Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator

Malo mlodych osob szanuje w Polsce pracodawce i chce pracowac w jednej firmie przez lata

Polecane posty

Gość obserwator

jak myslicie, dlaczego tak jest?

Gość Profesor

Pracodawca nie jest od tego by go szanować tylko by płacić

Gość Maciek

Jeśli po skończonej mechatronice polski janusz pracodawca proponuje mi 2K na rękę, a w ręku mam propozycję wyjazdu do Kanady i zarobki na rękę razy 5, na początek, to sorry gregory.

Gość Anty Bazyl
28 minut temu, lady callavera napisał:

Pewnie dlatego, że w Polsce mało który pracowadawca szanuje pracowników.  Niezależnie, czy starych, czy młodych 

Dokładnie

Gość Krzysztof
3 minuty temu, sansy76 napisał:

Dr.Goko,

Jak sie polaczysz z doktorkiem, to z konta magicznie uleci 200 zL. Polska jezyk trudna.

Gość Gość
55 minut temu, sansy76 napisał:

Przeżywałem depresję, kiedy mój mąż zostawił mnie i dzieci innej kobiecie. Mieliśmy razem piękne życie i spokojny dom. Kilka dni temu zauważam od niego dziwne zachowanie, nagle kilka tygodni później dowiedziałem się, że mój mąż widuje się z kimś innym. przestał ze mną rozmawiać i zaczął wracać późno z pracy, nie obchodzi mnie i dzieci, błagałam go, by zmienił swoje obyczaje i był dobrym człowiekiem. nie chciał mnie słuchać. Płakałem gorzko ze złamanym sercem, ponieważ moje małżeństwo się rozpadło. Zrobiłem wszystko, co mogłem, aby rozwiązać ten problem, ale bezskutecznie. Byłem bardzo zmartwiony i bezradny. Słyszałem wspaniałe wieści o ugodzie małżeńskiej w pracy Dr.Goko, skontaktowałem się z nim i wyjaśniłem wszystko, co się wydarzyło, z nadzieją na rozwiązanie. Obiecuje mi pomóc, co zrobił. Rozwiązał problem w moim małżeństwie i połączył mnie z mężem. Z dumą mogę powiedzieć, że moje małżeństwo znów jest lepsze. kontakt w celu uzyskania pomocy e-mail: dr.gokosspiritualcaster@gmail.com
WhatsApp i Viber ten numer +2348056398964

Wypier.... Stąd i naucz się po polskiego zanim zaczniesz dukać 

Gość Gość

To pracodawcy nie szanują pracowników w Polsce 

Gość franek

Jak pracodawcama mentalnosc pana panszczyznianego to jak pracownik ma szanowac taka osobe? No tak dziwne ze nikt nie chce tyrac na panskim polu za miske ryzu najlepiej do konca zycia 😄  Chlopie zacznij brac leki bo masz naprawde niezwykle pytania

Gość Marek00

Jeżeli pracodawca nie szanuje pracownika to pracownik jego także nie będzie szanował.W poprzedniej pracy nie doczekałem się podwyżki, ciągle mnie zwodzono, a jak usłyszałem, że nowo zatrudniona osoba zarabia więcej niż ja po po roku z groszem to złożyłem wypowiedzenie.Kolejną sprawą jest, że w korporacjach jest wycisk i więcej można zarobić u "Janusza".To moje zdanie.