Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacek

Dziewczyny, jak was wyrwac😀

Polecane posty

Gość gość
2 minuty temu, jbsg napisał:

Kiedyś właśnie nadeszło... masz spore braki do nadrobienia... 😉 

Weź się, aż mi się gorąco zrobiło... ze strachu przed Tobą. 😉

Gość gość
5 minut temu, Gość Jacek napisał:

Arab powiadasz i to ognisty. Al... AK.. IBUM

Odpowiem tak yolo Jacek. Nie czekajmy. Patataj pokłusujmy w rozkoszną dal. 😉

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Weź się, aż mi się gorąco zrobiło... ze strachu przed Tobą. 😉

Oj tam oj tam... może nie jestem Mister Universum, ale kobiety nie uciekają na mój widok... chyba... 🤔

Gość gość
2 minuty temu, jbsg napisał:

Oj tam oj tam... może nie jestem Mister Universum, ale kobiety nie uciekają na mój widok... chyba... 🤔

Oj tak, oj tak. Nie o wygląd mi się rozchodzi. A o delikatność, subtelność, wrażliwość i czułość pod którą ukryta jest dominacja i chęć zawładnięcia... chyba. 🤔

5 minut temu, Gość gość napisał:

Oj tak, oj tak. Nie o wygląd mi się rozchodzi. A o delikatność, subtelność, wrażliwość i czułość pod którą ukryta jest dominacja i chęć zawładnięcia... chyba. 🤔

Znasz mnie?🤔

Gość gość
1 minutę temu, jbsg napisał:

Znasz mnie?🤔

Trochę zmyślam, wybacz mi proszę... robię to bez kontroli, to znaczy to co o Tobie myślę. Nie cieszysz się? 🤔

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Trochę zmyślam, wybacz mi proszę... robię to bez kontroli, to znaczy to co o Tobie myślę. Nie cieszysz się? 🤔

Niekontrolowane podejrzenie o dominację i sadyzm..., no pewnie! każdy by się cieszył..., ale jeśli jesteś taka strachliwa to trafiłaś do bardzo złej dzielnicy... i porzuć wszelką nadzieję jeśli tu weszłaś...

Gość gość
10 minut temu, jbsg napisał:

Niekontrolowane podejrzenie o dominację i sadyzm..., no pewnie! każdy by się cieszył..., ale jeśli jesteś taka strachliwa to trafiłaś do bardzo złej dzielnicy... i porzuć wszelką nadzieję jeśli tu weszłaś...

Nadzieję na to, że będziesz mnie głaskał i pieścił? Ale jak tak chcę! Chcę! I po i przed i w trakcie też. Wymigujesz się... Pomyśl o kobiecie całkiem bezbronnej w Twoich rękach ze strachem w oczach, która błaga o jeszcze i o więcej. A potem na odwrót. Dobranoc, pamiętaj o dacie, będę. 

1 minutę temu, Gość gość napisał:

Nadzieję na to, że będziesz mnie głaskał i pieścił? Ale jak tak chcę! Chcę! I po i przed i w trakcie też. Wymigujesz się... Pomyśl o kobiecie całkiem bezbronnej w Twoich rękach ze strachem w oczach, która błaga o jeszcze i o więcej. A potem na odwrót. Dobranoc, pamiętaj o dacie, będę. 

Nie kuś! Bo ja tak szybko ulegam, że aż sam na siebie jestem zły...

Będę pamiętał o dacie!... jakiej dacie?🤔

Gość gość
3 minuty temu, jbsg napisał:

Nie kuś! Bo ja tak szybko ulegam, że aż sam na siebie jestem zły...

Będę pamiętał o dacie!... jakiej dacie?🤔

Ślubu! Nie spóźnij się... Nie kuszę, raczej zniechęcam jak mogę. Dlaczego tego nie rozumiesz? Bardzo zacina się forum i wiesz co sobie pomyślałam? Że to mi się nie podoba i jeszcze to, że super byłoby mieć Twój numer telefonu, bo wtedy bym Ci wysyłała sprośne sms i fotki. 😉 Data... jesteśmy umówieni w kawiarnii... na forum. 

12 godzin temu, Gość gość napisał:

Ślubu! Nie spóźnij się... Nie kuszę, raczej zniechęcam jak mogę. Dlaczego tego nie rozumiesz? Bardzo zacina się forum i wiesz co sobie pomyślałam? Że to mi się nie podoba i jeszcze to, że super byłoby mieć Twój numer telefonu, bo wtedy bym Ci wysyłała sprośne sms i fotki. 😉 Data... jesteśmy umówieni w kawiarnii... na forum. 

Acha! Ślubu! Będę pamiętał! Na pewno!... mam robić za Twoją druhnę?🤔 Nie znasz mojego numeru?! Dwa razy w rynnę raz w parapet...😴 Czy w kawiarni na forum podają ciasteczka czy trzeba wziąć swoje? Szybko ustalaj termin bo Mikołaj jest bardzo zajęty i ma kilka galaktyk do obskoczenia... i jeszcze musi upiec pasztet, makowiec i sernik... 🙂