Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika

Spozniajacy się okres

Polecane posty

Gość Monika

Witam, 

Mam 16 lat, okres powinnam dostać 1 grudnia, lecz go nie dostałam. Okres zazwyczaj wypada mi regularnie, czasami spóźniał się 1/2 dni lub wypadał 2/3 dni wczesniej. Z chłopakiem współżyłam 7 grudnia z zabezpieczeniem, prezerwatywa na pewno nie pękła, a on nie spuścił się we mnie. 

Gość Mama

Mamy 26 grudnia, a Ty miałaś mieć miesiączkę 1 grudnia i do tej pory nie dostałaś?! Zrób test ciążowy na wszelki wypadek i idź do lekarza ginekologa bez względu na wynik, bo coś jest nie tak.

Gość Anka

Witam, mam 26 lat I staramy sie z mezem o dziecko. W 21 dniu cyklu wykonalam badania na progesteron- Lekko podwyzszony, owulacja byla. Miesiaczkuje regularnie, jednak  w tym miesiacu przez 4 dni przeprowadzilam diete oczyszczajaca organizm.  22 grudnia przypadal termin miesiaczki, ktorej do dzis dzien brak. W spodziewanym dniu wykonalam test ciazowy, ktorego wynik okazal sie negatywny. Od tamtej pory odczuwam silne bole w podbrzuszu, a dzisiaj wyladowalam na sorze. Lekarz stwierdzil ciaze ektopowa, bez wykonania zadnych badan, odeslal mnie do mojego ginekologa. Uprzedzajac jakiekolwiek pytania, wykonalam rowniez dzisiaj kolejny test, ktory tak jak tamten wyszedl negatywny. Czy ktoras z Was miewala we wczesnej ciazy bole brzucha, zadnego krwawienia i negatywny wynik testu?

ginekolog dopiero w srode, a ja jestem senna, wybucham placzem z byle powodu, bola mnie piersi po prawej stronie  I mam podwyzszona temperature.

czy moja 4 dniowa dieta moze miec wplyw na brak miesiaczki jesli badanie potwierdzilo owulacje?