Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

testy Dna czemu są źle odbierane ?

Polecane posty

Gość Gość

Ostatnio myślałem o tym i facet nie ma nigdy pewności czy jest ojcem czy nie, co 10 facet wychowuje nie swoje dziecko, tylko dziecko kochanka twojej żony lub z innych skoków w bok twojej baby. Więc myślę że facet nigdy nie jest pewny czy jest ojcem czy nie. Bo kobieta z samego faktu że jest w  ciąż ma pewność że jest jego matką. A facet nie ma wychodzisz z domu na 8 h lub więcej albo masz związek co jeździsz daleko, i wracasz tylko na weekend i znowu w trasę lub do pracy do innego miasta. Uważam że matki nie powinny tak protestować odnośnie testów dna czyli facet nie ma prawa mieć pewności 100% ? nawet jeśli bym był w małżeństwie i żona byłaby w ciążo chciałbym dowodu w postaci testu że to moje, kobieta mimo wszystko nie zrozumie w jakiej sytuacji jest facet. Kobieta zawsze ma pewności a facet nie i jeszcze głupie gadanie o zaufaniu no tak gadaj dalej i wychowuj nie swoje dziecko + 1 dla kłamliwych matek, jeszcze jakie jest głupie prawo że matka mówi kto jest ojcem i może wskazać byle kogo to już totalny absurd. Mam nadzieję że testy dna będą bardziej przystępne dla par żeby udowodnić ojcostwo a nie komplikować komuś życie i nie swoje wychować bo cię fałszywa kobieta oszukała a takich jest mega dużo na świecie. co 10 facet wychowuje nie swoje dziecko daje to do myślenia jednak.

Gość Mama

Raczej tylko te, które mają coś na sumieniu nie zgodzą się na testy DNA.