Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Kolezanka czyta mojego mesnedżera bezprawnie i narusza moja prywatnosc, i mówi na glos teksty z mojej rozmowy na Messengerze, czy ona jest jepnieta?

Polecane posty

Gość Gość

Zglosze ja na policje, bo to nie jest normalne, lamie prawo i niech poniesie za to konsekwencje narusZając moja prywatność osobista i prywatna korespondencje, czy ona ma obsesje ba moim punkcie? Pewnie widziala moje zdjecia na mesengerze i jak rozmawiam z moim chlopakiem a pozniej mowi na glos teksty jakie do mnie pisal na mesengerze, czy onaona jest chora ? 

Gość Gosc

Dodarkowo wspolpracuje z jakims chlopakiem w wieku 16-18lat i on mnie podslu...e i to co ja mówię on przekazuje tej kolezance i oni mnie śledzą i ingeruja w moje zycie prywatne, opowiadaja na mnie głupoty, kolezanka mowi, ze jestem ... i mowi wszystkim chlopakom, ze jestemto ... i oczernia mnie w ich oczach, i robi to ze złości albo zazdrosci i na bol dupy, tylko nie wiem dlaczego sie oni na mnie uparli i to już trwa 1,5 roku. 

A później sie wysmiewaja, oni sa jędzowaci i chcą koniecznie mieszać w moim zyciu bo sie na mnie uparli, co za ...y. 

...e ja mam prawo do zycia prywatnego czy tego chcecie czy nie i bede sie spotykac z kim chce, a jak jesteście chorzy psychicznie to idzcie sie leczyć.

Ja będę zbierac dowody, nagrywac i podam was na policję!!!!

Gość Gosc

Jaki cel.ma.osoba czytajaca czyjas korespondencje?

Gość Gosc

Aha i pieprza glupoty wszystkim w otoczeniu, ze jestem s.u.k.a. na jakiej niby podstawie? Widze, że cos im sie w glowce uroiło i chodzą i takie bzdury na mój temat opowiadaja. Jak ich ukarać za te oszczerstwa?

Gość Gosc

Wredne mameje

Gość Gosc

Czuja sie bezkarni, bo dzialaja anonimowo i myśla,że nikt ich nie rozpozna i nie połączy faktów, a tu zonk, bo to wszystko wyjdzie na jaw i, poniosą konsekwencje!

Gość Gosc

Czarownice to sie pali na stosie haha a jak nie to niech lecą na miotle daleko w kosmos

Gość Gosc

Po co dawales hasło ?zmień

Gość Gość

Żenujące. 

Gość Gosc

Nie dawalam tej wrednej mendzie hasla, musiala mnie podgladac jak wpisuje haslo, wredna jedza, niech spieprza ode mnie, bo mnie wkur wia 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Żenujące. 

A ty nic innego nie umiesz powiedzieć tylko to twoje zasrane stwierdzenie "zenujace"? puknij sie w głowę cieciu

Gość gość

to problem zmienić hasło 🤦‍♀️

Gość Gosc

Jak zmienie haslo a ta wredna menda znowu bedzie sieciężko logowac ma mojego fbżycia to ja opier...ole na forum publicznym bo mnie to wku..wia, tępe dzbany 

Gość Gość
39 minut temu, Gość Gość napisał:

Zglosze ja na policje, bo to nie jest normalne, lamie prawo i niech poniesie za to konsekwencje narusZając moja prywatność osobista i prywatna korespondencje, czy ona ma obsesje ba moim punkcie? Pewnie widziala moje zdjecia na mesengerze i jak rozmawiam z moim chlopakiem a pozniej mowi na glos teksty jakie do mnie pisal na mesengerze, czy onaona jest chora ? 

Wiem, że bez przerwy siedzicie i nie tylko na messengerze, raz po raz ujawniacie szczegóły z mojej korespondencji. W jakim celu zakładacie tego typu informacje? Za małe zainteresowanie? Brak odzewu? A może nie macie o czym pieprzyc na forum? Zmienia hasła raz po raz, ale działa to na chwilę. Nie bawicie się teraz tak dobrze, jak wtedy gdy łamiecie kolejne hasła? Jak nie da się , to przez znajomych i tak wam mija czas. Czujecie się górą, niczym zwycięzcy wojenni, gwalcacy kobiety podbitego kraju? Zastanawiaj się jeden z drugim co wklejasz na forum, bo może to być uznane  przyznania się do winy. 

Gość Gość

I co? Koniec tematu? Żaden sku***syn zamieszany w to, się nie wypowie? A może tygrys, leżaczek i inne bydle coś skrobnie i pochwali się w jakim celu to robi?