Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gosc

Jestem mezczyzna 40 letnim mam zmarszczki na czole, od miesiaca stosuje krem raz dziennie, czy on pomoze?

Polecane posty

Gość gosc

prosze  o szczere opinie, nie wiem czy jest sens sie smarowac :(

nie chce miec tych zmarszczek !

jak bym sie pozbyl zmarszczek, odzyskal wlosy na zakolach i na tyle glowy i ladnie ubral, bylbym ciachem 6.5 lub 7 na 10

Gość gosc

z kremami powinno byc jak z lekarstwami, że ich skutecznosc jest przebadana klinicznie

Gość 1111

Za dużo myślisz, zwolnij kule haha

Gość gość
4 godziny temu, Gość 1111 napisał:

Za dużo myślisz, zwolnij kule haha

To nie od myślenia, tylko od miny zdziwienia, podnoszenia brwi za każdym razem jak ktoś coś do mnie mówi, bo niczego nie rozumiem i się dziwię, całe życie jestem zdziwiony

Gość Rooochacz

Nie słuchaj bab i się niczym nie smaruj, one się kremują od dziecka a w twoim wieku są pomarszczone jak 60-letni faceci. Wyobrażasz sobie bzyknąć rówieśniczkę, nie tylko by ci nie stanął ale trwałej impotencji możesz się nabawić

Gość ...

Nie usunie Ci ten krem zmarszczek! Skóra nie będzie się przesiszać i zapobiegnie nowym. Może masz zmarszczki mimiczne bo np. marszczysz brwi to jest "zmarszczka gniewu" albo podnosisz brwi do góry bo gdy dziwisz. Jak jesteś bardzi zdesperowany to możesz zrobić sobie zastrzyki wypełniające zmarszczki u chirurga plastycznego a także możesz wstrzyknąć botoks to blokuje mięśnie twarzy np. zmarszczę gniewu nie będziesz mógł brwi zmarszczyć, wtedy nie będzie pogłębiała się zmarszczka. 

Gość gosc

najgorsze zmarszczki mam po śnie

pewnie od poduszki i od tego, że marszcze brwi w czasie snu

Gość Gość

A kosmetyczka co na to? Może mikrodermabrazja pomoże, albo kwasy. 

Gość gosc

czy krem z kwasem hialuryconywym zredukuje zmarszczki czy potrzebny jest retinol?

Gość Ona
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

czy krem z kwasem hialuryconywym zredukuje zmarszczki czy potrzebny jest retinol?

Buahaha 

Chemicy jeszcze nie odkryli tego kwasu. 

Idz do kosmetologa, zrób sobie kwasy, mezoterapie, kup porządny krem o udowodnionej skuteczności. Stosuj regularnie. Powinno sie co nieco poprawic. Nie stać cie na kosmetolog? No bez jaj, zrobisz serię zabiegów, zapłacisz ok 2500 to będziesz lepiej wyglądał. Jak chcesz rodzinę zakładać skoro inwestycja w siebie 2000 w przeciąga 3 miesięcy to jakis kosmos dla ciebie? 

Gość Gość

Idź na botoks, jeżeli aż tak ci te zmarszczki przeszkadzają. Niestety żaden krem ich nie zlikwiduje. 

Gość gosc
22 minuty temu, Gość Ona napisał:

kup porządny krem o udowodnionej skuteczności. Stosuj regularnie. Powinno sie co nieco poprawic.

czyli jaki krem mam kupic?

Gość gosc

ostatni raz do góry

Gość Ona
9 minut temu, Gość gosc napisał:

ostatni raz do góry

No ale czego ty chcesz? Chyba napisali Ci, że tylko botoks poradzi sobie z usuniecie zmarszczek i to mimicznych. Jakie kremy? Nie będę tu nikogo reklamowala, sa jednak firmy prowadzące badania, ich produkty sa testowane i maja udowodnione działanie. Jednak wiadomo, zmarszczek nie usuną, moga wyplycic i napiac skórę. Wiele z nich na pewno jest wartych przetestowania. Ceny zaczynają się od ok. 100 zl za krem. Z 40latka nic nie zrobi młodego chlopaka. 

Gość Gość

Jaja sobie posmaruj glupku. Żeby zmarszczki byly mniej widoczne tylko botoks.

Mezoterapia mikroigłowa, seria minimum 5 zabiegów, do tego profesjonalny nieusieciowany kwas hialuronowy do stosowania po zabiegach, minimum 4 doby po każdym. Efekty bardzo dobre, mało inwazyjna metoda. Jeden zabieg twarz + szyja około 300 pln, kwas do domu około 200 PLN, starcza na całą terapię. Po roku powtarza się serię zabiegów. Ja jestem właśnie po piątym, efekty bardzo dobre, skóra "wyprasowana", super nawilżona, sprężysta i gęsta. Nie wiem czy kiedykolwiek miałam taką cerę. Bardzo polecam. Wszelkie kremy sobie daruj, nie przechodzą przez skórę głębiej, substancje nie są podawane w takich cząsteczkach by skóra je dosłownie przepuściła głębiej. Kwas hialuronowy w zwykłych kremach działa tylko powierzchownie, tworzy film na skórze, nie wnika głębiej. Strata pieniędzy. Powodzenia, pozdrawiam. 

Gość gosc

Lady. L., dziękuję za wyczerpującą odpowiedź

Gość Ona
30 minut temu, Lady. L. napisał:

Mezoterapia mikroigłowa, seria minimum 5 zabiegów, do tego profesjonalny nieusieciowany kwas hialuronowy do stosowania po zabiegach, minimum 4 doby po każdym. Efekty bardzo dobre, mało inwazyjna metoda. Jeden zabieg twarz + szyja około 300 pln, kwas do domu około 200 PLN, starcza na całą terapię. Po roku powtarza się serię zabiegów. Ja jestem właśnie po piątym, efekty bardzo dobre, skóra "wyprasowana", super nawilżona, sprężysta i gęsta. Nie wiem czy kiedykolwiek miałam taką cerę. Bardzo polecam. Wszelkie kremy sobie daruj, nie przechodzą przez skórę głębiej, substancje nie są podawane w takich cząsteczkach by skóra je dosłownie przepuściła głębiej. Kwas hialuronowy w zwykłych kremach działa tylko powierzchownie, tworzy film na skórze, nie wnika głębiej. Strata pieniędzy. Powodzenia, pozdrawiam. 

Jeśli sa zamknięte w nośnikach liposomowych to przechodzą.

Mikroiglowke jak najbardziej polecam. 

Zabiegi wykonuje sie raz na jakiś czas. Na codzień kondycjonuje sie skórę odpowiednimi kremami. Same zabiegu wykonywane 3 razy w roku, bez kondycjonowania skóry na codzień, to strata pieniędzy. 

Gość kinga36

Polecam Ci botox, bo tak jak piszą wyżej - kremy nie zniwelują zmarszczek, nawet te najdroższe. Czasu się nie cofnie, ale botox pozwala uzyskać naprawdę zadowalające efekty 🙂 Sama stosuję, to wiem, jak to działa. Zdecydowanie polecam zabiegi medycyny estetycznej, sprawdź sobie ofertę Kliniki Sfera w Wawie, oni mają szeroki wachlarz i znam panów, którzy właśnie tam u dra Migały korzystają z takich zabiegów 🙂

Gość gosc
Dnia 22.12.2019 o 12:27, Lady. L. napisał:

mezoterapia mikroigłowa, czyli zastrzyki z kwasu hialuronowego? to dobra alternatywa dla botoksu, bardziej naturalna?

Gość .....

jesteś już starym c h u jem i będziesz miał tych zmarszczek coraz więcej, siwiznę, łysinę a tak że problemy z potencją. Nie ośmieszaj się jak pedałek tu na necie jeszcze się pooperuj jak Michael Jackson jak cię stać na to oczywiście pusty ...o.

Gość gosc
2 godziny temu, Gość ..... napisał:

jesteś już starym c h u jem i będziesz miał tych zmarszczek coraz więcej, siwiznę, łysinę a tak że problemy z potencją. Nie ośmieszaj się jak pedałek tu na necie jeszcze się pooperuj jak Michael Jackson jak cię stać na to oczywiście pusty ...o.

nie wiem po co ten hejt?

majac problemy ktore wymieniles, trzeba im przeciwdzialac, a nie godzic sie z losem brzydkiego, schorowanego czlowieka

Kremy działają tylko powierzchniowo, aby usunąć zmarszczki trzeba się wybrać do salonu medycyny estetycznej.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować