Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Internetowa

Kto nie ma fb ten nie istnieje

Polecane posty

Go艣膰 Internetowa

Faceci co nie maj膮 zdj臋cia profilowego to dla mnie zwyk艂e nolify co tylko siedz膮 w domu i nic nie robi膮.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Hhh

Aaaaa nastolatki maj膮 przerw臋 艣wi膮teczn膮 ?! Pustak z ciebie聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

A po co mi to dziadostwo?

Jako艣 mnie nie obchodzi 偶ycie innych.

A聽 ja mam przyjaci贸艂, a nie znajomych, kt贸rych聽ty zapewne tylko kolekcjonujesz.

No i z takimi lud藕mi oczywi艣cie wychodz臋, a nie siedz臋 w domu. Wi臋c swoje m膮dro艣ci wyg艂aszaj, gdzie indziej g艂upia dziewucho.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hehehe

Im wiecej mass znajomych tym wiecej tepakow ci dupe obrabia za plecami. Faktycznie jest sie czym chwalic glupia dziewucho. 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hihihi

Dokladnie. W zyciu pod zadnym pozorem nie mozna sie z nikim zadawac ani uzalezniac czegos od czyjegos widzimisie. Uniknie sie wtedy problemow, rozczarowan, wydatkow i nikt nie wciagnie w nalogi. Szkoda, ze tak pozno to zrozumialem no ale jak sie urodzi w spoleczenstwie przyglupich tepakow to tak to jest...聽馃槙

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pravik weteran

Nie mam konta na szajsbuku bo i po co? Nie mam znajomych, koleg贸w, dziewczyny, w zasadzie nikogo, wi臋c z kim mia艂bym si臋 kontaktowa膰? Nie mam zamiaru zajmowa膰 si臋 takimi durnotami jak fejs, nie interesuje mnie to dziadostwo. W 偶yciu nie wyrzuci艂bym te偶 do netu 偶adnego swojego zdj臋cia, cho膰by mi za to p艂acili. Trzeba by膰 upo艣ledzonym umys艂owo, 偶eby pokazywa膰 sw贸j ryj ca艂emu 艣wiatu na jakiej艣 stronie dla lansuj膮cych si臋 cymba艂贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 pravik weteran napisa艂:

Nie mam konta na szajsbuku bo i po co? Nie mam znajomych, koleg贸w, dziewczyny, w zasadzie nikogo, wi臋c z kim mia艂bym si臋 kontaktowa膰? Nie mam zamiaru zajmowa膰 si臋 takimi durnotami jak fejs, nie interesuje mnie to dziadostwo. W 偶yciu nie wyrzuci艂bym te偶 do netu 偶adnego swojego zdj臋cia, cho膰by mi za to p艂acili. Trzeba by膰 upo艣ledzonym umys艂owo, 偶eby pokazywa膰 sw贸j ryj ca艂emu 艣wiatu na jakiej艣 stronie dla lansuj膮cych si臋 cymba艂贸w.

nie trzeba by膰 nieatrakcyjnym pravikiem by doj艣膰 do tych wniosk贸w.

Mam fb tylko dlatego bo potrzebuje do grupy na studia ale po ich sko艅czeniu mam zamiar to wywali膰.

Ja wol臋 prawdziwe relacje mi臋dzy ludzkie. Kto chce ten ma m贸j nr telefonu lub whatsappa/telegram.聽

FB i instgram to platformy do pompowania ego (instagram nawet gorszy pod tym wzgl臋dem). Masakra jak ludzie si臋 od tego pouzalezniali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek
4 godziny temu, Go艣膰 Internetowa napisa艂:

Faceci co nie maj膮 zdj臋cia profilowego to dla mnie zwyk艂e nolify co tylko siedz膮 w domu i nic nie robi膮.

Dno 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahaha

dokladnie. trzeba miec kogos komu mozna dupe za plecami obrabiac. takie wlasnie sa wasze relacje "miedzyludzkie" i tylko tyle mozna z wami robic. btw wszystkie tomki to kur/wy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hohoho

100% racji. kontakt z wiekszoscia polega tylko i wylacznie na uchlewaniu brzydkich ryjow i obrabianiu sobie nawzajem dup za plecami. cudowne spedzanie czasu, nie ma co. lepiej siedziec w domu i "grac w gre" nawet w sylwestra niz byc takim polglowkiem, dodatkowo majacym czelnosc nazywac kogos nolifem i w tym samym zdaniu pieprzyc o nieopisanym gownie fb. ehehehehehehehehehehehhahahahahahahahahahahhihihihihihihihihihihi 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

no powiem szczerze, 偶e bez fb nie mia艂abym studi贸w 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beka z deebili
7 godzin temu, Go艣膰 Internetowa napisa艂:

ty t臋pa strza艂o, m膮drzy ludzie nie musz膮 si臋 lansowa膰 na srajg貌wnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 halo

fejs to g么wno i prze偶ytek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
11 minut temu, Le偶aczek napisa艂:

Nie mam na to czasu.聽

Ja tez

Udost臋pnij ten post