Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Faceci naprawdę myślą o jednym

Polecane posty

Gość Gość

Rozmawiam czasem z facetami w necie. Wszystko normalnie ale jak wyślę zdjęcie, nie ma tam IC odkrytego a zaraz nawiązują do seksu, może nie bezpośrednio ani nic nie proponują ale zawsze jakieś aluzje 

Gość Arnold Boczek
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

Też tak miałem 😄

ty nieudaczna peesdo nawet koło faceta nie stałeś, więc się nie odzywaj

Gość Onsam

zdjęcia moga być tak różne, że wiesz. A może Ty akurat jesteś przeuroczą osobą i w co się nie ubierzesz, zawsze wyglądasz ekstra? Nawet spoglądając w/na oczy można dać się ponieść marzeniom w myślach. Co dopiero przez internet, gdzie to szybko mozna napisać i dlatego tak piszą. Ja akurat nie piszę tak a powinienem, jak każdy facet

Gość Gość

Matko, jak ja wychodziłam bardzo dawno temu na jakieś chaty i zdjęć nie dawałam bo nie było jak, (tzn.  dawali maile by tam dać fotki później, ale nikomu nie wysłałam) to było to samo, mogłabym być otyłym Januszem, guzik ich to obchodziło byleby o seksie pogadać. Wygląd to tu nie ma  nic do rzeczy. 

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Matko, jak ja wychodziłam bardzo dawno temu na jakieś chaty i zdjęć nie dawałam bo nie było jak, (tzn.  dawali maile by tam dać fotki później, ale nikomu nie wysłałam) to było to samo, mogłabym być otyłym Januszem, guzik ich to obchodziło byleby o seksie pogadać. Wygląd to tu nie ma  nic do rzeczy. 

na czatach, koleżanko to i do mnie jakieś zboki piszą zawsze, to najgorsze co może być w necie a nawet czasem kobiety wyobraź sobie więc nie dzwne. Zależy o w jakich miejscach poznaje Autorka.