Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosccandy

Od czego to zalezy ze facet dla jednej kobiety sie stroi a dla drugiej nie ?

Polecane posty

Gość gosccandy

Mam przykrą sytuację ... byly mnie zdradzał. Zostawiłam go. To już 2 facet który zrobił tak samo. Pierwszy w 2015 r., obecny  3 miesiace temu.Myslałam,ze w koncu poznałam wartosciowego ale gdzie tam. Był czuły,pomocny wiec myslalam ze mu zalezy.Ja go nie zmieniałam, jego kochanka ponoc tez nie, on sam z siebie zaczął chodzić na siłownię i zmienił fryzurę. I za nią jeździ wszędzie a to taka dziewczyna co zyje na walizkach. Za mna nie chciał jeździć, zwlekał z moją przeprowadzką do niego, nie stroił się-był sobą.A dodam ze nie jest to specjalnie zadbany facet, tzn.nie był...do teraz.Czy tzn., że jestem bylejaka, ze nie warto mi sie podobac?

Gość Lu La

Może nie trafiłaś jeszcze na swego i pewnie w końcu trafisz. Domyślam się, że jesteś ładna i faceci zwracają na Ciebie uwagę. Powinnaś ostrożniej i w przemyślany sposób do dobierać sobie partnerów. Chodzi o to żebyś wiedziała co masz mężczyźnie do zaoferowania i znalazła sobie takiego,który właśnie tego bedzie potrzebował. No jakoś tak. 

Gość Arczi

Miłość to jednak rodzaj choroby psychicznej i uzależnienia.A tak serio to jak się nie ryzykuje to się szampana nie pije😁

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość Lu La napisał:

Może nie trafiłaś jeszcze na swego i pewnie w końcu trafisz. Domyślam się, że jesteś ładna i faceci zwracają na Ciebie uwagę. Powinnaś ostrożniej i w przemyślany sposób do dobierać sobie partnerów. Chodzi o to żebyś wiedziała co masz mężczyźnie do zaoferowania i znalazła sobie takiego,który właśnie tego bedzie potrzebował. No jakoś tak. 

Mądre, ale z drugiej strony to zimna kalkulacja.

Gość Hultaj

A dałaś jemu cipkę polizać?