Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Nie podobają mi się kobiece narządy rozrodcze

Polecane posty

Gość Gość

Powiem tak...

Lubię oglądać kobiety w seksownej bieliźnie.

Lubię kobiece nogi,, twarze, brzuch, plecy, pośladki nawet jak ma majtki i oczywiście piersi. 

Ale jak widzę to co kobiety chowają pod majtkami z przodu to o od razu reaguje odruchem wymiotnym. Na żywo tego nigdy na szczęście nie widziałem,ale na filach xxx to niestety zobaczyłem.

Jakieś 2 dziury z przodu z jednej leci mocz co jest ok i rozumiem to mi nie przeszkadza (cewka). Ale reszta to masakra. Jakaś jama z której leci jakiś śluz, ropa i krew wydaje mi się czymś obrzydliwym. No i jeszcze ten dziwny narząd wystający który jest jakoś nad cewką co w sumie nawet nie wiem do czego  słuzy przyprawia mnie o mdłości.

Nie wiem jakiś dziwny jestem. Bardzo mnie jarają modelki w seksownej bieliźnie,kobiece kształty ale gdyby kiedyś jakaś dziewczyna mi pokazała to coś z przodu to bym prawdopodobnie zemdlał.

Gość Gość

W ogóle to nie wiem co faceci widzą w tych dziwnych narządach. Ja na to nawet się boję patrzeć a co dopiero do dotknąc. Klapsa w gołą pupę mogę dać ale patrzeć na ohydne narządy kopulacyjne kobiety nie mam zamiaru.

Gość ja3

jaka ropa? Żadna ropa nie leci człowieku. Ale tak, to nie jest zbyt ładne

Gość sexi kobieta

Taaaa.....a facetowi jak tak zwisa coś z przodu pod brzuchem, kapiące niczym smark z nosa coś jeszcze otulone po bokach kłakami to dopiero obrzydlistwo. Pfe

Gość Gość

Prowo a wy się nabieracie

Gość Edek

I w to “ cos” z przodu nie masz ochoty wlozyc swojego wacka? Jak niby wyobrazasz sobie seks z taka seksowna kobieta ?

Gość Mimi

Jestes zaburzony seksualnie i tyle. Faceci uwielbiaja c.i .p.k.i 

Gość Amika

A ja się autorowi nie dziwię. Jestem kobietą i mam podobne odczucia. Gdybym urodziła się w męskim ciele to zostałabym gejem.

Gość gosc gosc

Autor ma chyba 12 lat

Gość Gosc gosc

HDziwni jesteście 😂

Gość Gggg
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Powiem tak...

Lubię oglądać kobiety w seksownej bieliźnie.

Lubię kobiece nogi,, twarze, brzuch, plecy, pośladki nawet jak ma majtki i oczywiście piersi. 

Ale jak widzę to co kobiety chowają pod majtkami z przodu to o od razu reaguje odruchem wymiotnym. Na żywo tego nigdy na szczęście nie widziałem,ale na filach xxx to niestety zobaczyłem.

Jakieś 2 dziury z przodu z jednej leci mocz co jest ok i rozumiem to mi nie przeszkadza (cewka). Ale reszta to masakra. Jakaś jama z której leci jakiś śluz, ropa i krew wydaje mi się czymś obrzydliwym. No i jeszcze ten dziwny narząd wystający który jest jakoś nad cewką co w sumie nawet nie wiem do czego  słuzy przyprawia mnie o mdłości.

Nie wiem jakiś dziwny jestem. Bardzo mnie jarają modelki w seksownej bieliźnie,kobiece kształty ale gdyby kiedyś jakaś dziewczyna mi pokazała to coś z przodu to bym prawdopodobnie zemdlał.

Moze jakis gej cie wtedy ocuci, nie rozpaczaj

Gość Kasia

I jeszcze to wali śledziem/rybą ;c współczuje facetom, że muszą nam minety trzaskać :D

Gość Gość

Facet byłby nawet ładny gdyby nie miał zwisajacych jaj tylko samego freda.