Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ricko

Nie wiem jak postępować z dziewczyną

Polecane posty

Gość Ricko

Taka z niej partia że każdy się ślini, więc trochę ja zlewam ale nie chce przesadzić. Mam wbite do głowy że jak zacznę okazywać miłość to mnie oleje. Jak to jest? Podobno trzeba to wyposrodkowac i kobiety lubią emocje

Gość Gość

A jaka ona jest? Jaki ma charakter, jak się zachowuje do Ciebie, ludzi? 

Gość K4k

Nie słuchaj takich głupich rad. To dobre dla dzieciuchów. Nie wiesz jak kogoś potraktować, to pomyśl jak sam chciałbyś być traktowany i tak postępuj. 

Gość Ricko
8 minut temu, Gość K4k napisał:

Nie słuchaj takich głupich rad. To dobre dla dzieciuchów. Nie wiesz jak kogoś potraktować, to pomyśl jak sam chciałbyś być traktowany i tak postępuj. 

Właśnie czasami lubię jak kobieta po dawce uczuć mnie troszkę poolewa. Pokaże że nie jestem taki niezbędny, to mnie kręci. To znaczy że każdy tak lubi? 

Gość Doda

Zlewac jak ci sie dziewczyna podoba?? To najglupsze co slyszalam. Byc milym, pokazywac (!) ze ci sie podoba, nie nadskakiwac ale byc milym I pomocnym 

Gość K4k
7 minut temu, Gość Ricko napisał:

Właśnie czasami lubię jak kobieta po dawce uczuć mnie troszkę poolewa. Pokaże że nie jestem taki niezbędny, to mnie kręci. To znaczy że każdy tak lubi? 

Nie. Dorośnij Ricko. 

Gość Ricko
Przed chwilą, Gość K4k napisał:

Nie. Dorośnij Ricko. 

Nie za długo ale troszkę, lekkie droczenie, to mi się podoba 

Gość kuutofon
5 godzin temu, Gość Ricko napisał:

Taka z niej partia że każdy się ślini, więc trochę ja zlewam ale nie chce przesadzić. Mam wbite do głowy że jak zacznę okazywać miłość to mnie oleje. Jak to jest? Podobno trzeba to wyposrodkowac i kobiety lubią emocje

nie bądź za dobry bo cie oleje

Gość kuutofon
5 godzin temu, Gość Ricko napisał:

nie bądź za dobry bo cie oleje