Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maczo

Baby po ciąży brzydną bo natura wie co robi

Polecane posty

Gość Maczo

Baba brzydnie po ciąży po to żeby żaden facet już za nią nie latał tylko by siedziała na dooopie i zajmowała się dzieckiem

Ciąża postarza babę o kilka lat i zostawia jej obleśny obwisły brzuch pełen rozstępów a także rozerwaną wisząca p0chwę

Gość Iiiii
2 godziny temu, Gość Maczo napisał:

Baba brzydnie po ciąży po to żeby żaden facet już za nią nie latał tylko by siedziała na dooopie i zajmowała się dzieckiem

Ciąża postarza babę o kilka lat i zostawia jej obleśny obwisły brzuch pełen rozstępów a także rozerwaną wisząca p0chwę

... z ciebie 

Gość Mario

Niektóre kobiety brzydką podczas ciąży. Moja sąsiadka z osiedla zaliczyła wpadkę gdy miała 20 lat. Ona była wcześniej szczupła i wysoka.

Gdy ją zobaczyłem pewnego dnia na osiedlu, nie poznałem jej.Wyglądała jak potwór. Bardzo utyła ,ale najgorsza była jej twarz. Była opuchnięte i cała w pryszczach. Ona wstydziła się wychodzić z domu z powodu swojego ciążowego wyglądu. Na szczęście po porodzie wróciła do formy sprzed wpadki. Może nie całkowicie, ale poprawa była wyraźnie widoczna.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Maczo napisał:

Strasznie musiałeś zmasakrowac swoją matkę. Ze też twój ojciec zniósł to że ciągła po powrocie wart po ziemi. No chyba że uciekł od niej i Ciebie na dziwy i do knajpy