Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XarXeX

Nie przyjęty prezent

Polecane posty

Gość XarXeX

Witam, chciałbym poprosić Was kobiety o pomoc. To może streszczę o co chodzi. W związku, z tym, że zbliżają się święta chciałem kupić kilku moim kolegom i jednej koleżance prezent. Wytypowałem osoby z mojej pracy, z którymi najlepiej się dogaduję. Wybrałem sklep alkoholowy. Kolegom wiedziałem co wybrać natomiast koleżance nie. Pani sprzedawczyni pomogła, poleciła dobre wino. Kupiłem co trzeba i zacząłem rozdawać prezenty, oczywiście koledzy byli zadowoleni natomiast koleżanka nie. Najpierw nie chciała w ogóle przyjąć prezentu ale delikatnie próbowałem ją namówić, kontem oka widziałem, że ogląda to wino i w momencie kiedy skończyłem rozdawać prezenty, ona mi swój oddała i powiedziała stanowcze '' nie mogę tego przyjąć '' i prawie, że wybiegła z pomieszczenia. Stałem jak wryty i nie wiedziałem o co chodzi. Nie wiem co może być tego powodem i jak teraz się zachować wobec niej. Może dodam, że jakiś czas temu próbowałem ją poderwać. Na Facebook'u napisałem, że mi się podoba i takie tam ale ona tego nie chciała, dlatego też odpuściłem, przeprosiłem i zasugerowałem abyśmy, o tym zapomnieli, żeby było jak dawniej i jest CHYBA.

Gość ktoś

Boi się że ten prezent będzie zobowiązywał ją do czegoś i boi się że znowu będziesz ją podrywał nie widzę innego wytłumaczenia. Chyba że to osoba nienawidząca alkohol bo np. ma ojca pijaka.

Gość Gość

Albo ma problem z alkoholem.