywny
6 minut temu, Gość Kamila321 napisał:

Ojej ile odpowiedzi 😄 nie jestem domatorka i nie nie mam zbyt wysokich wymagań. Po prostu musi być to cos. Ostatnio zwiazalam się z kimś i mimo, że z wyglądu niezbyt mi się podobal to zakochalam sie na zaboj. Nigdy do nikogo czegoś takiego nie czułam. Po 3 msc usłyszałam:"to nie to ". Zalamalam sie. Moj dlugoletn zwiazek skonczyl się bo to już było przyzwyczajenie. Po prostu nie wiem gdzie kogoś poznać. Na ulicy? Raczej nie. W klubie? Raczej nie. Była osobę spotkałam na tinderze i mam uraz od tamtej pory. I to nie prawda, że mam zbyt wysokie wymagania. Nie oczekuje niczego więcej niż sama mogę dac

musi być po prostu to coś..

Co to jest "to coś", jeśli tego nie potrafisz sprecyzować jesteś spalona jak miliony rówieśniczek. To coś do pomyślenia. Mówi się że kobiety nie wiedzą czego chcą i to prawda, nie potrafią tego opisać, czyli tylko fantazje z czasopism.

Gość nick nieaktywny
5 minut temu, Gość gosc napisał:

To ze ktos jest ladny, to nie znaczy ze madry ,bo osobowosc mam do dupy.A facet zakocha sie predzej w osobowosci, rozmowach, niz wygladzie.

wygląd przyciąga, osobowość zatrzymuje, złoty standard.... jak masz do dupy osobowość to wszystko jasne

Gość gosc
10 minut temu, Gość nick nieaktywny napisał:

Można kogoś poznać ale to wymaga MASE cierpliwości, filtrowania odpadów itp., bardzo czasochłonne i tylko dla wytrwałych. Kobiety niestety bardzo szybko rezygnują.

L e tam,jakbym miala tak robic, ciagle selekcje w necie, to mozna jajo zniesc podwojne.Ludzie sa coraz gorsi i to sie nie zmieni i czasy mamy tez ciezkie ,brak pieniedzy, brak pracy, kredyty i inne tam rzeczy. Dzis kazdy patrzy na kazdego ,zeby tylko jemu bylo dobrze w dupie.

Gość romi

Autorko, masz jakieś kryteria co do faceta? opisz to

Gość gosc
8 minut temu, Gość nick nieaktywny napisał:

Ktoś cie chce tylko nie wie że istniejesz i też cie szuka, tylko jak i gdzie ma cie znaleźć?

Wszystkie znajomości to były niewypały? kurde nawet zepsuty zegar 2 razy dziennie pokazuje właściwy czas, coś robisz nie tak..... pomyśl co to może być

E tam ,nie mam hoby, zainteresowan .wiec kto mnie bedzie chcial ,a wiadomo ... chlopa nie zatrzymie i w ogole, juz po rozmowie mnie nie chca, odrzucaja.

Gość przytul butelke wina
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

L e tam,jakbym miala tak robic, ciagle selekcje w necie, to mozna jajo zniesc podwojne.Ludzie sa coraz gorsi i to sie nie zmieni i czasy mamy tez ciezkie ,brak pieniedzy, brak pracy, kredyty i inne tam rzeczy. Dzis kazdy patrzy na kazdego ,zeby tylko jemu bylo dobrze w dupie.

egoizm to odwrotność miłości, nic dziwnego że tyle samotnych naokoło

Gość dać szanse
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

E tam ,nie mam hoby, zainteresowan .wiec kto mnie bedzie chcial ,a wiadomo ... chlopa nie zatrzymie i w ogole, juz po rozmowie mnie nie chca, odrzucaja.

Nie potrzebne są hobby i zainteresowania, napewno masz dobre cechy nadające się do codziennego życia. Ci co piszą o hobby itp, raz coś robili i to hobby haha, fantaści, szukają podziwu. Czemu po rozmowie cie odrzucają? Niewiele lubisz rozmawiać?

Skąd jesteś? Jak masz na imie?

Gość ale jazda

Dokładnie słynne "to coś". Plus jeszcze bardziej słynne: "będę wiedziała, że to to kiedy, to zauważę w facecie". Jak nie potrafisz tego nazwać to szukaj dalej....wiatru w polu. W sumie to wychodzi na to, że te wszystkie materialistki i idolki boskich ciał zacnych mężów są bardziej do przodu, bo przynajmniej potrafią określić co to jest to "coś".

Gość Gość

Nie słuchaj forumowych nieudaczników, że masz za wysokie wymagania, albo w ogóle wymagania. Faceci (normalni) też je mają i nic w tym dziwnego. Daj sobie czas, żeby przeszła ci ta poprzednia znajomość i wracaj na tindera, celuj w obcokrajowców, kto powiedział że musi być Polak. Aha, ale nie obcokrajowiec mieszkający na stałe w pl, tacy mają najczęściej żony w swoim kraju. 

Gość Taki obraz wasz
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Moze wiedza co chca ,czego chca od zycia ,ale niestety kobiet jest wiecej ,facetow mniej i we wiekszosci, ten ktory moglbyc byc moim facetem, nalezy juz do innej baby.To jest jak z warzywami na straganie, kazdy chce warzywa jakosciowo dobre ,niezwiedniete.kto sie spozni, to ma resztki, odpadki i czasem i resztki ktos wezmie.

może kobiet jest więcej ale dopiero po 60 roku życia w przedziale od 25 do 35 lat przypada na 100 kobiet 600 mężczyzn stąd takie rzeczy że każda nawet brzydka kobieta ma jakiegoś adoratora a te piękne mają od przedszkola po 150 partnerów seksualnych rocznie

Gość kop w dupe
13 minut temu, Gość ale jazda napisał:

Dokładnie słynne "to coś". Plus jeszcze bardziej słynne: "będę wiedziała, że to to kiedy, to zauważę w facecie". Jak nie potrafisz tego nazwać to szukaj dalej....wiatru w polu. W sumie to wychodzi na to, że te wszystkie materialistki i idolki boskich ciał zacnych mężów są bardziej do przodu, bo przynajmniej potrafią określić co to jest to "coś".

taaa te słynne "to coś".... rozmawiałem pewnego razu z samotną matką na zasiłku, wymagań stos, sama zero oferuje, i pitoli że musi być to "coś" i że jak zobaczy to będzie wiedziała, haha, niech dalej gnije ze swoimi fantazjami

Gość eho

faceci to prostaki i chamy i dobrze niech szuka to coś bo jak ma z takimi cymbalami się rozmnożyć to dziękuje bardzo tylko myślą by ja wykorzystać.

Gość matematyka zero
5 minut temu, Gość Taki obraz wasz napisał:

może kobiet jest więcej ale dopiero po 60 roku życia w przedziale od 25 do 35 lat przypada na 100 kobiet 600 mężczyzn stąd takie rzeczy że każda nawet brzydka kobieta ma jakiegoś adoratora a te piękne mają od przedszkola po 150 partnerów seksualnych rocznie

statystyka z dupy wzięta, przy narodzinach jest 1.03 na korzyść samców. Może jest 1 laska 10/10 na 6 facetów, ale to o czym innym mowa. Nie każdy trafi na laske 10/10 i raczej nie każdy taką nawet chce.

Gość matematyka zero
3 minuty temu, Gość eho napisał:

faceci to prostaki i chamy i dobrze niech szuka to coś bo jak ma z takimi cymbalami się rozmnożyć to dziękuje bardzo tylko myślą by ja wykorzystać.

Taaaa a ona nie patrzy aby ich wykorzystać? przestań pitolić

Gość koziołek

Suma sumarum, autorka nie ma faceta BO NIE CHCE, szuka nie wie sama czego, więc ma co ma. Zryta psychika nie pomaga i branie wzorców z seriali w TV. Za pare lat będzie nadawała się tylko do ćwiczeń młodszych samców którzy chcą na starszej potrenować po czym kop w dupe. Przykre.

Gość Taki obraz wasz
Przed chwilą, Gość matematyka zero napisał:

statystyka z dupy wzięta, przy narodzinach jest 1.03 na korzyść samców. Może jest 1 laska 10/10 na 6 facetów, ale to o czym innym mowa. Nie każdy trafi na laske 10/10 i raczej nie każdy taką nawet chce.

nie fałszywych liczb wszyscy wiedzą że kobiet w przedziale wiekowym 25 - 30 lat jest mniej niż mężczyzny

Gość Kot Filemon
7 minut temu, Gość eho napisał:

niech się z kotem rozmnaża, kto jej broni