Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chemik

Chemia do drugiej osoby

Polecane posty

Gość Chemik

W sensie romantycznym jakbyście to opisali

Gość Gość
7 minut temu, Gość Chemik napisał:

W sensie romantycznym jakbyście to opisali

Po seksie chcesz ją tulić, przy niej świat jest lepszy, ty jesteś silniejszy,  z powodu niej chcesz być lepszym człowiekiem, tęsknisz, sam nie wiesz dlaczego ciebie tak akurat  do niej ciągnie, gdy wkolo tyle pieknych i podniecajacych dxiewczyn, tak działa miłość,  czyli romantyczna chemia  

Gość w sensie

romantycznym bez sexu to jest tak jakas niewidzialna siła ciągnie do kogoś, odczuwasz tej osoby brak, głowa pełna myśli na Jej temat, czujesz w sobie jakieś zmieszanie tkliwość i dziwne pragnienie duchowe czyste by tą Osobę mieć, poruszenie jakby serca tylko do Niej, przychodzi tęsknota i chęć tulenia to wszystko jest takei czyste i niezepsute, uczucia romantyczne prowadzą do miłości prawdziwej

Gość w sensie

dodam jeszcze że sam fakt że taka osoba istnieje to już wiele a co dopiero coś więcej

Gość Ben
44 minuty temu, Gość Gość napisał:

Po seksie chcesz ją tulić, przy niej świat jest lepszy, ty jesteś silniejszy,  z powodu niej chcesz być lepszym człowiekiem, tęsknisz, sam nie wiesz dlaczego ciebie tak akurat  do niej ciągnie, gdy wkolo tyle pieknych i podniecajacych dxiewczyn, tak działa miłość,  czyli romantyczna chemia  

po sexie to zasypiamy droga Pani

Gość gość

nadawanie na tych samych falach, chęć kontaktu z drugą osobą, chęć podobania się drugiej osobie, myśli o drugiej osobie, przyciąganie, flirtowanie, emocje, radość i energia, które temu towarzyszą

pare razy w zyciu doswiadczylem takiej chemii mega fajnie, troche sie schudnie i na początku bywalo zabawnie 😛

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Ben napisał:

Odwróceni do siebie tyłem czy wtuleni w siebie? Która opcja w pana wypadku występuje? 

Gość szaaarrriiiikkkk
7 godzin temu, Gość Ben napisał:

Po sexie to siem swiat buduje...reszta to urzedowo trepowe podejscie do swiata i siebie samego...

Gość gosc

Widzisz tą osobę i nie znasz jej a ciągnie cię do niej, chciałbyś być blisko tej osoby i z tą osobą, jest taki magnetyzm/ przyciąganie , logicznie tego nie ogarniasz. 

Gość Gość
42 minuty temu, Gość Gość napisał:

Odwróceni do siebie tyłem czy wtuleni w siebie? Która opcja w pana wypadku występuje? 

Kop na lepszy rozped i wypad z baru.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Kop na lepszy rozped i wypad z baru.

W barze to tylko w toalecie chyba, bo gdzie? Współczuję miejsca i wybranek.

Gość DNA

Chemia to chęć dotykania, odgórny przymus całowania, niebiańska presja zmysłów, bezwarunkowe dążenie do pieszczot i nacisk cielesny na seks. Chemia to głos natury prowadzący do reprodukcji, stąd euforia hormonalna. Chemia to czysty instynkt przetrwania gatunku, a doznania płynące z kontaktu fizycznego z drugą osobą mają przekonać o atrakcyjności zbliżenia seksualnego. Dziś ludzie wykorzystują tę atrakcyjność do zabawy i przyjemności, jednak zamysł natury jest zupełnie inny, obejmuje genetyczne zabezpieczenie się gatunku przed odrzucaniem zbliżeń ze strony jego przedstawicieli. Bardzo dobrze widać to u zwierząt, które kierują się potrzebą przyjemności (np. koty w rui) efektem natomiast jest zapłodnienie. I jego głównym celem.😉

Gość Gość
2 minuty temu, Gość DNA napisał:

Chemia to chęć dotykania, odgórny przymus całowania, niebiańska presja zmysłów, bezwarunkowe dążenie do pieszczot i nacisk cielesny na seks. Chemia to głos natury prowadzący do reprodukcji, stąd euforia hormonalna. Chemia to czysty instynkt przetrwania gatunku, a doznania płynące z kontaktu fizycznego z drugą osobą mają przekonać o atrakcyjności zbliżenia seksualnego. Dziś ludzie wykorzystują tę atrakcyjność do zabawy i przyjemności, jednak zamysł natury jest zupełnie inny, obejmuje genetyczne zabezpieczenie się gatunku przed odrzucaniem zbliżeń ze strony jego przedstawicieli. Bardzo dobrze widać to u zwierząt, które kierują się potrzebą przyjemności (np. koty w rui) efektem natomiast jest zapłodnienie. I jego głównym celem.😉

Autor pyta o chemię w romantycznym wydaniu

Gość Ggwjutfbkij

Głowa cały czas pełna myśli o seksie z tą drugą osobą nawet wbrew woli..

Gość Suuuu
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Mam w dupie rozmnazanie i zamysly natury chce go calowac albo o nim marzyc bez wielkiego brzucha potem bo wtedy nici z calowania a tylko pieluchy, i co ty na to, interesuje mnie rozkosz nie zapylanie , moge tez poprzestac na calowaniu i popsuc zamysl przyrody krzewow i jagod

Gość lena

Patrzycie na siebie i nie możecie oderwać od siebie wzroku, chcesz, by ta druga osoba była blisko i kiedy jest, czujesz lekki zawrót głowy i szybsze bicie serca. Widzisz w jej oczach pragnienie i czułość. Kiedy jesteście razem, cały świat przestaje istnieć.

Gość szaarŕriikkkkk
2 minuty temu, Gość lena napisał:

Patrzycie na siebie i nie możecie oderwać od siebie wzroku, chcesz, by ta druga osoba była blisko i kiedy jest, czujesz lekki zawrót głowy i szybsze bicie serca. Widzisz w jej oczach pragnienie i czułość. Kiedy jesteście razem, cały świat przestaje istnieć.

No i Lena zamienia siem w Szopena🤣🤣🤣

Gość lena
4 minuty temu, Gość szaarŕriikkkkk napisał:

No i Lena zamienia siem w Szopena🤣🤣🤣

lena, nie Lena. Cieszę się, ze Cię rozbawiłam ;)

Gość szaarŕriikkkkk
Przed chwilą, Gość lena napisał:

lena, nie Lena. Cieszę się, ze Cię rozbawiłam ;)

Wzajemnie,pozdrawiam przyjemnie...mniam,mniam...🤣🤣🤣

Gość lena
13 minut temu, Gość szaarŕriikkkkk napisał:

Wzajemnie,pozdrawiam przyjemnie...mniam,mniam...🤣🤣🤣

Dziękuje za pozdrowienia, a Ty taki trochę pies na baby jesteś, czy mi się wydaje? ;)

Gość szaarŕriikkkkk
1 minutę temu, Gość lena napisał:

Dziękuje za pozdrowienia, a Ty taki trochę pies na baby jesteś, czy mi się wydaje? ;)

Pies na życie,a baby siem w nim poniewierajom???...tralalala

Kto rymuje ten spamuje?!?!?!

Gość Fizyka
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Fiem.

3 godziny temu, Gość Suuuu napisał:

, moge tez poprzestac na calowaniu i popsuc zamysl przyrody krzewow i jagod

😁😁😁

Zwróć uwagę na to, że dzięki tym krzewom🌱🌵 i jagodom🍇 dziś jesteś Ty.😉

2 godziny temu, Gość lena napisał:

Istotnie to właśnie jest chemia w romantycznym wydaniu.💞👏🎆

Gość Nata

Nie wiem, jeszcze nie poznałam kogoś do kogo miałam to coś 

Gość Gość

Nie wiem i mam to w dupie. Nasluchaly się jelopy o jakiejś chemii a  to tylko pożądanie. Po co nazywać coś co już nazwę ma?