Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryyyu

Czy kobieta może się domyślić że facet ja skrycie kocha

Polecane posty

Gość ryyyu

Pospojrzeniu, że jest onieśmielona itp? 

Gość Ona

Myślę, że tak. Ja mam tak, że zawsze to wyczówam i jeszcze nigdy w tej kwestii się nie pomyliłam. Zresztą... z zachowania zakochanego w tobie faceta można czytać jak z otwartej księgi. Taki gośćiu będzie nadzwyczaj zabiegał o kontakt z tobą, często sam na sam, będzie długo i przeciągle patrzył ci w oczy rozmażonym wzrokiem lub obserwował się z daleka, kiedy nie patrzysz. Będzie zmniejszał dystans fizyczny podczas rozmowy. No i będzie opiekuńczy i troskliwy. Swoją drogą zakochany facet jest naprawdę słodki w tym swoim zachowaniu. 

Gość Zuza

Jak bedzie ja skrycie kochal jak “ten od kici “, to dziewczyna bedzie miala gdzies takie skryte kochanie. Facet musi miec jaja I “zabiegac”, a nie skrycie sie podkochiwac I plakac po katach

Gość Kobieta

Można to wyczuć, choć zawsze są wyjątki dobrze się kamuflujące. Jak kobita ma dobrą intuicję i jest spostrzegawcza to może brać pod uwagę, że się w niej zakochałeś. Bo ty się w jakieś zakochałeś i się boisz, że ona wie? 😉

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Zuza napisał:

Jak bedzie ja skrycie kochal jak “ten od kici “, to dziewczyna bedzie miala gdzies takie skryte kochanie. Facet musi miec jaja I “zabiegac”, a nie skrycie sie podkochiwac I plakac po katach

mi się wydaje że ona mu dała kosza i on się teraz boi, był tu taki jeden

Gość Kobieta
5 minut temu, Gość Zuza napisał:

Tu racja, nawet jak się domyśla to gdy ty nic nie robisz to ona ci w ramiona nie wpadnie z samego faktu, że się w niej kochasz. Nie bądź jak Gość od kici, bo to przykład jak nie zdobywa siękobietę. 

Gość Piter
31 minut temu, Gość ryyyu napisał:

Jak będziesz się dobrze kamuflował i udawał że Ci nie zależy to się nie domyśli. Ale może najpierw warto sprawdzić czy Twoje uczucia są odwzajemnione? 😉 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

mi się wydaje że ona mu dała kosza i on się teraz boi, był tu taki jeden

A może któreś z nich jest poprostu zajęte, a sie biedaczek 😞zakochał w końcu "serce nie sługa". Wcale mu nie dziwie, że się chłopina pewnie teraz męczy bo nie wie co z tym zrobić. 

Gość gosc

Dobra dobra ty sie nie zastanawiaj czy ona się domyśla tylko kombinuj jak rozwinąć wasza znajomość jak kochasz to bądź facetem i przejmij inicjatywę. 

Gość Xxx

Wyznaj jej MIŁOŚĆ.napewno to będzie najlepsze co możesz zrobić,takie gdybanie czy się domyśli nie ma sensu lepiej postawić kawe na ławe.

Gość Idalia
46 minut temu, Gość ryyyu napisał:

Jeśli jej to okazywałeś to pewnie się już domyśliła.... skoro reaguje na ciebie Onieśmieleniem. No cóż... może pora teraz z nią o tym porozmawiać, powiedzieć co czujesz. Jak dziewczyna się domyśla (a sądzę, że tak jest) to chyba nie ma sensu się dłużej z tym kryć? Prawda? Jeszcze sobie pomyśli, że sobie z niej jaja robisz i nie traktujesz jej poważnie. 

Gość taki obraz wasz
1 godzinę temu, Gość Zuza napisał:

Ale jak zabiega, to jest olewany, a często też uważany za desperata.

Gość Gość

Jeśli  nawet nie randkujecie to polecam najpierw ją zaprosić na te randkę a potem wyznawac bo nigdy nie wiesz na 100% czy ona się domyśla a jak się domyśla to ona też pewnie nie daje 100% pewności swoim domysłą. 

Gość Mario
27 minut temu, Gość Gość napisał:

Jeśli  nawet nie randkujecie to polecam najpierw ją zaprosić na te randkę a potem wyznawac bo nigdy nie wiesz na 100% czy ona się domyśla a jak się domyśla to ona też pewnie nie daje 100% pewności swoim domysłą. 

Masz rację. Chłopak powinien postawić kawę na ławę.Jeżeli się nie pośpieszy,ktoś inny,ktoś bardziej odważny i przebojowy może mu ją sprzątnąć sprzed nosa.

Gość KobieTa
9 godzin temu, Gość ryyyu napisał:

Tak ale wszystko co pozostaje niewypowiedziane pozostaje w swetrze niedopowiedzenia, więc ma się pewność na 85% .

Gość KobieTa
9 godzin temu, Gość ryyyu napisał:

Tak ale wszystko co pozostaje niewypowiedziane pozostaje w swetrze niedopowiedzenia, więc ma się pewność na 85% .

Gość KobieTa
7 godzin temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Generalizujesz. To miejsce pełne jest takich płaskogłowych generalizacji małego odsetka ludzi, którzy na każde swoje niepowodzenie wymyślają jakaś nienawistną teorię na płeć przeciwną .

Gość Gość66
7 godzin temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Bo trzeba zabiegać tam,gdzie to ma sens.Ja początkowo  nie miałem wyczucia i intuicji.Starałem się i zabiegałem nie tam gdzie trzeba .Kończyło się to dostawaniem kosza za koszem. W tym samym okresie czekały na mnie dziewczyny,których nie podejrzewałem o to,że miały mnie na myśli. Z czasem nauczyłem się odróżniać ziarno od plew. Odniosłem wtedy sukces.Poznałem moją partnerkę.

Gość Lipa

Może się domyślać i co z tego? Jak on jej tego nie powie to i tak lipa 😳