Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absurd

Każda baba chce udoopić jakiegoś faceta, są jak hieny

Polecane posty

Gość absurd

stroją się, walą na ryj mejkap aby oszukać na wyglądzie, kłamią, flirtują obiecankami dania szpary, a potem jak już faceta udoopią to szpara się zamyka i jest 1500 wymagań i zachcianek a durny jeleń ma na to orać, tak to wygląda w skrócie

Gość kanguur

to ich życiowy cel, ustawić się na lajtowy byt

Gość Luz blues

Ja takich nie znam. Znam takie ktore dbaja o swoich merzczyzn I staraja sie zeby bylo im dobrze. Jesli on odzwajemnia jej starania to sa szczesliwa para. Proste.

Gość Gość
21 godzin temu, Gość absurd napisał:

stroją się, walą na ryj mejkap aby oszukać na wyglądzie, kłamią, flirtują obiecankami dania szpary, a potem jak już faceta udoopią to szpara się zamyka i jest 1500 wymagań i zachcianek a durny jeleń ma na to orać, tak to wygląda w skrócie

Po tym poznasz kochającego mezczyznę, że nie pójdzie wsadzić innej, bo jego kobieta  źle się czuje. Obojętnie jakiej innej, jaka się trafi, to już ohyda totalna, niestety ale da się stopniowac  poziom ohydy. 

Gość praff

dlatego powinna byc zmieniona kultura z feministycznej na malczynistyczną, czyli teraz kobieta ma sie starac o seks i wychodzic na zboczucha, jak mało korzysci oferuje

Gość miaa

A ten znowu o swojej rodzicielce.

Gość turbo

eh te baby, szkoda gadać

Gość Anty Bazyl

Poprawka: nie jakiegoś... Tylko przystojnego, zamoznego i dobrego w łóżku. 

Gość Lorenzo01

Ostatnimi czasy randkowałem sporo na Tinderze. Jakimś mega fartem poznałem dziewczynę, która jest atrakcyjna, ma swoje zasady, nie ma podejścia materialistycznego do życia i jest wartościowa. Ale ...

Ale przez ile goowna musiałem po drodze przejść to nie zliczę. Mocno mi dały w kość niektóre dziewczyny i zazwyczaj były to te najbardziej atrakcyjne wizualnie. 90% tych ładnych jest tak święcie przekonana o swojej wyższości, że zapominają totalnie o tym co jest ważne w budowaniu wartościowej relacji. 

- rzadko kiedy taka modelka zaproponowała, że za siebie zapłaci (zawsze i tak ja płacę na pierwszych randkach, ale chociaż by zaproponowała)

- seks, seks i jeszcze raz seks. Mogłyby uprawiać seks nawet już na pierwszym spotkaniu, gdyby nie to że wyjdą na łatwe. Nie uwierzycie jak łatwo o seks z atrakcyjnymi dziewczynami, a jak trudno znaleźć taką która będzie chciała stworzyć fajny związek oparty o wzajemny szacunek i zaufanie

- diabeł tkwi w szczegółach i gestach jeżeli chodzi o wartościowe kobiety (chociaż i to nie jest zawsze gawarantem). Kiedy w życiu poznawałem kobietę, która za to że postawiłem jej drinka czy kolację chciała się zrewanżować i zabrać mnie na lody 😄 czy do kina, to zawsze było z tego coś więcej. I nawet jak nie wyszło finalnie to i tak dobrze taką dziewczynę wspominam. 

Gość gość Adam
26 minut temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Ostatnimi czasy randkowałem sporo na Tinderze. Jakimś mega fartem poznałem dziewczynę, która jest atrakcyjna, ma swoje zasady, nie ma podejścia materialistycznego do życia i jest wartościowa. Ale ...

Ale przez ile goowna musiałem po drodze przejść to nie zliczę. Mocno mi dały w kość niektóre dziewczyny i zazwyczaj były to te najbardziej atrakcyjne wizualnie. 90% tych ładnych jest tak święcie przekonana o swojej wyższości, że zapominają totalnie o tym co jest ważne w budowaniu wartościowej relacji. 

- rzadko kiedy taka modelka zaproponowała, że za siebie zapłaci (zawsze i tak ja płacę na pierwszych randkach, ale chociaż by zaproponowała)

- seks, seks i jeszcze raz seks. Mogłyby uprawiać seks nawet już na pierwszym spotkaniu, gdyby nie to że wyjdą na łatwe. Nie uwierzycie jak łatwo o seks z atrakcyjnymi dziewczynami, a jak trudno znaleźć taką która będzie chciała stworzyć fajny związek oparty o wzajemny szacunek i zaufanie

- diabeł tkwi w szczegółach i gestach jeżeli chodzi o wartościowe kobiety (chociaż i to nie jest zawsze gawarantem). Kiedy w życiu poznawałem kobietę, która za to że postawiłem jej drinka czy kolację chciała się zrewanżować i zabrać mnie na lody 😄 czy do kina, to zawsze było z tego coś więcej. I nawet jak nie wyszło finalnie to i tak dobrze taką dziewczynę wspominam. 

To tej obecnej dziewczynie, na której randce zaproponowałeś seks? Pytam, bo mam podobny problem

Gość Gość

A od kiedy to na Tinderze szuka się żony???

Gość Lorenzo01
1 godzinę temu, Gość gość Adam napisał:

To tej obecnej dziewczynie, na której randce zaproponowałeś seks? Pytam, bo mam podobny problem

Ja jestem słabym przykładem, bo ogólnie mam bardzo silne poczucie bliskości i wiem jak szybko doprowadzić do seksu nawet dziewczynę, która sama by siebie o to nie posądzała. Ogólnie na trzecim spotkaniu powiedziałem jej, że nie chcę iść spać bez przytulenia się do niej i chyba spodobał jej się ten pomysł. No ale wcześniej wytworzyłem w niej fajne emocje i zmniejszyłem dystans, dużo się dotykaliśmy, całowaliśmy itd. 

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

A od kiedy to na Tinderze szuka się żony???

Po prostu na Tinderze jest dużo więcej atrakcyjnych kobiet, nawet zdarzają się takie 9/10. No i połączeń też miałem tam najwięcej. Np. na badoo po pierwszych kilku dniach miałem może 10 połączeń ze średnimi kobietami i to do tego po przejściach. Na Tinderze po jednym dniu było ponad 100 polubień co przełożyło się na ok. 20 par samych fajnych dziewczyn i to w różnym wieku. Od 25-29. 

Gość Lorenzo01

Ale ogólnie jest tam cała masa kobiet, które tylko chcą sobie pójść na fajną randkę, za którą oczywiście Ty zapłacisz. Jak będziesz fajny to może Ci wynagrodzi w naturze i tyle w tym temacie. Trzeba bardzo uważać i uważnie patrzeć na mowę ciała i gesty danej dziewczyny. 

Gość gosc

wlasnie, wszystkie chetneee ale zeby one one zaoferowały tą randke czy seks to juz zadnej chetnej

Gość akimuszki666ppp

Mnie od malego Babcia z Mame ostrzegały ze z kobietami bywa niebezpiecznie.👹 

Gość gość
Dnia 18.12.2019 o 14:36, Gość absurd napisał:

Po co ci taka materialistyczna hiena, będziesz zaspokajał jej zachcianki aż się zaharujesz na amen.