Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Umnn

Nigdy nie zrozumie głupoty kobiet i ich beznadziejnego wyboru

Polecane posty

Gość Umnn

od jakiegoś czasu upatrzyłem sobie dziewczynę regularnie do niej podbijał m byłem miły dużo się uśmiechał m i na nią patrzyłem nawet jak już się oswoiłam z tym to zacząłem jej puszczać boczku powiem coś o sobie jestem bardzo przystojny mam 185 cm kaloryfer na brzuchu wspaniałą klatkę piersiową jestem bardzo pięknym i dobrze obdarzony mężczyzną jakiś czas temu zaczął kręcić się koło niej jakiś kurdupel facet mniejszy od niej o kilka centymetrów a ode mnie gdzieś to daję głowę pomyślałem sobie wtedy że co za śmieszny ...a przecież nie ma ze mną szans każda kobieta mając taki wybór nie

ale moją wodę jest to że jestem cichy spokojny nieśmiały mądry inteligentny i dobry a ten był rozkręcany Ross krzyczany głośny robił dużo zamieszania głupoty a ci prości ludzie się z tego śmiali i ta dziewczyna nie uwierzycie wybrała jego

Do mnie się nawet nie odzywa nie mogę uwierzyć w to co się stało chciałbym żeby go zostawiła i wróciła do mnie tak myślałam żeby napisać jej ale jest że wybaczę jej wszystko jak go zostawi i ma do mnie wrócić albo napisać może coś w tym stylu że to dobry żart że spotykał się z tym krasnalem zamiast ze mną

Gość Piter
2 minuty temu, Gość Umnn napisał:

od jakiegoś czasu upatrzyłem sobie dziewczynę regularnie do niej podbijał m byłem miły dużo się uśmiechał m i na nią patrzyłem nawet jak już się oswoiłam z tym to zacząłem jej puszczać boczku powiem coś o sobie jestem bardzo przystojny mam 185 cm kaloryfer na brzuchu wspaniałą klatkę piersiową jestem bardzo pięknym i dobrze obdarzony mężczyzną jakiś czas temu zaczął kręcić się koło niej jakiś kurdupel facet mniejszy od niej o kilka centymetrów a ode mnie gdzieś to daję głowę pomyślałem sobie wtedy że co za śmieszny ...a przecież nie ma ze mną szans każda kobieta mając taki wybór nie

ale moją wodę jest to że jestem cichy spokojny nieśmiały mądry inteligentny i dobry a ten był rozkręcany Ross krzyczany głośny robił dużo zamieszania głupoty a ci prości ludzie się z tego śmiali i ta dziewczyna nie uwierzycie wybrała jego

Do mnie się nawet nie odzywa nie mogę uwierzyć w to co się stało chciałbym żeby go zostawiła i wróciła do mnie tak myślałam żeby napisać jej ale jest że wybaczę jej wszystko jak go zostawi i ma do mnie wrócić albo napisać może coś w tym stylu że to dobry żart że spotykał się z tym krasnalem zamiast ze mną

Jeżeli jest Polką to może na początek warto by było poduczyć się trochę języka Polskiego? 😉 

Gość Umnn

Pisalem szybko

Gość Gość

Nie mierz kobiet swoją miarą, od dawna wiadomo że kobiety bardziej lecą na fajny charakter i są wstanie przymknąć oko na wyglądą. Po prostu szukaj cichej myszki jak ty to może przypadniesz jej do gustu 

Gość Umnn
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nie mierz kobiet swoją miarą, od dawna wiadomo że kobiety bardziej lecą na fajny charakter i są wstanie przymknąć oko na wyglądą. Po prostu szukaj cichej myszki jak ty to może przypadniesz jej do gustu 

Mam fajny charakter i cialo

Gość WygladSieLiczy

Może miał przystojniejszy ryj od twojego

Gość Umnn
Przed chwilą, Gość WygladSieLiczy napisał:

Może miał przystojniejszy ryj od twojego

Nie ja jestem ladniejszy

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Umnn napisał:

Mam fajny charakter i cialo

Napisałeś, że jesteś cichy więc już na starcie jesteś skreślony, ciało jest drugorzędną kwestią. Jak kobitny obgadują facetów to faktycznie zwracają uwagę na posturę, ale jeśli chodzi o kontakt głównie liczy się czy facet jest śmieszny, rozmowny, potrafi podejść kobietę, wtedy nikt nie patrzy na kaloryfer. Liczysz że kaloryferem nadrobisz braki, niestety nic ci to nie da.

Często przystojni faceci onieśmielają kobiety, ale z tym różnie bywa.  

Gość WygladSieLiczy

Kobiety patrzą ma pierwszym miejscu na twarz, więc nawet jeśli jesteś wyższy i masz fajne ciało to jeżeli masz gorszy ryjec niż konkurent to przegrałeś

Gość Gość

Wybory kobiet nie są beznadziejne, po prostu wybierają facetów, z którymi mogą fajnie spędzić czas, to je przyciąga. Po co im przystojny cichy, nadęty inteligent? 

Gość Umnn
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Wybory kobiet nie są beznadziejne, po prostu wybierają facetów, z którymi mogą fajnie spędzić czas, to je przyciąga. Po co im przystojny cichy, nadęty inteligent? 

Pomiziamy się fajkami?

Gość Umnn
Przed chwilą, Gość WygladSieLiczy napisał:

Kobiety patrzą ma pierwszym miejscu na twarz, więc nawet jeśli jesteś wyższy i masz fajne ciało to jeżeli masz gorszy ryjec niż konkurent to przegrałeś

Mam ladnieksza twarz

On ma krzywy nos

Zniszczył bum go jednym cisem

Gość Gość

Ale kto nie zrozumie? Sam jesteś głupi. 

Gość Gooość
3 minuty temu, Gość Umnn napisał:

Mam ladnieksza twarz

On ma krzywy nos

Zniszczył bum go jednym cisem

Czyli ma to czego tobie brakuje, jest fajny, przebojowy, zabawny. Nigdy tego nie nadrobisz ładna facjatką ani kaloryferem.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gooość napisał:

Czyli ma to czego tobie brakuje, jest fajny, przebojowy, zabawny. Nigdy tego nie nadrobisz ładna facjatką ani kaloryferem.

True i jeszcze pewność siebie inaczej zawsze będziesz startował z drugiej pozycji do kobiety 

Gość kakaka

Dokladnie, do mnie też podbijam koleś niemal z okładki meskiego pisma, ciało 10/10, natomiast moim mezem zostal facet, ktory zaczarował i rozkochal mnie swoim charakterem, przy ktorym zawsze, i do tej pory tak jest, się usmiecham, który jednym tekstem jest w stanie mnie natychmiast rozbroić. Wiesz, ładne ciało można wypracować, na wzrost i tak dalej nie mamy wpływu, wiec normalni ludzie na to nie patrzą, natomiast biorąc sobie kogoś do życia wspolnego, nie potrzeba nam ładnego obrazka, po co? zeby patrzec na kaloryfer na brzuchu caly dzien? 🙂 po tygodniu sie się opatrzy i spowszednieje. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość kakaka napisał:

Dokladnie, do mnie też podbijam koleś niemal z okładki meskiego pisma, ciało 10/10, natomiast moim mezem zostal facet, ktory zaczarował i rozkochal mnie swoim charakterem, przy ktorym zawsze, i do tej pory tak jest, się usmiecham, który jednym tekstem jest w stanie mnie natychmiast rozbroić. Wiesz, ładne ciało można wypracować, na wzrost i tak dalej nie mamy wpływu, wiec normalni ludzie na to nie patrzą, natomiast biorąc sobie kogoś do życia wspolnego, nie potrzeba nam ładnego obrazka, po co? zeby patrzec na kaloryfer na brzuchu caly dzien? 🙂 po tygodniu sie się opatrzy i spowszednieje. 

Dokładnie, wygląd, kaloryfer przeminie, a charakter pozostanie na zawsze 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Umnn napisał:

przeczytałam ten bełkot i uważam, że wybrała dobrze 🙂

Gość Lol

Jeżeli na żywo też się zachowujesz jak upośledzony na co wskazuje twój sposób pisania to w sumie jej się nie dziwię że wybrała innego

Gość gość

W Twojej ocenie wybór jest beznadziejny. Są ludzie, którzy cenią sobie miłość i przyjaźń. Może z nim jest szczęśliwa. Nic Tobie do tego z kim ona jest w związku.

Gość paris

Każda porażka uczy nas czegoś. Nawet jesli wybrałaby ciebie to nie wiadomo jak długo bylibyście ze sobą. Teraz związki są takie niestałe.

Gość Umnn
Przed chwilą, Gość Lol napisał:

Jeżeli na żywo też się zachowujesz jak upośledzony na co wskazuje twój sposób pisania to w sumie jej się nie dziwię że wybrała innego

mówię przecież że pisałem na szybko to forum to jakieś dziwnych chamskich kobit które nie potrafią normalnie rozmawiać mówię ci i tłumaczę że naprawdę jestem fajny

Gość Gość
6 minut temu, Gość Umnn napisał:

mówię przecież że pisałem na szybko to forum to jakieś dziwnych chamskich kobit które nie potrafią normalnie rozmawiać mówię ci i tłumaczę że naprawdę jestem fajny

To ty tak uważasz, ale widocznie w oczach kobiet są jednak tak nie jest 

Gość Umnn

nie znasz mnie i nie wiesz jak w oczach kobiet wyglądam a wyglądam na pewno lepiej niż ty

Gość Umnn

nie znasz mnie i nie wiesz jak w oczach kobiet wyglądam a wyglądam na pewno lepiej niż ty

Gość gość
4 minuty temu, Gość Umnn napisał:

Nie neguję tego, że jesteś fajny. Masz kompleksy i wypracowałes kaloryfer by się lepiej poczuc ze sobą, teraz poświęć czas na wyhartowanie charakteru.

Gość Umnn
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Nie neguję tego, że jesteś fajny. Masz kompleksy i wypracowałes kaloryfer by się lepiej poczuc ze sobą, teraz poświęć czas na wyhartowanie charakteru.

charakter mam fajny i niby co znaczy hartować charakter mam być takim pajacem ...ą jak ten kurdupel jestem mądrym poważnym mężczyzną problem nie leży we mnie problem leży w kobietach które szukają takich ...ów i myślą że będzie z tego coś więcej na 100% ona go wyrzuci

Gość gość
1 minutę temu, Gość Umnn napisał:

charakter mam fajny i niby co znaczy hartować charakter mam być takim pajacem ...ą jak ten kurdupel jestem mądrym poważnym mężczyzną problem nie leży we mnie problem leży w kobietach które szukają takich ...ów i myślą że będzie z tego coś więcej na 100% ona go wyrzuci

Chodziło mi o to, byś przełamywał nieśmiałość.  Nie pisz jej sms-ów z żądaniami, a juz zwłaszcza nie próbuj go ośmieszyć w jej oczach, bo na tym więcej stracisz niz zyskasz.

Gość Gość
25 minut temu, Gość Umnn napisał:

Ale że porównujesz się wyglądem z kobietą? 😂

Gość Gość

Jesteś bardzo zapatrzony w siebie, w swój wygląd raczej mało która kobieta chce takiego pajaca, nawet po twoich wypowiedziach na forum można się domyślać że jesteś egoistą.