Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 anonim

2 miesiace po slubie i mam chec uciec

Polecane posty

Go艣膰 anonim

Jestem 2 miesiace po slubie, nie bede pisac co dzia艂o sie przed slubem ale moge uznac ze dzien wesela by艂 ostatnim dniem w ktorym czu艂am sie doceniana i jak prawdziwa kobieta.

M膮偶 pracuje 5 dni w tygodniu po 8 godzin, lacznie 9 wraz z dojazdem. Ja pracuje 6 dni w tygodniu liczyc srednio 5 godzin dziennie, wstaje. Co chwile slysze ze ''moglabym miec sobote wolna'',''gdzie tam w wigilie otwarte''- a niestety lwia czesc dochodow pochodzi odemnie. Kazda dodatkowa gotowka zarobiona przez meza, to taki aspekt- ''ooo mamy wiecej wielb mnie, idz kup to, tamto'' jakby stanowilo to niewyczerpalne zrodlo.聽

To jednak nie jest najgorsze 2 tyg po slubie podczas imprezy ze znajomymi odbyl sie incydent alkoholowy, zostalam przez meza wyzwana od szmat, po czym zebral sie i poszedl sobie sam pijany- po prostu mnie tam zostawil. Bardzo mnie to boli do dzis bo niestety swiadkowie zdarzenia, znajomi sie odsuneli....

sytuacje z dnia codziennego-jego wolna sobota, jest cos waznego do zrobienia- on spi, budze faceta prawie 40 lat telefonem dzwoniac do niego z pracy

no i bylo by ok, nic nie mowie-weekend to spal trudno ale tu sa pretensje do mnie-ze zroilam mine nie taka jak trzeba, bo ''on mi juz szedl otwierac drzwi'' a widze ze ledwo co wstal zaspany.

Obowiazki domowe? to moj problem.

do wszyskiego trzeba go pchac, do kazdego dzialania, lub prosic albo czasem po prostu odpuscic. Nie jestem idealna, tez wyzywam krzycze i mam wrazenie ze w tym zwiazku potrzebuje pomocy z zewnatrz bo nie daje juz rady. To jest ani 1\4 wszystkiego...... mam ochote zwiac

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ja30

Rozmawia艂a艣 z nim?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anonim

Oczywi艣cie nieraz godzinami 馃槥

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja30

Mo偶e zero seksu lub kr贸tkie odej艣cie od niego co艣 zmieni i da mu do my艣lenia. Bez sensu jest 偶eby艣 ci膮gle by艂a w nerwach i wszystko robi艂a sama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MVMV

S艂abo to wygl膮da. On ma chyba jakie艣 powa偶ne problemy ze soba. Ale dlaczego Ty ignorowa艂as symptomy wcze艣niej, przyznaj si臋 dlaczego ignorowa艂as?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Thhbhbccxxxxx

Ty ile lat masz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja30

Tu masz racj臋, jego zachowanie na pewno nie pojawi艂o si臋 z dnia na dzie艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Czyli zarabiasz wi臋cej, a m膮偶 jeszcze 艣mie ci dyrygowac i mie膰 o wszystko pretensje m in聽 o to, 偶e wiecej pracujesz? Hahah.聽

Wida膰, ze trafi艂a艣 na typa-hedonist臋, kt贸ry wszytsko ma gdzie艣 i zarobion膮 kase od razu prze.pier.doli. No c贸偶, ci臋偶ko to widze, zw膮lszcza je艣li beda dzieci. Zapomnij o pomocy przy dzieciach z takim typem. Ba ciesz si臋, je偶eli w og贸le zechce wtedy ci臋 wspierac finansowo.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

A ile masz lat? I ile czasu byli艣cie 偶e sob膮 przed 艣lubem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonim

mam 30 lat... czemu ignorowa艂am symptomy- nie wiem, liczylam ze zawsze bedzie tak fajnie jak na poczatku 馃槥聽ostatni raz jak pisalam czulam sie doceniona w dniu slubu. Teraz? Seks i wyrzuty do mnie np. ze uzylam sprosnego tekstu i przezemnie juz skonczyl. duzo by mowic...ale nie ma komu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Tyle tyrasz i jeszcze masz ca艂y dom na g艂owie? Wsp贸艂czuj臋 takiego faceta. Ja bym od razu pogrozi艂a mu rozwodem, jak nie zmieni podej艣cia.聽

Po co mieszka膰 z facetem, kt贸ry nic nie robi w domu i ma艂o zarabia? To ju偶 lepiej mieszka膰 samej.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosccc
3 minuty temu, Go艣膰 anonim napisa艂:

Seks i wyrzuty do mnie np. ze uzylam sprosnego tekstu i przezemnie juz skonczyl. duzo by mowic...ale nie ma komu

偶e co? w sensie, ze szybciej sko艅czy艂 przez tw贸j spro艣ny tekst i o to mial pretensje? 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Manfred
2 minuty temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Tyle tyrasz i jeszcze masz ca艂y dom na g艂owie? Wsp贸艂czuj臋 takiego faceta. Ja bym od razu pogrozi艂a mu rozwodem, jak nie zmieni podej艣cia.聽

Po co mieszka膰 z facetem, kt贸ry nic nie robi w domu i ma艂o zarabia? To ju偶 lepiej mieszka膰 samej.聽

呕eby si臋 z nim r.u.c.h.a.膰., a potem p艂acz i zgrzytanie z臋bami, hahahaha.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2 godziny temu, Go艣膰 anonim napisa艂:

Jestem 2 miesiace po slubie, nie bede pisac co dzia艂o sie przed slubem ale moge uznac ze dzien wesela by艂 ostatnim dniem w ktorym czu艂am sie doceniana i jak prawdziwa kobieta.

M膮偶 pracuje 5 dni w tygodniu po 8 godzin, lacznie 9 wraz z dojazdem. Ja pracuje 6 dni w tygodniu liczyc srednio 5 godzin dziennie, wstaje. Co chwile slysze ze ''moglabym miec sobote wolna'',''gdzie tam w wigilie otwarte''- a niestety lwia czesc dochodow pochodzi odemnie. Kazda dodatkowa gotowka zarobiona przez meza, to taki aspekt- ''ooo mamy wiecej wielb mnie, idz kup to, tamto'' jakby stanowilo to niewyczerpalne zrodlo.聽

To jednak nie jest najgorsze 2 tyg po slubie podczas imprezy ze znajomymi odbyl sie incydent alkoholowy, zostalam przez meza wyzwana od szmat, po czym zebral sie i poszedl sobie sam pijany- po prostu mnie tam zostawil. Bardzo mnie to boli do dzis bo niestety swiadkowie zdarzenia, znajomi sie odsuneli....

sytuacje z dnia codziennego-jego wolna sobota, jest cos waznego do zrobienia- on spi, budze faceta prawie 40 lat telefonem dzwoniac do niego z pracy

no i bylo by ok, nic nie mowie-weekend to spal trudno ale tu sa pretensje do mnie-ze zroilam mine nie taka jak trzeba, bo ''on mi juz szedl otwierac drzwi'' a widze ze ledwo co wstal zaspany.

Obowiazki domowe? to moj problem.

do wszyskiego trzeba go pchac, do kazdego dzialania, lub prosic albo czasem po prostu odpuscic. Nie jestem idealna, tez wyzywam krzycze i mam wrazenie ze w tym zwiazku potrzebuje pomocy z zewnatrz bo nie daje juz rady. To jest ani 1\4 wszystkiego...... mam ochote zwiac

Jesli chodzi o obowi膮zki domowe, to oni wszyscy sa tacy sami, mo偶e zgni膰, sple艣nie膰 im ko艂o nosa, mog膮 sie potyka膰 o ba艂agan, ale聽 sami nie kiwn膮聽palcem. Jesli chodzi o wyzywanie od szmat, m贸j za takie cos mia艂by ju偶聽oko podbite. Nie pozw贸l mu na zbyt wiele, bo b臋dziesz mia艂a przekichane.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 makaroniaa
8 minut temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

tak samo. Pewnie w ogole nie pracuje m臋偶u艣艣 jak ma czas w soboty na spanie聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15 minut temu, Go艣膰 anonim napisa艂:

mam 30 lat... czemu ignorowa艂am symptomy- nie wiem, liczylam ze zawsze bedzie tak fajnie jak na poczatku 馃槥聽ostatni raz jak pisalam czulam sie doceniona w dniu slubu. Teraz? Seks i wyrzuty do mnie np. ze uzylam sprosnego tekstu i przezemnie juz skonczyl. duzo by mowic...ale nie ma komu

ha ha dobre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Osch艂a

Bardzo przykre, ze Cie upokorzyl po alkoholu, czyli upija sie na agresora. Nie radze, zebys planowala dziecko...bo wpierniczysz sie z deszczu pod rynne. Ile czasu bylo fajnie i dobrze? Czyli musicie byc razem dluzej, nie wiem dlaczego piszesz, ze po slubie wszystko sie skonczylo, bo jak inne piszace zakladam, ze takie sytuacje musialy dziac sie tez przed slubem. Jesli masz ochote wiac to moze i tak zrob, intuicja to nasza najlepszy doradca, szkoda, ze tak czesto ja ignorujemy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Tak to jest jak si臋 wychodzi za m膮偶 bez mi艂o艣ci buhehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 godzin臋 temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Jesli chodzi o obowi膮zki domowe, to oni wszyscy sa tacy sami, mo偶e zgni膰, sple艣nie膰 im ko艂o nosa, mog膮 sie potyka膰 o ba艂agan, ale聽 sami nie kiwn膮聽palcem. Jesli chodzi o wyzywanie od szmat, m贸j za takie cos mia艂by ju偶聽oko podbite. Nie pozw贸l mu na zbyt wiele, bo b臋dziesz mia艂a przekichane.聽

Bzdura ja po sobie sprz膮tam i lubi臋 porz膮dek a nawet mog臋 ugotowa膰聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hdhfhd
1 godzin臋 temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Nie pierdziele g艂upot, ja dbam, remontuj臋 sprz膮tam i 偶on臋 goni臋 do sprz膮tania bo nie mam zamiaru siedzie膰 w budzie jak jej rodzina.聽

Normalna osoba posprz膮ta膰 a brudas b臋dzie siedzia艂 w syfie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 homer
1 godzin臋 temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

jakby to baba nic nie robi艂a i ma艂o zarabia艂a to by oczywi艣cie wszystko by艂o w porz膮dku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m jak sraczka
1 godzin臋 temu, Go艣膰 anonim napisa艂:

g艂upia ..., naogl膮da艂a si臋 seriali w TV a teraz pretensje, pewnie i sama nalega艂a na 艣lub bo facet to ma wywalone na to, masz dok艂adnie to co chcia艂a艣 ale to REALIA a nie serial

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nic nowego
55 minut temu, Go艣膰 Osch艂a napisa艂:

Bardzo przykre, ze Cie upokorzyl po alkoholu, czyli upija sie na agresora. Nie radze, zebys planowala dziecko...bo wpierniczysz sie z deszczu pod rynne. Ile czasu bylo fajnie i dobrze? Czyli musicie byc razem dluzej, nie wiem dlaczego piszesz, ze po slubie wszystko sie skonczylo, bo jak inne piszace zakladam, ze takie sytuacje musialy dziac sie tez przed slubem. Jesli masz ochote wiac to moze i tak zrob, intuicja to nasza najlepszy doradca, szkoda, ze tak czesto ja ignorujemy.

wy baby to jeste艣cie g艂upie pizzdy, szokuj膮ce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
47 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Bzdura ja po sobie sprz膮tam i lubi臋 porz膮dek a nawet mog臋 ugotowa膰聽

o prosz臋, nawet ugotowa膰 mo偶e, jaki 艂askawca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
46 minut temu, Go艣膰 homer napisa艂:

jakby to baba nic nie robi艂a i ma艂o zarabia艂a to by oczywi艣cie wszystko by艂o w porz膮dku

chyba facet jest o zarabiania? chyba 偶e szukasz kobiety robokopa 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Redt
7 godzin temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Nie s膮. Ja po tylu latach znalaz艂am faceta kt贸ry聽 robi wi臋cej聽 w domu ni偶聽 ja.W dodatku on pracuje a ja jestem na chorobowym ju偶聽 bardzo d艂ugo.

Udost臋pnij ten post