Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Effez

Wielkość męskości

Polecane posty

Gość Effez

Jak najbardziej jest to poważne pytanie. Macie może jakieś swoje sposoby na powiększenie członka? Pytam, jak najbardziej poważnie jak osoba która ma kompleksy i jak osoba która może takie pytanie zadać w anonimowy sposób?

Gość kapsul

Oj sporo ich masz. Najskuteczniejsza jest chyba operacja, niemniej sam jestem zdania,że jest to ostateczność i sam osobiście na pewno bym sie na to nie zdecydował. Równiez miałem kompleksy na punkcie wielkóści,udało mi sie powiekszyc mojego małego dodatkowo o 4 cm i obecnie już nie mam. Pomogły: środki na powiekszenie czlonka penilarge
pompka oraz żel z tej samej serii co tabletki. Ćwiczenia mozesz sobie odpuścić, sama pompka działa ale jedynie na czas pompopowania.Tylko tabsy w zasadzie mogą dać Ci stały i długi efekt.

Gość duże xl

NIE MA TAKICH SPOSOBÓW

i ty doskonale o tym wiesz; ale i tak zaraz wyskoczysz z reklamą swoich żałosnych specyfików spamerze

Gość aatr
28 minut temu, Gość kapsul napisał:

Oj sporo ich masz. Najskuteczniejsza jest chyba operacja, niemniej sam jestem zdania,że jest to ostateczność i sam osobiście na pewno bym sie na to nie zdecydował. Równiez miałem kompleksy na punkcie wielkóści,udało mi sie powiekszyc mojego małego dodatkowo o 4 cm i obecnie już nie mam. Pomogły: środki na powiekszenie czlonka penilarge
pompka oraz żel z tej samej serii co tabletki. Ćwiczenia mozesz sobie odpuścić, sama pompka działa ale jedynie na czas pompopowania.Tylko tabsy w zasadzie mogą dać Ci stały i długi efekt.

wypyerdalaj spamerska koorwo

Gość Effez

O operacji to mi nawet nie wspominaj. Nie chcę się na coś takiego zapisywać bo jeszcze coś mi schrzania i nie będę mógł uprawiać seksu. To już wolę z mniejszą fujarką niż wcale
Powiedz mi jeszcze czy efekt po tych tabletkach to jest staly? Czy utrzymuje się jak przestajesz je brać?

Gość kapsul

Tak, utrzymuje się to cały czas... w sensie, mija już 14 miesiąc odkąd skończyłem kurację. Efekt bez zmian. Żadnych zaburzeń erekcji i tych spraw też nie mam.

Gość gość

Kałbuc to ty?

Gość Mireczek

Ten środek rzeczywiście jest okey. tez brałem penilarge i kilka cm więcej jest.