Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim

Co kupić sąsiadce na rocznicę gwałtu?

Polecane posty

Gość anonim

Rok temu zgwałciłem sąsiadkę na klatce schodowej. Ona nie wie że to byłem ja bo miałem kominiarkę i inne ubrania niż noszę na codzień. Nawet policja się nie połapała że to ja a przesłuchiwali prawie cały blok. Po tym zdarzeniu sąsiadka chodziła na jakieś terapie i inne bzdety żeby o mnie zapomnieć. Ale ja nie zapomniałem i postanowiłem się jej przypomnieć. Oczywiście zrobię to anonimowo tak jak ostatnim razem. Nie jestem przecież idiiotą. Tylko zastanawiam się jak to zrobić? Podrzucić liścik pod wycieraczkę z życzeniami na przykład "pamiętasz zeszłoroczne święta i moją dłoń zatykającą ci usta? pamiętasz mojego pulsującego kuttasa w twojej piizdzie?" Coś takiego żeby od razu wiedziała z mała ilością słów żeby utrudnić policji anaIizę stylograficzną bo jestem pewny że po takim liście znowu będzie afera na całe osiedle.

Gość gość

Będzie afera na całą Polskę bo ja właśnie zgłaszam ten wątek na policję. 

Gość gość

A co na to twoja żona? Już sie przyzwyczaiła do twoich zachowań? Pewnie też się boi? 

47 minut temu, Gość anonim napisał:

Nie jestem przecież idiiotą.

Właśnie udowodniłeś, że jednak jesteś. Swoją drogą, nietypowe masz fantazje, stulejarzu.