Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa

Jestem załamana tym facetem !!!!!!

Polecane posty

Gość Kasiaa

Sama mam 155 cm podoba mi się facet dosłownie 5 cm wyższy odemnie ?!!!

Problem jest taki że ja się z nim przyjaźnie.

bardzo się lubimy przez jakiś czas myślałam że on czuje do mnie sympatię lub coś więcej ale do pewnego momentu staje się sympatyczny jeśli ja wyrażam jakieś zainteresowanie nim i mówię że jest przystojny i go lubię to on stara się schodzić relacje

sytuacja jest o tyle skomplikowana że mną wprost interesuje się inny kolega być może ten facet odbiera to jako konkurencje ale ja tym kolegą nie jestem zainteresowana

ostatnio dowiedziałam się że ten facet 5 cm wyższy ode mnie interesuje się dziewczyną lub może nawet podko...e się w niej która z kolei jest prawie 10 cm wyższa od niego

według mnie fajnie jakbyśmy byli razem bo oboje jesteśmy na podobnym poziomie wzrostu podobnym poziomie poczucia humoru podobnym poziomie intelektu czy ktoś miał taki przypadek

Gość Gość gość

Pustak

Gość Ben

Ten tekst kupy się nie trzyma.Ktoś tu ma chyba bujną fantazję. To chyba ten dziwny facet od wzrostu 160.

Gość Kasiaa
Przed chwilą, Gość Gość gość napisał:

Pustak

Rozwiń

Gość Gość gość

Jesteś pustakiem, jesteś w stanie tyle zrozumieć?

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Ben napisał:

Ten tekst kupy się nie trzyma.Ktoś tu ma chyba bujną fantazję. To chyba ten dziwny facet od wzrostu 160.

Niekoniecznie miałam podobną sytuację faceci zawsze szukają lepszej

Gość gość

Ja uważam , że dziewczyny nie lecące na wzrost faceta są normalne i można z taką się związać .

Gość Kasiaa
Przed chwilą, Gość Gość gość napisał:

Jesteś pustakiem, jesteś w stanie tyle zrozumieć?

Nie jestem żadnym pustakiem a poza tym czemu tak mnie nazywasz?

Gość tttt

same cm nie gwarantuja uczuc, to jest szczegol, leci na inna to jego wybor

Gość Gość gość

Bo masz tak głupie problemy. Jeżeli poznaję kobietę która jest charakterem ok to nie zwracam uwagi czy ma 150 czy 180 wzrostu. A ty jesteś dla mnie pusta jeżeli coś takiego ma dla ciebie tak duże znaczenie

Gość Gość
15 minut temu, Gość Kasiaa napisał:

Sama mam 155 cm podoba mi się facet dosłownie 5 cm wyższy odemnie ?!!!

Problem jest taki że ja się z nim przyjaźnie.

bardzo się lubimy przez jakiś czas myślałam że on czuje do mnie sympatię lub coś więcej ale do pewnego momentu staje się sympatyczny jeśli ja wyrażam jakieś zainteresowanie nim i mówię że jest przystojny i go lubię to on stara się schodzić relacje

sytuacja jest o tyle skomplikowana że mną wprost interesuje się inny kolega być może ten facet odbiera to jako konkurencje ale ja tym kolegą nie jestem zainteresowana

ostatnio dowiedziałam się że ten facet 5 cm wyższy ode mnie interesuje się dziewczyną lub może nawet podko...e się w niej która z kolei jest prawie 10 cm wyższa od niego

według mnie fajnie jakbyśmy byli razem bo oboje jesteśmy na podobnym poziomie wzrostu podobnym poziomie poczucia humoru podobnym poziomie intelektu czy ktoś miał taki przypadek

Lol ale macie problemu życiowe, jak ci się podoba to się bierz za niego, a nie się żalisz że za inną się ogląda, bo pewnie za słabo się nim interesujesz  

Gość Lorenzo01

Problem autorki jest taki, że nie dostrzega znaków braku zainteresowania i szuka znaków zainteresowania w najmniejszych gestach. Ale tych jak oczywistych jakimś cudem nie dostrzega ? Myślisz, że zainteresowany facet schładzałby relację jakby był zainteresowany czymś więcej ? Cieszyłby się jak małe dziecko, że go dostrzegłaś. Widocznie nigdy nie miałaś faceta, który był Tobą zaitneresowany. 

Założę się o 100 zł, że traktuje Cie jak dobrą kumpele i tyle. W czasach szkolnych i studenckich miałem takich sporo. 

Gość Kasiaa
1 godzinę temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Problem autorki jest taki, że nie dostrzega znaków braku zainteresowania i szuka znaków zainteresowania w najmniejszych gestach. Ale tych jak oczywistych jakimś cudem nie dostrzega ? Myślisz, że zainteresowany facet schładzałby relację jakby był zainteresowany czymś więcej ? Cieszyłby się jak małe dziecko, że go dostrzegłaś. Widocznie nigdy nie miałaś faceta, który był Tobą zaitneresowany. 

Założę się o 100 zł, że traktuje Cie jak dobrą kumpele i tyle. W czasach szkolnych i studenckich miałem takich sporo. 

Właśnie nie bo raz kiedyś na imprezie pocałowałam się z nim a on to odwzajemnił i całowaliśmy się długo powiedział nawet że jestem idealna gabarytowo

Gość gosc

Lubię takie małe moja słodka ma coś koło tego może trochę wiecej

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Gość gość napisał:

Bo masz tak głupie problemy. Jeżeli poznaję kobietę która jest charakterem ok to nie zwracam uwagi czy ma 150 czy 180 wzrostu. A ty jesteś dla mnie pusta jeżeli coś takiego ma dla ciebie tak duże znaczenie

A dla mnie ma znaczenie choć jestem facetem. Wszędzie ta ...ona poprawność polityczne, babe z nadwagą 20 kg byś chciał? Każdy ma prawo mieć preferencje i wymagania 

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Gość gość napisał:

A dla mnie ma znaczenie choć jestem facetem. Wszędzie ta ...ona poprawność polityczne, babe z nadwagą 20 kg byś chciał? Każdy ma prawo mieć preferencje i wymagania 

Gość Wer
23 minuty temu, Gość Kasiaa napisał:

Właśnie nie bo raz kiedyś na imprezie pocałowałam się z nim a on to odwzajemnił i całowaliśmy się długo powiedział nawet że jestem idealna gabarytowo

Mampodony problem, jak sie nazywa ten fscet i ile ma lit

Gość Kasiaa
10 minut temu, Gość gosc napisał:

Dokładnie.

Nie chce mieć faceta np 175 cm lub wyższego. Wole minimalnie wyższego odemnie poza tym liczy sie to jaki mamy kontakt ze sobą

9 minut temu, Gość Kasiaa napisał:

Dokładnie.

Nie chce mieć faceta np 175 cm lub wyższego. Wole minimalnie wyższego ode mnie poza tym liczy się to jaki mamy kontakt ze sobą

Cóż... kontakt nie zależy od wzrostu, jak się leży to itak głowę masz na tej samej wysokości, jak stoisz i coś robisz sorry też nie ma z tym problemu sam mam 188 cm jak kobieta ma 155 cm - da radę. 

Chyba za mocno skupiasz się na tym wzroście - jak chłopak nie jest zainteresowany to daj mu spokój.

Co do tego całowania - jednak nie jesteście parą - uwierz mi jak po całowaniu nic z tego nie wyszło to on raczej nie chce. 

"Jestem załamana tym facetem"  - pomyśl czy to tylko Twoje oczekiwanie że byś "Chciała" - Urealnij się. Jak masz z tym problem to Skonfrontuj z nim waszą "relacje" - spotkaj się i pogadajcie szczerze w 4ry oczy. Będziesz wiedziała na czym stoisz. 

Gość Basia

Nie jestem zaskoczona też nie chciałabym takiego wysokiego mężczyzny będąc niską kobietą najlepsza różnica wzrostu 5,10 cm

Gość Gosh

Nie bądź desperatka

Gość GoraceMleko

wolalabys wysokiego ale brzydkiego z bagazem i zobowiazaniami, lenia, bez zainteresowan, zyjacego z dnia na dzien, bez zadnych oszczednosci.. ???